- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Sokat fejlődött a Tecno belépő ajánlata
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kiskopika
senior tag
válasz
#79335424 #3975 üzenetére
Hat tobb cikket olvastam rola, hogy ha host modba kapcsol a tab akkor nem veszi a toltest az usb keresztul. Ezert akarok tutira menni. A tv box nem valt be sajna meg el is ba...tam kicsit. De atgondolva kell egy allando kontroll monitor nekem ezert a falra fogom tenni tab formajaban.
-
ltpalermo
csendes tag
válasz
#79335424 #3955 üzenetére
én használom több mindenre is, próbáltam arra is amit írtál, de nem jött össze. én azt szerettem volna hogyha az sms programban a küldés gombra kattintok, akkor egy változó értéke +1-el növekedjen (így akartam számolni a díjcsomagban lévő ingyen sms-ek felhasználását).
addig könnyedén eljutottam, h eseményként megadtam a "reacting clicks on the android ui"-t, majd flash-el kiírattam vele, h mi az id-ja a küldés gombnak. ezután úgy gondoltam, h ha ugyanezen eseménynél feltételként az id-t adom meg, akkor működni fog, de valamiért nem és fogalmam sincs miért nem.
ha már az a feladat, h a megadott id-jú gombra kattintson, azt gond nélkül megteszi, de - legalábbis így - nem használható -
slice14
veterán
válasz
#79335424 #3908 üzenetére
Az aktuális playlist alatt azt értem hogy ha rányomok a play gombra, akkor elindul a zene.. Normál play/pause funkciót szeretnék, amit hanggal vezérlek.
És hogy ne nyiljon meg előtte a poweramp és aztán a zene, hanem mint pl rányomok a widgetre hogy play és elindul..
Esetleg a vocalizer-re van valami ötleted hogy mért nem olvassa a say parancsban lévő szöveget emilyen csatornán?
-
Teasüti
nagyúr
válasz
#79335424 #3875 üzenetére
Megírtam pár lehetséges megoldást is ennek ellenére. Miről is beszélünk?
Tegyük fel, hogy van némi jelentősége. Mennyi energiaveszteségről is lehet szó? Eléri talán az 1%-ot amíg otthon tartózkodik? Én erősen kétlem.A Wifi modul nagyságrendekkel több energiát fogyaszt, mégis manapság 24/7 be van kapcsolva sokunk telefonján.
-
stickermajom
addikt
-
Lacyka
aktív tag
válasz
#79335424 #3766 üzenetére
Kipróbáltam a go home-t, viszont az le is állította a programot, vagyis nem működött.
A lényeg, amit szeretnék, hogyha elindulok az autóval (ugye az előző kérdésben feltett profil) a bt felkapcsolódik a kihangosítóra. Ha kapcsolódott, akkor egy másik profillal el szeretném inditani ezt, de inditás után mintha a home gombbal le is tenném a hattérbe, azaz a notification sávon látnom kellene hogy traffi hunter running, viszont a go home task után ez nem látszik. Ha meg megálltam az autóval akkor kill app.
Nem tudom érthető-e hogy mit szeretnék?! -
DeathAdder
veterán
válasz
#79335424 #3590 üzenetére
Értem, világos, köszönöm szépen
(#3592) Somatom - "Csodák nincsenek. Kikapcsolt wifivel nem lehet wifi hálózatot azonosítani."
Akkor miért kéri Wifi near -nél az SSID -k beállítását, hogy csak azon a hálózat észlelésekor működjenek a később hozzáadott profilok?
Csak beazonosítja valahogy otthon a wifi hálózatom nevét kikapcsolt wifivel, vagy valamit én nem értek most -
aizen92
addikt
válasz
#79335424 #3571 üzenetére
Hivatalosan a nexusokra 18 hónap szoftverfrissítési támogatás van, itt erre gondoltam, természetesen a HWnek bőven elégnek kéne lennie, de valamiért nem. Bár kitkat alatt is volt laggtenger és fagyás. (Személyes tapasztalat, stock rendszer, semmi kernel és cpu tweek.)
De zárjuk le inkább ezt, nem éppen a tasker topicba tartozik -
slice14
veterán
válasz
#79335424 #3429 üzenetére
Beállítottam hogy otthoni wifi hálózaton levegye a hangerőt 3-asra. És ha lecsatlakozik, akkor átáll 7-es szintre a hang. Ez úgy van beállítva, hogy egy profilhoz van hozzáadva 2 task.
Ez így aszem jól is van, de azt nemtom hogy állítsam be hogy éjszaka 22-7 óráig rezgőtr állítsa úgy hogy a home wifi hálózaton lóg. Mert most van egy Night profil, aminél a time 22-7, de ezzel így az a baj hogy ha ezen időszak alatt elveszti a wifit és vagy újra csatlakozik, akkor a home ill a default lesz az elsődleges. És figyelmen kívül hagyja az aktiv Night profilt.
Vagy ha egy profilhoz több feltételt állítok, akkor az csak akkor áll át, ha minden feltétel teljesül?
Aszem méh vissza sírom a cm profil beállításait.
-
glaci
őstag
válasz
#79335424 #3427 üzenetére
Nincs mit!
Végül is logikus. Az elérhető WiFi hálózatok listája lekérhető, az eredmény alapján pedig megállaptható, hogy az adott SSID látszik-e, vagy nem. (És ahhoz, hogy ezt megtegyük nem szükséges csatlakozni az adott hálózathoz, csupán "látni kell".)
Egyébként a Tasker MAC addressre is tud ugyanitt reagálni. (Az ugye egyedi, mig az SSID nem.) -
glaci
őstag
válasz
#79335424 #3422 üzenetére
Kerestem Wifi Analyzerrel egy szomszédos könnyen megjegyzhető, nevű hálót. Azután átmentem a lakás másik felébe, ahonnan már nem láttam. Ott csináltam neki egy profilt, majd visszamentem és egy idő után a profil aktiv lett, pedig nem csatlakoztam ahhoz a hálózathoz. (Nem is tudtam volna jelszó hiányában és közben egyébként is a sajátomhoz voltam csatlakozva.)
Szóval csak az SSID -t keresi, lehet az akármilyen wifi. -
Teasüti
nagyúr
válasz
#79335424 #3391 üzenetére
Pedig egyszerű a maga nemében, mint egy faék. Persze ha vki járatos a programozásban, nyilván ennél kézenfekvőbb megoldásokat is ismerhet, de azoknak a meghívása nem egyszerűbb, mint kettévágni egy változót. Nem értelek félre, épp az a lényeg, hogy nem csak egyféleképpen lehet megoldani.
Akinek ez nem tetszik keres elegánsabb megoldást, mert ezt is megteheti.
Most ha pont helyett kettőspont szerepelne benne, akkor öröm és bódottság lenne? De az nem szám lenne, nem lehetne vele matekozni konvertálás nélkül, vagyis nem vagy előrébb.(#3392) krysn95
Nincs sok értelme primitív Task-okat JS-be átültetni. A futtatásbeli előny komplex feladatoknál jön elő, ahol sok funkciót kell meghívni és/vagy sokat kell pofozgatni az adatokat. Pl. egy feltétel rendszer kiértékelése és kimenetenként külön-külön Say parancs meghívása már látványosan gyorsabb JS-ben (Galaxy Ace-hez viszonyítva, lehet a mai sokmagos gépeken már elenyésző a külünbség). Meg a komplex dolgokat egyszerűbb is összerakni vmilyen kódban PC-n billentyűzetről, mint Tasker-ben összetapizni képernyőn. És itt már akkora szkriptekről van szó, ami nem fér bele a JS Scriptlet task-ba. -
Teasüti
nagyúr
válasz
#79335424 #3379 üzenetére
JS-ben is elérhetők ezek a függvénykönyvtárak Tasker alatt.
És lassan a teljes Tasker repertoár is elérhető JS-ben.
Vagyis ha értesz a kódoláshoz, akkor JS-ben sokkal hatékonyabban lehet dolgozni, mint GUI-ból és úgy vettem észre a parancs végrehajtás is gördülékenyebb. Annó nekem az egy magos 800 mhz-es Galaxy Ace alatt a Köpönyeges időjárás task több másodperccel gyorsabban lefutott, mint az amit megosztottam a topikban.
Mondjuk az is igaz, hogy ott már nem Split-tel bohóckodtam, hanem kiemeltem az XML doksiból közvetlenül, ami kellett. -
fujifilm1
senior tag
válasz
#79335424 #3376 üzenetére
Fura. Igazad van.
De azért tud egy két olyan dolgot hogy csak lesek...
Mondjuk ma már azt mondom hogy mindent meg lehet vele csinálni - bármit.
(amit az android valamilyen módon tud azt a Tasker is.)
Ha máskép nem akkor érintés emulációval.)
Lássd a DiDi a Voip topicban...
Az APK generálás meg egyedülálló a műfajban...
-
krysn95
csendes tag
válasz
#79335424 #3336 üzenetére
A lehető legegyzserűbben akarok mindent, hoyg minnél kevesebb legyen a hibafaktor.
A távol alatt mondjuk 3-5m értek max, és igen ehhez kevés a beépítet mikrofon így a legpraktikusabb az lenne ha vagy egy profibb mikrofont csatlakoztatnék a rendszerhez vagy akkor több kicsivel bemikrofonozom a pecót, de akkor adódiak kérdést, hyog azokat hogy tudom összekötni a rendszerrel.Bevallom a miniPC terén nullához közelítenek az ksmereteim így a "célgép" alatt én továbbra is valami oylan eszközre gondolok, ami stabil, egyszerű és ideális az autovice+ tasker válaszolgatáshoz és egy marék feladat végrehajtásához. Nem akarom perffériák hadát csatlakoztatni, még a kijelzőt sem látnám..csak kérdez-felelek..de az stabilan 0-24-ben.
Ehhez is jobb volna valamiylen mindi android pc, mint egy tablet vagy telefon?
-
krysn95
csendes tag
válasz
#79335424 #3334 üzenetére
3 részből állna:
egyszerű kérdés - válasz modul:
Szóban válaszol, hogy miylen idő lesz,
beáálít ébresztőt
elíndít lejátszási listát
stb..Infra távirányítás
TV-hez vagy bármihez egy köztes, tanítható hw-elZ-wave vezérlés
Rádiófrekvenciás technológia lámpák, termosztát, riasztó..bármi vezérléséhezA legnagyobb kihívás, hogy egy nagy pontosággal működő, betonstabil "parancs feldolgozó" legyen mindennek az alején. A Google szerverei elvégzik a munkát, nekem "csak" egy olyan androidos küyü kell, ami tisztán megért távolról és stabilan futtatja folyamatosan azt a max 10 applikációt ami kellhet.
-
Teasüti
nagyúr
válasz
#79335424 #3331 üzenetére
Van már amúgy vmi fasza Ebay-es BT mikrofon Autovoice-hoz?
Kár, hogy egyik okosórában sincs miki, pedig hasznos lenne.
Egy Pebble-ben mondjuk instant win.
És akárki akármit mond, a Knight Rider menő.Amúgy elnémuló média hangerővel sose volt dolgom. Lehet talán az őj Android-okban van vmi bug.
-
krysn95
csendes tag
-
-
glaci
őstag
válasz
#79335424 #3309 üzenetére
Na megnéztem újra, mert már nagyon régen használtam ezt a programot.
Az offline motor sajnos csak angolul tud és olyankor ráadásul nem üzemel a Tasker hívás sem. (Kvázi semmi értelme ...)
Ha a google motorral használom, akkor megy minden, de kell neki a NET.
Bocsánatodat kérem, ezt sajnos benéztem ... -
Teasüti
nagyúr
válasz
#79335424 #3297 üzenetére
Ez a hangminta egészen addig működik, amíg a hanglejtés, ütem ugyanaz és nincs környezeti zaj.
Annó Nokia 3330-ason próbáltam, a csendes szobában egész jó volt az arány - ha éppen úgy ki tudtam ejteni, ahogy felvettem -, az esetek talán felében felismerte mit akarok tőle. De kint az utcán, vagy forgalmasabb épületben a felismerési arány a nullához konvergált. Trükkös voltam, felvettem a jellemző zaj mellett, akkor meg a csendes szobában nem akart működni.
Szvsz zsákutca.
Amúgy elnézve a kínlódást, a megoldás eleganciája hagy némi kívánnivalót maga után és akkor ezzel sztem mindent el is mondtam.
Vagy normális STT motorral, vagy sehogy. Frankó dolog az Autovoice is, de ha nincs szélessávú net, akkor nemes egyszerűséggel nem működik. Ez van.
Amúgy ha jó a lefedettség, akkor 3G és fölötte tök jól megy és alig generál forgalmat is. Egyszerűen nem indokolt offline kínlódni. Persze ha térerő sincs, akkor meg már ott egye a fene!
Kíváncsi lennék amúgy hogy működik a Voice Search motorja. A netes pár kilóbájtos forgalom után nem hinném, hogy a felvett hangot küldi ki a szervernek. -
glaci
őstag
-
gery2123
őstag
válasz
#79335424 #3300 üzenetére
Értem én, hogy ez így van jól, hisz csak az előre definiált hangmintát dolgozza fel. Egyszerű és nagyszerű. Csak jöhetne egy ilyen taskerre is mert az offline beszéd nem lenne rossz.
Mas: a secure Setting pattern lock van úgy hogy megy van úgy hogy nem. Mi lehet vele? -
törölt tag
válasz
#79335424 #3297 üzenetére
Jelentem, helyes volt az elgondolásom, az alap tökéletesen működik, bár ehhez kellett Tamás hathatós támogatása is. Megkérdeztem, hogy van -e valami ötlete és azt írta, hogy be tud építeni a Robot kimenő hívás eseményéhez egy kapcsolót, ami nagyon korai stádiumban meg tudja szakítani a hívást. Két óra múlva már volt egy ilyen verzióm. Pl. egy wifi kapcsolás így néz ki:
Létrehoztam egy új, "Hangparancsok" névjegycsoportot. Ebben létrehozok egy új, "Hangparancs Wifi Be" névjegyet. A hangparancsot azért írom bele, hogy az összesített névjegyzékben se szétszórva legyenek a hangparancsok. A névjegyhez rendelek egy teszőleges számot. Ez a névjegy megjelenik a VoiceDialerben. Rendelek hozzá egy "kapcsold be a wifit" hangmintát. A Robotban beállítom a kimenő hívás eseményt az adott számmal és bejelölöm a megszakítás opciót. Az eseményhez hozzárendelem a wifi bekapcsolás műveletet és esetleg egy "wifi bekapcsolva" TTS -t. Ennyi. Indítom a dialert, kimondom a parancsot, a dialer pedig indítja a hanghívást. A Robot megszakítja a hívást, mielőtt az Android hívásmenüje meg tudna jelenni és végrehajtja az adott számhoz rendelt műveleteket. Persze a módszer messze nem hibátlan. Ennek leginkább a VoiceDialer az oka. Erre a hangminta módszer alapra kéne írni egy olyan alkalmazást, amit:
-a Tasker be tud hívni úgy, hogy a háttérben, vagy kikapcsolt kijelzőnél is fogadja az utasítást
-ne híváson keresztül, hanem direkt módon, mondjuk broadcast üzenetekkel kommunikáljon a Taskerrel
-a mintaegyezés küszöbértéke állítható legyen, illetve egy utasításhoz több hangmintát is tudjon tárolni.
Szerintem lenne potenciál egy ilyen Tasker pluginban. -
glaci
őstag
válasz
#79335424 #3207 üzenetére
Szerintem ezt úgy lehet megoldani, hogy van egy profilod, ami ha a képernyő aktív (hogy csak akkor fusson, ha ébren van a telefonod), akkor pl. 5 mp. -enként (kisebb érték gyorsabb reagálás, de cserébe több erőforrást igényel) kiolvassa a logot. Elemzi hogy a keresett kifejezések szerepelnek-e benne (esetleg azt is, hogy milyen kontextusban) és ezekre reagálva átállít változókat.
Másik profilok pedig ezeknek a változóknak az értékétől függően lennének aktívak, amikkel aztán "reagálnál" a "történésekre". -
-
bogil99
aktív tag
-
bogil99
aktív tag
válasz
#79335424 #3060 üzenetére
Én pl. nem olvastam tovább. És amit beidéztél az pont azt jelenti, amit kiértettem belőle.
Gondoltam, ha valakinek sikerült és itt van a fórumon akkor elmondja hogyan és nem kell több oldalas angol szövegeket bújnom.
De hagyjuk inkább a témát, kapcsolgatok kézzel, aztán majd eccer ha lesz kedvem több napot eltölteni vele, akkor belefogok. -
bogil99
aktív tag
válasz
#79335424 #3048 üzenetére
A #2946 -ból a "CWM -ből telepítettem EZT"-ből melyik kell?
Toggle 2G Source, vagy a
Toggle 2G Plugin Source
Esetleg mindkettő?
A youtube vieóból semmit nem értek. Azt a szerencsétlen ikont miért cseszteti annyit?
Utána még a lépegős módszert kell alkalmazni?
Szájbarágósabban esetleg le tudnád írni? -
bogil99
aktív tag
válasz
#79335424 #3048 üzenetére
Köszönöm a tippeket!
A Gravity Box-os megoldás az nem annyira jön be, mert épp automatizálni akarok, nem manualizálni.
A korábbi hozzászólásodban lévő megoldás már jobban érdekel. A fórum lap alján gondoltál a két letölthető progi:
Toggle 2G source és
Toggle 2G plugin source
mindkettő kell hozzá?(#3046) glaci:
Melyik menüpontban? Ilyen hogy 2G/3G nincs. A taskerben meg sajnos meg van *-al jelölve. -
atillaahun
veterán
válasz
#79335424 #2846 üzenetére
Nincsen sajnos.
Talán valami kieggel/plugin-nel, de abból van ezer féle, nem tudom létezhet-e ilyen.
(#2854) RCH
Azért vannak a gombok hogy mindent megnyomogass, és meglásd mi történik.
Főleg a kérdőjeleket, mert a helpek mindig az adott feltételhez/utasításhoz vannak hozzárendelve. -
aprokaroka87
nagyúr
válasz
#79335424 #2834 üzenetére
Ne akard hogy Tasker teljesen magától irányitsa a Telefonod.
Ha te kézzel beállitod a hangerőt akkor az maradjon is úgy.
Képzeld el hogy te hallgatod a Zenét halkabbra veszed,de a Tasker mindig viszaállitja az adott értékre,Boldog lennél?
Parancsokat értelmez a program,te adod ki a parancsot,hogy mit,hogyan,mikor....de magától ne gondolkodjon.
-
Bozek
nagyúr
válasz
#79335424 #2834 üzenetére
Helyfüggő profilokról volt szó, azokat monitorozza, mivel különben nem tudná, hogy elhagytad-e az adott helyet. Az időfüggő eseményeknél nincs ilyen gond, annál az Enter Task lefut a kezdőidőben, az Exit Task meg akkor, amire a végét állítottad. Közbe nem fogja figyelni, hogy mi van a profilban.
-
Bozek
nagyúr
válasz
#79335424 #2818 üzenetére
Amikor én néztem, akkor a Floating Widget csak a saját cuccait tudta kezelni. Na meg az volt a lényege, hogy a többi alkalmazás előtt maradt mindig. Vagy tévedek?
Erre a célra amúgy egy jól megkreált Scene is tökéletes és akkor nem is kell hozzá külső programot használni. Sőt, a Scene esetében lehet olyant is csinálni, ami mindig kint marad a képernyőn, még lezárt kijelző esetében is. Anno a focis task-ot azzal csináltam, keress rá, raktam fel képeket. Abban úgy oldottam meg, hogy amikor gól volt valamelyik meccsen, akkor felugrott egy Scene, ami jelezte az eredményt. Ez ment videónézés, játék, stb. alatt is.
-
St3ven
addikt
válasz
#79335424 #2759 üzenetére
"A néma csengőhangot
hozzárendeled a profilhoz
alapértelmezett értesítési hangként. Vagy a profilhoz nulla értesítési hangerőt állítasz be."Ezt nem értem. Nálam a telón (nem a Taskerben) az a néma profil, hogy be van állítva csengőhang meg értesítési hang, de mivel a néma üzemmód van kipipálva, ezek nem szólalnak meg.
Vagy ezeket a Taskerben kellene beállítani? Mert azzal nem boldogulok már fél napja.
-
St3ven
addikt
válasz
#79335424 #2752 üzenetére
Van olyan csengőhangom, viszont akkor meg az értesítéseket is állíthatnám apponként némára.
(#2753) noorbertt
Ez nem is rossz ötlet, legalábbis a fentinél egyszerűbbek tűnik."Amugy meg nekem ha aktiv a sleepmode akkor teljesen nema, igy nem is csoroghet,rezeghet semmire."
Ez nálam is így van, szóval jó a kiindulási alap.
Lehet, hogy úgy kellene ezt az egészet megközelítenem, hogy ha néma módban van a telefon, akkor X, Y és Z bejövő hívásai esetén tegye normálba, majd utána vissza. Ezt kivitelezhető akkor?
-
St3ven
addikt
válasz
#79335424 #2749 üzenetére
Érdekes meglátás, köszönöm.
Viszont nem bízom a Tasker whitelist-képességeiben. A legtöbb ilyen szundi progival az a gond, hogy
- hagyja kicsörögni a nem whitelist-en lévő kontaktokat is, vagy
- nem csörögnek ki a whitelist-en lévő kontaktok hívásai, vagy
- pár másodpercre kicsörögnek a nem whitelist-en lévő kontaktok, és csak utána némulnak el. -
Dottore
addikt
válasz
#79335424 #2737 üzenetére
Igen, szerintem is megvalósítható technikailag, de nekem nagyon úgy tűnik, hogy tipikusan egy olyan ötlet amivel megoldod a problémát, ellenben csinálsz helyette két másikat, amit ismét meg kell oldani. A végén lesz egy olyan folyamatod ami annyi erőforrást köt le, hogy az egészet ki fogod dobni a francba.
Persze gyakorlásnak jó, közben sokat lehet tanulni.
-
Bozek
nagyúr
válasz
#79335424 #2675 üzenetére
Lehet, hogy az S2 magasra tette a lécet, de ott van a Z1 Compact, az is 4,3"-os kijelzővel van szerelve és csúcs hardvert (Snapdragon 800, 2 GB RAM, Android 4.4.2-vel) kapott. A Galaxy S4-et szintetikus tesztekben agyonveri. És ott még hangpostát se kell használnod, mivel a telefon maga kapott egy üzenetrögzítő funkciót, így azért, hogy lehallgasd az üzeneteid, nem kell percdíjat fizetned.
(#2672) Somatom: Az elutasítás üzenettel módszert nálam már leírtam, hogy hogyan működik a Sony-nál. A Samu-nál máshogy van?
-
atillaahun
veterán
válasz
#79335424 #2670 üzenetére
Hát kétlem hogy azt az sms elutasítást teljesen automatára tervezték volna. Elvégre ha minden hívást el akarnál utasítani, akkor beállítanál egy hangposta üzenetet, és átnyomnád repülő módra a telót. Bár én inkább csak e-mail-ezek melóban, - mert ha valami nincs leírva az kb. meg sem történt... (mondjuk egy ideje már fent figyel a CallRecorder is) - úgyhogy annyira nem vagyok járatos a híváskezelésben.
-
atillaahun
veterán
válasz
#79335424 #2667 üzenetére
Régebbi Tasker-es tapasztalatból kiindulva én is azt hittem hogy ettől merülni fog a teló mint a kő, és őszintén szólva most se értem hogy, de éjszaka repülő módban kerek 0% a fogyasztás. Úgyhogy gondolom használat közben sem nő ez meg különösen.
Sok mindent nagyon jól lehet optimalizálni ha ráfekszenek. -
Teasüti
nagyúr
válasz
#79335424 #2643 üzenetére
Azért próbálok ráhúzni egy függvényt, hogy ne kelljen csinálnom hozzá n számú parancsot egyenként megfeleltetve a bemenetet a kimenetnek. Az elég primitív módszer lenne. E helyett az lenne logikusabb, ha a telefon számolná ki mennyi az annyi. Egy sor az egész. Csak... mindegy. Majd próbálkozom vmi szakértői fórumban.
Vagy lemérem a csengetési hangerőt és kikövetkeztetem a szabályozás működését.Ui: annyira tudtam, h te azonnal lecsapsz majd az ötletre.
Amúgy a plugin méri a zajt, Tasker alapból nem tud ilyet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Xbox tulajok OFF topicja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Itt a legkisebb asztali GeForce RTX 50-es VGA
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Proxmox VE
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hobby rádiós topik
- Autós topik
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged