- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
rainman72
nagyúr
-
Kátai
senior tag
Erről [link] valakinek véleménye (akinek van, volt ilyen)?
Ennél többet nem akarok adni egy tv-ért. Tudom ennyiért ne várjak csodát, de nekem csak "mezei" tévézésre kell. -
haxxika
senior tag
55C728-ra mi most a legfrissebb és legbiztosabb FW?
Disney+-os Dovi tartalmak akadoznak, csak telekomos stb-n tudtam lejátszani rendesen, mert az nem tud dovit. V605 van fent. -
freeapro
senior tag
Sziasztok! A 4 éves 65C715 tv-ben megadta magát a ledes backlight. Ha rávilágítok látszik halványan a kép, hang van. Sem a power boardon se a main boardon nem látok semmi látványos hibát. Ha széthúzom a power és mai board közötti kábelt, akkor semmi sem látszik.
Lehet ezt a hibát gazdaságosan javítani? -
-
Bass
addikt
Sziasztok
Rá szeretném kötni a dvd lejátszómat a tv-re de ezen már nincs rca,szeretnék venni hdmi rca kábelt de nem találok 2 méter hosszút,vagy esetleg a képen látható adapter is jó lenne nekem? Köszönöm
-
Pendragon911
aktív tag
válasz
nicu71 #30883 üzenetére
Ugyanaz a helyzet azzal is. Ki fogok próbálni másik kábelt, amúgyis terveztem venni 2.1-es HDMI-t, illetve olvastam olyat, hogy meg kell nézni a refresh rate-t a Windows-ban, hogy a külső eszközhöz mi van beállítva. Én azt gondolom, hogy valami beállítás híja lesz, csak még rá kell jöjjek, hogy mi
-
nicu71
addikt
válasz
Pendragon911 #30878 üzenetére
Próbáld ki a PC módot.
-
-
Pendragon911
aktív tag
Az mitől lehet, hogyha HDMI-n keresztül nézem laptopon a Telekom TVGO-t, fullhd felbontáson, akkor úgy 10-15 másodpercenként megakad egy pillanatra a kép. Játék esetén nem tapasztaltam ezt. Nem hinném ,hogy a Tv a ludas, mert másik TV-n is előfordult már ez. Játék módban van most a Tv. Gamer laptop, tehát erőforrás probléma nem lehet.
-
Bass
addikt
Sziasztok
Vettem egy 50c645-t nagyon tetszik kivéve 1 dolgot,mégpedig h hdd-röl vagy 9endriveröl a videok minősége nem a legjobb.Előtte miboxon keresztül ment és nagyon szép képe volt,most életlen,tompa és enyhén mint ha szaggatna,darabos a kép stb.Lehet ezen javítani valahogy? Gyári appal,vlc-vel és kodival is ugyan az a helyzet.Köszönöm -
tomgabor
őstag
válasz
rumkola #30875 üzenetére
Köszönöm. Olvastam hogy sokkal jobb, de a 4k 120Hz-t kb soha nem fogom kihasználni és jobban szeretnék 60Hz-t hogy a mostani olcsó 1080p60 27" monitoromat tudjam mellé tenni függőlegesen. Különböző Hz kijelzőket nem szeretik egymást szvsz.
Új videókártyát is kéne venni amin Hdmi 2.1 van és úgy ahogy megbirkozik a 4k-val.
-
rumkola
nagyúr
válasz
tomgabor #30874 üzenetére
Csak PC képmódban tudja helyesen megjeleníteni, de sajnos ott túl van élesítve a kép és nem lehet állítani. Én GAME képmódban használom 1440P 120Hz DLG. Nem tűéles (felezi a függőleges sorokat), nem tökéletes a betűk olvashatósága, de nálam csak PS5 VRR, vagy PC fix 120 FPS van, arra meg jó.
A 745 sokkal jobb. -
tomgabor
őstag
Sziasztok. Mivel 55C745 csak nem akar beesni 200k alá, ezért a 55C645-el szemezgetek. Ez tudja a 2160P/60Hz RGB 444-et ami szöveg olvasáshoz fontos? Illetve hogy kezeli az 1440p felbontást?
-
mihaly13
tag
-
gycs02
tag
válasz
tigipuf #29455 üzenetére
Szia!
Ezen valahogy átsiklottál:
[link]
Ezért rákérdeznék még egyszer.
Leírnád egy kicsit részletesebben. Nálunk műholdas stb van, ami nem androidos. A TVn a bt be van kapcsolva. A dupla visszanyílra annyi történik, hogy az elsőre kiírja, hogy melyik hdmit használom másodikra eltűnik a felírat. TV c805.
Köszi -
zsolt501
nagyúr
A TV-n egy gyári visszaállításit is megpróbálnék, nem e valami szoftveres gubanc van a háttérben. Sajnos a Google TV szoftver szinten eléggé problémás tud lenni stabilitásban ezt már sajnos évek óta tapasztalom Chromecast with Google TV-vel is ott is néha óriási bugok fordulnak elő, de android szinten is borzalmasan sok a szoftveres hiba, ennél azért stabilabb szoftvert is összehozhattak volna évek alatt.
-
gkxyz
tag
válasz
zsolt501 #30858 üzenetére
Megpróbáltam az adott SSD-t másik tv-vel, és hibátlanul lát mindent rajta. Érdekes mert elővettem egy régebbi ssd-t is, a TCL azon sem lát semmit, pedig ezzel a tv-vel azt használtam korábban hiba nélkül. A másik készülék azzal is hibátlan, szóval nem találom a hiba okát sajnos..
-
Apple tv használ valaki c935 el? Gondoltam kipróbálom a próba 7 napot hátha bejön... De a tv az internet nem akarja elindítani . Újra indítottam a tv T.. és csak pörög a kezdoőképernyő szürke háttérrel
-
Cartmenn
aktív tag
válasz
rolcsy94 #30862 üzenetére
Az U7KQ is szerintem IPS panel a 75ösben (a hisense oldalán 1:2000 a kontraszt,azoknál olyan kicsi) Kevesebb a zónája mint a U8nak 512/1056 ,de az már nem annyira kevés ---azzal szerintem még nem is lenne gond
(az 55ös u8qf-ben nálam 132 zóna van,de az is már elfogadható feketét csinál ,a szabályozása is jó ,és ugye VA paneles) Az újabb U7NQ 75ös re is IPS-ADS panelt ír,de ott is a kis kontrasztból látszik ez (u8nq is) .De hozzátenném én nem láttam ezek milyen feketét tudnak , lehetnek jók ---én nem mertem úgy bevállalni látatlanban.
Akik tesztelnek ,ők látják hogy esetleg ,főleg sötétben mennyire van különbség a VA és az IPS panel között ami mini ledes is
-
Cartmenn
aktív tag
válasz
rolcsy94 #30840 üzenetére
Én a TCL előtt 75ösben az u8kq-t vettem volna ,ha nem IPS paneles lenne --hanem VA. Nem mertem bevállalni látatlanban a rosszabb feketéjét ---én inkább csak mozizni használom a 75öst ,sötétben --- így lett a c805 .Amúgy Hisense lenne
van egy u8-as sorozatúm 2020as típus ,nekem nagyon jó (55")
-
zsolt501
nagyúr
Írták itt a jogosultság problémát, ez is elképzelhető, de a meghajtó elektronikája is okozhat anomáliát jó rég volt már egy bajom, hogy elhalálozás előtt csinált hasonlót a meghajtó, aztán egyik pillanatról a másikra teljesen lehalt.
De a jogosultság kezelést is átnézném, nem e belepiszkált valami. -
ρσгτσ
addikt
válasz
koko52 #30848 üzenetére
Az érdekes. Nincs ötletem. Lehet az Aliexpress csoportban kellene megkérdezni, hátha tud valaki segíteni.
Az biztos, hogy én meg tudnám venni. Tehát működnie kellene nálad is.
-
gkxyz
tag
-
zsolt501
nagyúr
Ilyen még nálam nem fordult elő, de olyan már igen, hogy fájl név problémája volt és ezért nem jelent meg a fájl a fájl listában.
Mire van nálad formázva a meghajtó, mert azt vettem észre hogy nem minden formázást szeret, eddig a legjobban az Ext4-re formázott meghajtót szerette, azt írta és olvasta. -
gkxyz
tag
Sziasztok.
Valakinél előfordult már az a probléma, hogy c805 külső meghajtóról, csak a fájlok nevét látja, a benne lévő tartalmat nem? Kori, VLC, Plex minden ezt csinálja.Töröltem és újra telepítettem őket, de semmi változás. Eddig mindegyik hiba nélkül működött, nem tudom mi történhetett vele. -
rainman72
nagyúr
válasz
tigribigri #30849 üzenetére
Évek óta nem jeleskednek ebben a dologban,A TCL jobban megoldja.
Nem minden a zónaszám. -
realcamp
csendes tag
Egy 50" Tcl c805 és egy 43" Lg idei belépőszintű tévé(ut80) között vacillálok. A Tcl kb 150 euróval drágább lenne. Papíron a tcl mindenben odaver neki( miniled vs sima uhd, 144 vs 60 hertz). Na most élőben kellene megtekinteni, de ilyenre nincs lehetőségem. Aki látott már miniled vs sima uhd tévét egymás mellett, mekkora különbség van köztük? Heti 1-2x használnám 1-2 óra light gamingre a tévét(xbox) ezt leszámítva youtube, sorozat, böngészés, telefon tükrözése menne.
Mindkettőre 2+3 év garancia lenne. Az Lg fő ütőkártyája nálam a magic remote, meg talán a garanciáztatás. Minden másban a Tcl, papíron. Ki mit gondol? -
rolcsy94
tag
Szaisztok!
Az akadás problémáról lenne kérdésen. Csak C805-ös verziónál lehet ez a hiba vagy a C845-nél is?
Köszi!
-
kromatika
veterán
Köszönöm mindenkinek sikerült a jelenlegi legujabb firmware-t felrakni a TLC 58P635 -re. Minden baba. Esetleg egy álltalános képernyő beállítást tudna valaki ajánlani?(kontraszt,fényerő,háttér errősőge, stb..).mit jó be kapcsolni a gyári sémák közül ,mit érdemes mellőzni stb..Köszönöm előre is.
-
Pitti11
tag
válasz
Pro Koryak #30820 üzenetére
Magyarországi nagykerben még nincs egy darab se, szeptember végén vagy októberben érkezik 700k lesz az ára. Inkább arra várok nem emagra
Ilyen 25%-os áringadozás kicsit komolytalan.
Vagy lehet hogy blackfriday előkészítés ez -
Pro Koryak
addikt
-
ricsik
őstag
Most ez az új C765 hol helyezkedik el? Jól látom, hogy a C835/845-nél jobb, de a C855-öt is eléggé megközelíti papíron?
-
Stealth
senior tag
válasz
kromatika #30812 üzenetére
Igen, a Telegram egy alkalmazás. Letöltöd és telepíted.
Ezt a csatornát kell keresni: TCL Android TV Updates.
Ott pedig erre keress: V8-R51MT05-LF1V519.020965.Az OTA-t így kell telepíteni:
*OTA* (this will NOT wipe any data)
1. Download zip
2. copy zip to USB Drive (FAT32)
3. plug it in the TV
4. in the settings -> update -> choose local update -
Pitti11
tag
Hosszú töprengés után 85c765 típus mellett döntöttem. A hét végén már a kosárba raktam emagon 784.000 volt az ára. Mivel mondtátok, hogy megy ez még lejjebb, gondoltam várok.
Most jön az üzi emagról hogy a kosaram várja a véglegesítést. Pillanatnyilag épp 999.990 az ár.
-
kromatika
veterán
válasz
Stealth #30786 üzenetére
Bocs le járt az szerkesztési idő. Köszi
"Telegramról tudod letölteni" ez egy alkalmazás? Itt a pc ha ha rá kat a linkre amit küldtél és utána a soiler kis ablakra,azt írja a hivatkozás eltávolítva.Telepitettem az androidos telórmra a telegram alkalmazást de hiába ott is azt irja hogy a hivatkozás eltávolítva.Elnézést de ebben nagyon nem vagyok otthon.ha lehet egy kicsit szájba rágósan hogy hogyan tudnám azt a fájlt le tölteni,és akkor gondolom utána pendrivére kell másolni,és frissíteni lehet a tv be bedugba a pendrivéről.
-
kromatika
veterán
válasz
Stealth #30786 üzenetére
Köszi
"Telegramról tudod letölteni" ez egy alkalmazás? Itt a pc ha ha rá kat a linkre amit küldtél és utána a soiler kis ablakra,azt írja a hivatkozás eltávolítva.Telepitettem az androidos telórmra a telegram alkalmazást de hiába ott is azt irja hogy a hivatkozás eltávolítva.
-
koko52
nagyúr
válasz
koko52 #30364 üzenetére
Két hét után 75C805 tapasztalat: Netflix és PC-ről (4K, HDR, DolbyVision) lejátszott filmek tökéletesek, akadás nincs (mozis röcögés alap sajnos a fos 24FPS miatt, mint a moziban), hang csúszás nincs. 120Hz/4K képátvitel szépen működik. Játékok PC-ről átjátszva szépen futnak , freesync teszi a dolgát. Smartube telepítve, kb 3 perc volt a művelet, gyerekek imádják, hogy végre nem kell a politikai moslékot meg a zöldmanót végighallgatni kétpercenként 2x. Google Play-ből eddig minden települt és szépen fut. Kontrollert azonnal felismerte, hibátlanúl működik. A TV eddig 10/10
. Tv csatornám nincs és hangot is házi-mozi adja, azokról nem tudok írni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Asustor NAS
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Tőzsde és gazdaság
- Wise (ex-TransferWise)
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Házimozi belépő szinten
- OTP Bank topic
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! XFX MERC 310 RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Asus Rog Strix G16
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest