- Fotók, videók mobillal
- Tokba kerülnek a Pixel 10 mágnesei
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Érkezik a Samsung Health előfizetés?
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qtya123
őstag
válasz
Icewloxy #32509 üzenetére
Nem elég a 100/100 ethernet port bármire.
Magas bitrátájú (~50 Mb/s felett) tartalom esetén lehet gond. Korábban írták itt a fórumon, hogy hiába van bitrátaként feltüntetve mondjuk 60 Mb/s, lehetnek 100 Mb/s feletti tüskék és akkor elvérzik a 100/100 ethernet.
Nekem is gondom volt, pl belepörgetni is nyögvenyelős volt brutál magas bitráta esetén akár wifin, akár a 100/100 ethernet kapcsolaton. Gigabites HUB ( [link] ) esetén viszont tökéletesen működött.
A Homatics médialejátszó szintén gigabites port, az is oké volt. -
boborján2
senior tag
válasz
Icewloxy #32259 üzenetére
Ugyanaz a digitális jel (stream).Az egyiket a fény közvetíti, a másikat az elektromos áram.
Mindkettő tud jó és rossz is lenni. Az viszont tény ,hogy a koax bonyolultabb és összetettebb , több hibaforrással.
Nálam koax van, hibátlan a net kapcsolat és amíg használta. hibátlan volt a mellette párhuzamosan a dvb-c is.
-
freeland0806
tag
válasz
Icewloxy #32086 üzenetére
Olyan felhős a kép sötétben, ha egy nyári zápor közepette felnézek az égre ott nincsenek olyan felhők. De ezzel is együtt tudtam volna élni még, viszont lehet ez okozza a problémát így belegondolva, hogy ugye fekete és sötétebb tónusú színekkel vannak gondok.
Viszont eredeti doboza megvan nyilván, viszont a kijelző fólia az nincs. Hogy csomagoljam be, hogy ne kössenek bele? Kibéleljem valamivel? Habszivacsok megvannak még
-
koko52
nagyúr
válasz
Icewloxy #31985 üzenetére
Ami emag forgalmazás talán arra vállalnak felelősséget, de ugye az emag egy marketplace vagy árukereső féleség. Minden más román, bulgár, lengyel, kínai (temus-alis szar). Kapsz ottani áfával terméket és itthon nem tudod leírni ha céges. Semmire nem reagálnak, többször is szívtam emiatt, hogy utólag vettem észre az áfa tartamot. Az emag elhajt azzal, hogy nekik nincs közük hozzájuk, nem vállalnak felelősséget. A termék visszaküldésre kapsz egy külföldi címet és 8+ ezerért küld ki lesz valami alapon. Lengyelekkel sem jutottam dűlőre, nem kaptam tőlük normális számlát még közösségi adószámmal sem. Valamint van egy román bútorról számlám is 105k-ról amit nem kaptam meg és ki sem fizettem. Szállítás alatt van 2 éve (semaday).
Aki ilyen ilyen helyen akar több 100K-ért TV-t, hát rajta.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ASUS TUF Gaming F16 FX607JV-QT212 Notebook
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest