- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
- Mobil flották
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skarpea
tag
válasz
Mizol29 #32145 üzenetére
Még annyi, hogy statikus aprólékos képnél fű Ilyesmi lassú mozgásnál van egy kis vibrálás. Főleg 4k sdr-ben, de ez elvileg Qled sajátosság. Szerencsére ritkán futok bele. Mozgás hibákról annyit, hogy anyám Phillips meg apám LG TV-jén is vannak. Ezek az LCD-k egyszerűen ilyenek. Amúgy inkább a 23,9fps mozi és a YouTube 25\30fps lehet problémás. 50 és 60 fps videók teljesen jók mozgás javítás nélkül, mivel a TV 50\60Hz. Sajnos 120Hz nincs nekem.
-
Skarpea
tag
válasz
AxBattler #28479 üzenetére
Nekem csak 43C645 van, de Xbox Series S szép rajta 60fps 1080p Forza Horizon 5. Korlát széle recés, meg a tiszta égen van sávosodás, de engem nem zavar. Megéri a 60 fps-ért. Streaming meg fullhd simán jó, de azért egy Blu-ray 1080p, főleg a 21:9 lényegesen szebb. 4K HDR DV meg wow. Feketéje jó a tvnek. Foci EB is rendben van, pedig a M4 Sport csak 720p?
-
Skarpea
tag
C645 jött új firmware, ha esetleg még nem írta volna valaki. Talán a mozgáson javít, meg kicsit gyorsabb lett a menü. Mást nem vettem észre.
-
Skarpea
tag
Megpróbálom az Ingyenes garancia aktiválás. Képet is engedte feltölteni, most várok az emailre.
Egyébként addig sikerült babrálnom az X96, hogy már nem szaggat a YouTube a C645-ön. Egyébként a TV Media Player is érdekes. Pendrive függő, meg hogy azon mennyi minden van, hogy vigye az mkv-t. Volt, hogy a TV újraindítás után már ment rajta a HDR.
Van a TV-n cache pucoló, azt is érdemes használni. -
Skarpea
tag
válasz
Barnabás43 #23138 üzenetére
Euronics -nál vásárolt TV-re is lehet 5 év garanciára regisztrálni?
-
Skarpea
tag
válasz
Atis45 #23060 üzenetére
Gyári lejátszó nem játszik le HDR MKV, csak MP4, mint az LG-k? VLC meg semmilyen HDR nem visz. Most a Kodi -val nézem az Elemi, de az meg HDR 10 ír, pedig elvileg Dolby Vision. Mondjuk jól néz ki így is. Kodinak mondjuk az a hátránya, hogy az a legbonyolultabb beállításilag, bár a DTS és a Dolby Digital frankón kiküldi optikán. C645
-
Skarpea
tag
C645 miért zöldes a Dolby Vision? Mondjuk nem vitték túlzásba a DV beállítást. Van fényes és sötét mód ennyi.
-
Skarpea
tag
TCL 43C645 jó első TV-nek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest