- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atis.....
csendes tag
válasz
breezer88 #32190 üzenetére
Az egy utólag beépített kijelző, csak azokon van vonalkód kívül. És azon is van védőfólia, a vonalkód matrica nem a kijelzőre van ragasztva hanem a védőfóliára. Beépítéskor fel szoktuk hajtani az egyik sarkánál a védőfóliát, hogy a tulaj le tudja húzni. De a tiédnél nem lett, ezért a keret miatt nem tudod lehúzni. A keret eltakarja a fólia széleit.
Az hogy cserélték a kijelzőt, nem biztos hogy használt. Lehet szállítás közben sérült, és ha gyári alkatrész, és rendes szervízben cserélték, nem kéne hogy legyen különbség. Persze az cumi, ha a védőfóliát nem tudod lehúzni.
Az is igaz, hogy így már nem adhatják újként. -
gab1ka
senior tag
válasz
breezer88 #32190 üzenetére
"Lehet, hogy valami visszaküldöttet kaptam?"
Vagy kiállított darabot x ezer óra üzemidővel..Így vagy úgy az ilyet azonnal vissza kell küldeni szerintem. Ha ugyanannyit fizetsz érte mint más, akkor jogod van neked is vadonatúj terméket kapnod a pénzedért amit te bontasz ki először, amiről a fóliát lehúzva makulátlanul tiszta a kijelző stb. A normális boltok az ilyesmit feltüntetik és bontott termékként árulják alacsonyabb áron.
-
boborján2
senior tag
válasz
breezer88 #31755 üzenetére
Ha a feliratokat abszolút testre akarod szabni ,akkor a kodi kell neked.
A legkényelmesebb egy nas vagy kisfogyasztású pc, szerverként üzeneltetve és arról helyi hálón mehet a kiszolgálás. De ismerek olyat is aki másolgat külső ssd-re.
Kinek mi a kényelmesebb.A lényeg hogy bármelyik módszerrel a kodi a legjobb választás a feliratos filmekhez.
Nem is értem a többi lejátszót , van 4-5 méret a felitatokhoz és annyi. Nekem van hogy az egyik még kicsi a következő túl nagy. Kodiban meg olyan amilyet akarok. -
zsolt501
nagyúr
válasz
breezer88 #31755 üzenetére
Nálam 1TB-os SSD és 2TB-os HDD is volt rákötve NTFS esetén csak olvasható a meghajtó EXT4 esetén már írható is a meghajtó, szóval akár a TV-n keresztül is tudsz fájlokat másolni a meghajtóra olyan 55-60MB körüli sebességgel, viszont a HDD-re TV adást nem tudsz rögzíteni erre a TV nem alkalmas.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- Gamepad
- Apple MacBook
- Milyen program, ami...?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- További aktív témák...
- Marantz SR-39
- Eladó garanciás,új állapotu projektorom kihasználatlanság miatt!
- BlackMagic Design Atem Mini/// Üzletből // Számlával és Garanciával
- LG 75QNED87T3B 190cm 4K UHD 120Hz 3ms HDR 10 Pro FreeSync Premium
- Új csak kipróbált Smartech 55 139cm Qled 4K UHD Quantum tv google assistant,Netflix, stb
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged