Hirdetés
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Milyen okostelefont vegyek?
- Színes AirPods prototípusok bukkantak fel
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
fujifilm1
senior tag
válasz
krysn95
üzenetére
A Sonny SBH50 BT fülesnek nagyon jó a mikrofonja. nyilván akkor ezt kell mndig kb. 20 centire tartanod a szájadtól.
Nem egészen ezt szeretnéd...
Szerintem az nem is fog menni androidon a jelenlegi szoftverekkel, hogy pár méterről üzembisztosan megértsen...Az SBH50 BT fülessel használom a AutoVoice-t, Taskerrel.
Mindent meg tudtam oldani offline UK szótárral (Gogglevoice), és tökéletes.
SAjnos offline magyar nincs. De neked mehet az online mivel otthon akarod használni.Végre a BT buttonnal való inditás is megy. Akár külső BT gombbal: pl ez:[link]
Minden más beszédfelismerő progival tett kisérlet halott volt. (Utter, Klets, Voice Control without internet)
Az egyik nem igazán megy offline, a másik nem tudja a taskert kezelni normálisan.Sokat leveleztem a magyar Klets forditóval, mert ő eléggé benne van a témában és végül arra jutottam, hogy Autovoice lett...
-
törölt tag
válasz
krysn95
üzenetére
Sztem félreérted. A miniPC jelen esetben egy pendrive -nál kicsit nagyobb, Androidot (tablet nézet) futtató kütyü, aminek nincs kijelzője, hanem egy HDMI kimeneten adja ki a képet TV -re. Általában Rockchip RK3066 és RK3188 SOC köré épülnek, de van Amlogic, Freescale, stb alapú is. Sokféle kiszerelésben létezik. Google, Youtube segít. Kifejezések: Rikomagic MK802IV, T-R42 Android, Tronsmart Vega, MK908, stb. Ezt a hszt. egy MK802IV -en írom és a hangvezérlést is ezen próbálgattam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 1TB Nvme SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3678
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Frissen pasztázva! Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Szerintem az nem is fog menni androidon a jelenlegi szoftverekkel, hogy pár méterről üzembisztosan megértsen...