- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bohus
aktív tag
válasz
atillaahun #6927 üzenetére
Új taszk - DO Not Disturb action - Mode: none (teljes némítás).
Engedélyt fog kérni, de - nálam legalábbis - megy root nélkül is. -
HREH
senior tag
válasz
atillaahun #6917 üzenetére
Tudsz power gomb lenyomást szimulálni, így:
Code > Run Shell:input keyevent 26
, Use Root-hoz pipa. -
atillaahun
veterán
válasz
atillaahun #6911 üzenetére
Esetleg power gomb lenyomást nem lehet vele szimulálni? Vagy az sem segítene? Nem is találok amúgy ilyen lehetőséget. Se screen off-ot.
-
kaciokos
őstag
válasz
atillaahun #6911 üzenetére
Egy bizonyos Android verzió felett (7?) ha 3rd party app zárja le a kijelzőt, az "gyanús" az Androidnak, és csak PIN-nel enged feloldani. Ez nem csak a Taskert érinti, de azt is.
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
atillaahun #6250 üzenetére
Viszont én ezt úgy szeretném megoldani hogy ne az activity induljon el.
Bár ahogy látom nincs külön Service folyamata az ADM-nek.gyanítom hogy az am startservice lehet a megoldás.
Aztán lehet hogy intent is jó -
HREH
senior tag
válasz
atillaahun #6246 üzenetére
Igen.
Elvileg működnie kéne, majd szólj vissza, hogy jó-e így. -
HREH
senior tag
válasz
atillaahun #6244 üzenetére
Szia!
Én így csinálnám:Profile: Display Off Airplane Mode (420)
State: Display State [ Is:Off ]
Enter: Airplane Mode (421)
A1: Wait [ MS:0 Seconds:0 Minutes:1 Hours:0 Days:0 ]
A2: Run Shell [ Command:settings put global airplane_mode_on 1 Timeout (Seconds):0 Use Root:On Store Output In: Store Errors In: Store Result In: ] If [ %SCREEN eq off ]A shell command nálam nem működik (de alapesetben ez a kapcsolási módja), bár én nem is így használom, GravityBox-al csinálom a kapcsolást.
-
gabro0
őstag
válasz
atillaahun #3014 üzenetére
Jaja, úgy szeretném. Hát akkor nemtom :/
Az Xposedet szeretném kiváltani, mert ART inkompatibilis
-
bogil99
aktív tag
válasz
atillaahun #3001 üzenetére
Én kettébontottam vannak alkalmazások amelyek 1-re állítanak egy változót ha futnak, és van egy profil ami figyeli hogy ez a változó 1 vagy 0. Ezzel csak annyit csináltam hogy a kikapcsolást megkésleltettem 10s-el és nálam így jó! :-)
-
ujjonc
csendes tag
válasz
atillaahun #3004 üzenetére
köszi.
lehet azért bepróbálkozom. tasker app factory, ingyenes. ( vagy van ennél jobb? egy kezdőnek? wifi be ha munkahelyre értem, talán gps alapon, este mobilnet ki, csak pár alap dolog)
ha sok kérdésem lesz, legyetek türelmesek -
bogil99
aktív tag
válasz
atillaahun #2997 üzenetére
Ha arra, gondolsz, nekem éjszaka fél óránként éled éjszakai módból, megnézi hogy otthon vagyok-e (cella info) aztán vagy otthon vagyok-> kikapcsol, vagy elmentem hazulról -> bekapcsolva marad.
1.
Először is csináltam egy változót (%A), ami reggel 7-kor 0-ra, este 10-kor 1-re állítódik.
Aztán létrehoztam még egy változót (%B), ami ha cella info szerint otthon vagyok 1, ha nem akkor 0.
Létrehoztam egy 3. változót (%C).
Ha task %A vagy %B változik, akkor a task következő sorába "variable set %C to %A+%B" kerül.
Egy profil mindig figyeli %C értékét és ettől függően kapcsolja ki/be a telót.2.
van egy profilom, ami 28 percenként teljesül. Ennek csak bemeneti taskja van 3 sorral:
Airplane mode set off
wait 2 min
Airplane mode set on3.
Van egy profilom, ami akkor ha %C=2 akkor
Airplane on
profilstatus 28 perc on
állapotba kerül, illetve kimeneti taskbanprofilstatus 28 perc off
stop task 28 perc
Airplane set offsorok kerülnek. Ez volt az alap, de aztán nekem sem mindig csinálta azt, amit szerettem volna, ezért a 3. pontot megbontottam. Egyik profil azt figyeli, mikor teljesül %C=2, a másik azt figyeli, mikor teljesül, hogy %C<2.
Hála érte Nope-nek, aki nélkül nem jöhetett volna létre.
Erre voltál kíváncsi?
szerk: prioritást nem állítgattam.
-
törölt tag
válasz
atillaahun #2981 üzenetére
Az input tap nem billentyűkód, hanem érintésemulálás. Beviteli módot pl. Secure Settings -ben tudsz váltani. Billentyűleütéshez az input keyevent x -et kell használni, ahol x az adott billentyű kódja. A kódokat megtalálod pl. ITT.
Android Terminál Parancsok. -
Bozek
nagyúr
válasz
atillaahun #2981 üzenetére
Shell paranccsal: input tap x y, ahol az x és az y a koordináta, ahová nyomni kell. Esetleg van az AutoInput, de az csak béta már egy ideje és csatlakozni kell a G+ közösséghez, hogy elérhető legyen.
-
törölt tag
válasz
atillaahun #2972 üzenetére
Lehet, hogy nem wifire gondolt, hanem adatkapcsolatra.
-
HUNgaroczel
tag
válasz
atillaahun #2958 üzenetére
Köszönöm a segítséget! A Wifit akkor hagyom a francba
Viszont az iskolás lenémítós profilt be szeretném álltani! Meg lehet valahogy úgy oldani, hogy 7-től óránként ellenőrizze le hogy az iskolában vagy-e, és ha mondjuk 9-ig azt kapja hogy nem, akkor kapcsolja ki az ellenőrzést, ha viszont azt adja hogy az iskolában vagyok akkor ellenőrizze tovább óránként egészen addig amég iskolán kívül nem vagyok (tehát elindultam haza)?
-
glaci
őstag
válasz
atillaahun #2958 üzenetére
Én meg egy csomót "szenvedtem" vele, hogy beprogramozzam arra, hogy mindig csak maximum egy kapcsolat legyen aktív tértől és időtől függően.
Ezek szerint teljesen felesleges volt és tarthatnám csak egyszerűen állandóra bekapcsolva mindkettőt?
(Bár ezen már én is gondolkodtam régebben, hogy a Tasker állandó futtatása nem emészt-e fel több energiát, mint amit a segítségével megspórolok!) -
törölt tag
válasz
atillaahun #2901 üzenetére
Jó kérdés! Sztem egyszerűen nincs rá API. Gondolhatod, hogy bejártam a "hivatalos" utat.
E-Robot - Tamás kérdez - Tasker. Azt írta Tamás, hogy talán külső pluginnal, mert Ő nem talál ilyen rendszerértesítést. Sztem jó lenne valami plugin -gyűjtemény. Tudom, hogy létezik ilyen, de nagyon hiányos. Pl. jó lenne, ha egy rendszer log bejegyzést el lehetne csípni és eseményként felhasználni. Van, amikor egy rendszerfolyamatnak nincs egyértelmű üzenete kifelé, de előidéz további rendszerfolyamatokat. Néha felfedezek ilyen "csoportokat", egymást követő bejegyzéseket. Ha lehetne mondjuk két-három, (szövegre, PID -re, stb. szűrt) logbejegyzéshez kapcsolt feltételt megadni, amelyek "és" kapcsolatban vannak egymással, akkor így talán lehetne olyan eseményeket is definiálni, amiket egyébként nem.
-
Bozek
nagyúr
válasz
atillaahun #2893 üzenetére
Ja, már értem.
-
Bozek
nagyúr
válasz
atillaahun #2893 üzenetére
Heee?
-
Bozek
nagyúr
válasz
atillaahun #2873 üzenetére
Kapcsold be az "Intercept All" funkciót, mert különben csak azokat kapja el, amiket a Tasker is el tudna csípni. Utána az AutoNotification Log-ban (ha az is be van kapcsolva) megtalálsz minden infót az értesítésről.
Én most erőteljesen gondolkozok, hogy írok a készítőnek egy e-mailt, mert az InAppBillingService 60-80 MB memóriát eszik, míg maga a fő folyamat 10-15-öt... Ez azért necces, bár a 2 GB-ból jut erre is.
-
atillaahun
veterán
válasz
atillaahun #2871 üzenetére
A csendből ítélve akkor igen.
Lenne itt viszont egy másik dolog, az AutoNotification. Nálatol ez megy rendesen? Végül megvettem és tegnap eltoltam vele vagy 2 órát eredmény nélkül.
Engedélyeztem már neki mindent mindenhol, bújtam a logot, Tasker-ben vizsgáltam az összes változót, de egy árva értesítést nem tudtam elkapni. Mit csinálok rosszul? -
gery2123
őstag
válasz
atillaahun #2871 üzenetére
Miért nem rendeled idő, vagy hely adatokhoz? Én inkább így csinálnám. Megadnám hogy xy időben xy helyen csipogjon,vagy ne....Mondjuk nekem csak egy fiókom van, úgyhogy vedd tárgytalannak.
-
törölt tag
válasz
atillaahun #2855 üzenetére
Köszönöm az infót! Akkor ez a project 4.3 -nál régebbi verzión zsákutca.
A boot témához egy kis tapasztalat. Nem biztos, hogy elég a várakozás. Nekem is van a Robotban rendszerinduláshoz kapcsolt művelet és miniPC -n érdekes dolgokat művelt. Kiderült, hogy a rendszertől egy "boot_completed" infót kap, erre "ugrik". Igen ám, de ez az üzenetet a rendszerbetöltődés több részművelete után is megjelenik a logban és ez okozta a galibát. Végül kerestem egy műveletet, amit jó későn, de biztosan végrehajt a rendszer és azt használtam figyelt eseménynek. MiniPC -n ez a Lan kapcsolat felépülése volt, de telón ez nyilván nem játszik. -
RCH
tag
válasz
atillaahun #2855 üzenetére
Ebben a kölykök a legjobbak, ők félelem nélkül nyomogatnak mindet és így jönnek rá a dolgokra. Törekszem erre én is, de van, hogy a nagy lelkesedésben, elfelejtem, vagy elsiklok fontos dolgok felett.
-
RCH
tag
válasz
atillaahun #2853 üzenetére
Na ja, ha tudtam volna, hogy többet is ki lehet jelölni :-)
Vicces, hogy összerakok haladó szintű taskokat, de alapdolgokat nem tudok. Még... -
St3ven
addikt
válasz
atillaahun #2784 üzenetére
& noorbertt:
Köszönöm az adatokat.Mindenkihez:
Cellainformációk alapján tud profilt váltani a Tasker? Tehát ha a munkahelyen vagyok, rezgő, ha otthon, hangos, utcán hangos+rezgő? -
aprokaroka87
nagyúr
válasz
atillaahun #2788 üzenetére
Számokat jelezzen ki pl Notification formájában valahogy így
(0,1,2,3,4,5) másodpercenként kijelezve az eredményt.
azaz a 0 után 1,utánna 2...és így tovább. -
noorbertt
őstag
válasz
atillaahun #2784 üzenetére
nekem 0.1% pedig van benne ketharom allando profil
-
Debilon
addikt
válasz
atillaahun #2744 üzenetére
köszi, ki fogom próbálni
a "térkép"-nél mindegy mivel navigálok? a sygic-et szoktam használni vagy a waze-t
-
válasz
atillaahun #2679 üzenetére
De láttam,köszi. Csak feltételes módban tetted a működését. Lesz egy kis idom ki is fogom próbálni.
A fenti progit megvettem végül ,a fizetős ugy néz ki megy normálisan. ( auto SMS ) -
válasz
atillaahun #2653 üzenetére
Pontosan erre gondoltam. 4 éve vagyok samus. Mondhatni a menüt ismerem.
A taskert viszont nem. Egyszer mikor akciós volt megvettem,de nem használtam.Régen a z s2 vel ment az autó SMS.
Az s4 minivel fél éve nem,de megpróbálom akkor ezt mégegyszer. -
törölt tag
válasz
atillaahun #2674 üzenetére
Nekem nincs bajom Samuval. Vannak furcsaságai, de a mérleg másik serpenyőjében is akad ez-az. Ez az S2 elég jól sikerült cucc. Megérett már a váltás, de még nincs meg az utód. S2 magasra tette a lécet. Biztos rájönnék az üzenet-módira, ha az én ügyem lenne. Aztán ha úgy nem megy, akkor sem dőlnék a kardomba, megoldanám máshogy. De az biztos, hogy ezzel a Knox -dologgal Samu nálam is kiesett a pixisből.
-
Teasüti
nagyúr
válasz
atillaahun #2663 üzenetére
A gyakoribb eset, hogy házon belül indokolatlanul hangosabban csörren meg azt a késztetést kiváltva, hogy pattanjak fel a nyugalomból és minél gyorsabban iktassam ki a zavarás forrását.
Ha meg nem vagyok hatótávban, akkor nekem már amúgy is mindegy miként szólal meg, de a többieknek akkor sem. Nem mindegy, hogy egy vasárnapi punnyadásnál diszkréten vagy tolakodóan szólal meg, ugyanez igaz egy szombat délelőttre, hogy felébreszti az egész házat és álmomból kell felpattannom, vagy nem.
Sokáig variáltam időszakokkal meg helyekkel profilokban, aminek egy része egész jól működött sokáig (pl "otthon vagyok és este van") de ennél szofisztikáltabb megoldás, ha a telefon önmagától el tudja dönteni hogy is kéne megszólalnia.A zsebes témához: nem tompít akkorát a ruha, hogy lényegesen halkabbra vegye a hangerőt, mint kéne.
Rezgést meg vagy megérzem, vagy nem.
Az emelkedő hangerő sem tetszik, mert megint arra késztet, hogy gyorsan kapjam fel, vagy esetleg észre sem veszem sokáig. Ez már a 3330-asomnál sem játszott 15 évvel ezelőtt.A lényeg, hogy egy általános hangerő nekem nem felel meg bármilyen körülmények közt.
Sokszor vagyok úgy, hogy túl hangos, vagy túl halk.
Így nekem reális igény a dinamikus hangerő.De ha nagyon variálni akarnám, akkor egy BT 4.0-ás karóra, oszt' meg lenne oldva a távol vagyok kérdés is.
De nem vagyok ennyire fontos ember, pénz pazarlás lenne. -
törölt tag
válasz
atillaahun #2671 üzenetére
A Samsungban van külön híváselutasítás opció. Azt gondoltam, hogy arra majd reagál valamit. De nem. De akkor mire való az "elutasító üzenet" ?
-
törölt tag
válasz
atillaahun #2666 üzenetére
Gondolom azért, mert így a proxy -nak állandóan aktívnak kell lennie, különben nem tudja érzékelni a közelség megszűnését.
-
törölt tag
válasz
atillaahun #2663 üzenetére
Pedig sztem egyáltalán nem az. Az sokkal ritkábban fordul elő, hogy köztem és a teló között nagyságrendileg változna a távolság. Övemen van, szélvédőn, előttem az asztalon. De a környezeti zaj változása miatt már többször maradtam le hívásról. Egyébként a módszer ugyanúgy alkalmas mindkét szitura. Ha csendes a környezet, akkor messzebbről meghallom még alacsony hangerőn is.
-
törölt tag
válasz
atillaahun #2658 üzenetére
Mindegy. Kíváncsi vagyok rá, hogy mi is ez. Csak most tavaszi rendrakás van, nem lehet kütyüzni, mert akkor előbújik a sárkány a szösziből és nincs rajtam tűzálló védőruha.
-
törölt tag
válasz
Most nincs időm tesztelni, de később kipróbálom. A megoldás egy Samuhoz kell és amit írtam, az sztem nem Android, hanem Samu feature. Konkrétan "elutasító üzenet" a neve.
-
Bozek
nagyúr
válasz
Automatikusan elutasítja a hívást és küld egy SMS-t. A hívás elutasítása üzenettel ott van a bejövő hívásnál elvileg, tehát azt kellene valahogy lekezelni Tasker-el.
-
Bozek
nagyúr
válasz
atillaahun #2632 üzenetére
Akkor lehet, hogy az csak a fizetősben elérhető... Mondjuk megéri az árát.
-
Bozek
nagyúr
válasz
atillaahun #2630 üzenetére
Elindítod és akkor akarja megvetetni magát? Mert nem kell megvenni, csak bekapcsolni az elkapást és utána a Tasker-en belül kezelni plug-in-ként és működnie kell az ingyenesnek is. De én nem tudom kipróbálni, mert IAP-os vásárlás volt és egyből kiírta, hogy megvettem, amint újra telepítettem.
-
Bozek
nagyúr
válasz
atillaahun #2624 üzenetére
Szóval 4.4.2? Akkor használj AutoNotification-t, az is elkapja az értesítéseket (4.3+ Android verzió kell hozzá) és jóval több adattal tudsz dolgozni, mint a simánál. Abban van %anapp változó, ami azt figyeli, melyik alkalmazás küldte az értesítést. Igaz, 358 Ft a teljes verzió, de ennyit megér, ha tényleg ilyenekkel akarsz dolgozni.
-
Bozek
nagyúr
válasz
atillaahun #2622 üzenetére
Melyik Android van a telefonodon?
-
Bozek
nagyúr
válasz
atillaahun #2620 üzenetére
Engedélyezve van a Tasker a Kisegítő lehetőségeknél?
-
kzrca
tag
válasz
atillaahun #2589 üzenetére
Köszi az ötletelgetéseket.
Végül is most a WiFi Connected állapotfigyelést használom (meg természetesen a BT Neart), a legutóbbi ROM-frissítés óta így stabilnak tűnik dolog, működik is, és a WiFi hálózatot sem dobálja.
A cella alapú figyelés nem rossz ötlet, mivel hamarosan 25 km-re fogok lakni, szóval ha a környéken vagyok, akkor munka van. Ezt még kipróbálom majd, ha újra WiFi instabilitást tapasztalok.
Még egyszer köszi a tippeket.
-
törölt tag
válasz
atillaahun #2589 üzenetére
Véges. Pont ezt írtam én is.
-
törölt tag
válasz
atillaahun #2587 üzenetére
Hááát. Szerintem ha nem aktiválódik az átirányítás, amikor a másik készülék kikerül a hallótávból, akkor a project nem érte el a célját.
-
törölt tag
válasz
atillaahun #2585 üzenetére
Valamilyen kapcsolatot kéne tartani a két eszköz között. Ha a wifit és a kékfogat kilőjük, akkor mi marad?
-
kzrca
tag
válasz
atillaahun #2564 üzenetére
Ha kikapcsolom a WiFi Near-es taskokat, akkor semmi problémát nem tapasztalok. De ha be vannak azok kapcsolva, akkor sem hülyül meg mindig.
-
kzrca
tag
válasz
atillaahun #2562 üzenetére
A WiFi természetesen Always On üzemmódban van.
Az elképzelhető, hogy a hiba forrása abban rejlik, hogy a Tasker 4.3b9 verzióját használom?
Azért ezt, mert BT Near funkciót is használok, és az az akkori stabil verzióban még nem volt, amelyiket kipróbáltam anno. Akkor itteni javaslatra töltöttem le ezt a verziót, és azóta is ezt használom. -
Debilon
addikt
válasz
atillaahun #2551 üzenetére
Köszi! Közben rájöttem, hogy hosszan kell nyomnom a feltételeknél és akkor tudom hozzáadni a napokat, hogy mikor legyen aktív a task :-) most már tiszta és működni fog remélem. Majd a következő héten kiderül
-
RCH
tag
válasz
atillaahun #2429 üzenetére
Nem azzal van bajom, hogy nem tud magyarul, hanem azzal, hogy nem 100%-osan tökéletes. De valszeg angolul sem az.
Lehet, hogy van jobb metódus az enyémnél, de ez úgy tünik működik. :-) -
glaci
őstag
válasz
atillaahun #2418 üzenetére
Esetleg, ha mind a 2 telefon "okos", akkor a figyelendő ("távolodó") készüléken egy mobil WiFi hotspot indítása és a WIFI near inverzben aktiválja a profilt, amikor már nem "látja"!
-
Teasüti
nagyúr
válasz
atillaahun #2413 üzenetére
Már ha jól értelmezem a helyzetet.
Sztem meg amikor nincs nála mindkét telefon.
Így lenne logikus. -
glaci
őstag
válasz
atillaahun #2402 üzenetére
Csinálsz egy "segéd" profilt 2 db. feltétellel, majd még egyet a másik 2 -vel. A "fő" profilt pedig beállítod, hogy akkor legyen aktív, ha a két "segéd" profil aktív.
(Aztán ezt már a nevekkel variálva, akár vagylagossá is tudod tenni az alap "és" kapcsolat helyett!)
-
Oldman2
nagyúr
válasz
atillaahun #2400 üzenetére
Előbb utóbb úgyis felmerül ez a kérdés:
Mi szükség lenne több State megadásának?
Fejtsd ki lécci "indokaidat" bővebben...
:-) -
törölt tag
válasz
atillaahun #2306 üzenetére
Lehetséges, de elég lassú a működése. Úgy tudom, hogy vmi érintésemulációs trükkel operál, de a háttérben teszi. Különálló alkalmazás, CWM -ből telepíthető. Nem tudom, hogy Tasker -kompatibilis -e. XDA -n találtam. Kellett hozzá még egy widget a Play -ről. Csináltam egy Youtube videót a 2G/3G váltásról, SGS2 -n, Wanam rommal (AOSP 4.1.2). Mobilon vagyok, később linkelgethetek, ha vki nem akadna rá az infókra. Az Android alkalmazások topikban is írtam róla régebben.
-
bAtt001
addikt
válasz
atillaahun #2304 üzenetére
akkor finomítom a kérdést
gyári stock rendszerre van valami módszer? gyári romban le van tiltva ez a funkció, olvastam h custommal pl cm megy rendesen csak nincs kedvem most felrakni ilyesmiket csak emiatt
-
mAtThEw0319
senior tag
válasz
atillaahun #2300 üzenetére
Rendben. Legelejéről nem veszem ki mert, működik. Számolgat.
Az a baj, hogy fel kell oldani a telefont. Olyat akkor nem lehet, hogy ha feléled a kijelző kikapcsolt állapotból?
-
mAtThEw0319
senior tag
válasz
atillaahun #2298 üzenetére
Igen, igen. Olyan kellene elé, hogy csak akkor fusson végig ha zárolva van a képernyő.
Csak nem tudok rájönni, hogy az melyik a sok parancs közül.. csak olyat tudok létre hozni: hogy ha a képernyő ki van kapcsolva.. én zárolósat szeretnék.
-
zsirfecske
addikt
válasz
atillaahun #2290 üzenetére
de ez mindig ki fogja lőni a bt-t, ha nem a kocsiban használja, nem?
egy ráragasztott nfc stickes autós tartóval lenne tán a legegyszerűbb ez, vagy mindig bekapcsolva tartani a bt-t, pl mikor nincs wifin vagy hasonló.
-
atillaahun
veterán
válasz
atillaahun #2293 üzenetére
... nekem erre egy Smart Screen Off Pro nevű kis app van fent, amivel kiváltottam a power gombot és többek között rezgőbe is tud váltani letakart proxy-nál. Egy nagy baja van csak, hogy vissza már nem vált ha élesztem a kijelzőt. Úgyhogy csinálni kellett hozzá egy Tasker profilt, ami meg visszaállítja.
Ja és alig fogyaszt valamit. -
mAtThEw0319
senior tag
válasz
atillaahun #2290 üzenetére
Rendben, köszönöm!
Holnap ki is próbálom és megírom, hogy sikerült-e!!Szerk..: szerintem kelleni fog elé még egy if (ha), hogy csak akkor csinálja ha a BT be van kapcsolva. Annak mi is a parancsa?
-
válasz
atillaahun #2226 üzenetére
Ha shake-nél 15s lenne, akkor folyamatosan mozgatni kellene a telefont, pl. stabilan fogod és olvasod a kijelzőt, akkor is kikapcsolna.
3 profile:
- shake: display off timeout 10 perc
- dispay off: display off timeout 1 perc
- proxi: display offEzzel mozgáskor 10 percig bekapcsolva maradna a telefon (de 1 perc is beállítható, akkor a második profile nem kell), és elég ha a proxi érzékelő felett elhúzod az ujjad, és kikapcsol a kijelző, nem kell lefordítani a telefont.
-
válasz
atillaahun #2224 üzenetére
Proxy-ra Display off? Lefordítva a telefon vagy a szenzor letakarására kikapcsolna a kijelző.
-
válasz
atillaahun #2220 üzenetére
Sensor - Shake esetén 10 percre állítani a kijelző kikapcsolás időtartamát? Display off-nál pedig az eredetire vissza (1-2 perc).
-
Teasüti
nagyúr
válasz
atillaahun #2220 üzenetére
Stay Awake sztem azt tudja, hogy nem megy le a telefon deep sleep-be, vagyis folyamatosan pörög a cpu kijelzőtől függetlenül.
-
Bozek
nagyúr
válasz
atillaahun #2218 üzenetére
Viszont van a Secure Settings-ben egy olyan, hogy Wake Device. Azon belül be tudod állítani, hogy meddig maradjon ébren és van manuális On és Off menüpont is. Bár azt nem értem, hogy mi a célod ezzel, mert meríti rendesen az akksit.
-
Bozek
nagyúr
válasz
atillaahun #2216 üzenetére
Stay Awake while charging van csak, de az is csak akkor, ha felraktad a Helper-t.
-
flash-
veterán
válasz
atillaahun #2155 üzenetére
köszönöm szépen
-
Teasüti
nagyúr
válasz
atillaahun #2136 üzenetére
Ez van. Majd vmi moddolt romon menni fog.
-
wardemi
senior tag
válasz
atillaahun #1839 üzenetére
Értem hát szomorú vagyok :\ persze már mindenre van szinte app de még is jobban esik a szám ízének ha magam csinálom azt
-
Teasüti
nagyúr
válasz
atillaahun #1044 üzenetére
Ilyennel még nem találkoztam Tasker viszonylatban, hasonlóval se.
-
Teasüti
nagyúr
válasz
atillaahun #905 üzenetére
Én ilyet egyszerű app context-el is észrevettem. Úgy ötven alkalomból egyszer. Ezért van egy parancsikonom a "normál telefon profilra".
-
Teasüti
nagyúr
válasz
atillaahun #877 üzenetére
Egyszerű, nem folyamatosan monitorozza Tasker a profilokat. Beállított időközönként ellenőrzi, vagy van-e változás a feltételekben. Van egy külön bekapcsolt képernyőre és van egy ilyen frissítési gyakoriság alvó módra is.
Attól függően, hogy a legutóbbi képernyő ki-bekapcsolása a perc mely időpillanatában történt, attól függ, hogy mikor fog ellenőrizni pontosan.(#879) suti_88
Ha jól emlékszem hasonlót már csináltam. -
Oldman2
nagyúr
válasz
atillaahun #877 üzenetére
Oké, ez legalább érthető így.
Feltéve, hogy konzekvensen eszerint működik...
:-) -
Oldman2
nagyúr
válasz
atillaahun #844 üzenetére
Ezt a sort hová kell beírni, ha szükségem van rá?
-
Teasüti
nagyúr
válasz
atillaahun #865 üzenetére
Olyat én is használok pedig.
Az nem szkennel, csak egy rendszerváltozót figyel. Gyakorlatilag nem is fogyaszt.
-
Teasüti
nagyúr
válasz
atillaahun #863 üzenetére
A wifi near context elég gyilkos az akkura nézve.
-
Teasüti
nagyúr
válasz
atillaahun #861 üzenetére
Nem muszáj app context-et használni, ha az vki meggyőződése szerint meríti az akkut.
Van másik mód is.Amúgy hova akartok ennyit spórolni? Az én esetemben Tasker 0,2% akkut fogyaszt és nálam sztem kevés ember használ több profilt. Már ez is vmi?
Nem ezen kell agyalni, hogy az állandó képernyő forgatás, vagy a ki/bekapcsolgatása jelent-e vmit.
Ez kb olyan, mint amikor vki a világításon akar spórolni otthon és lekapcsolja arra a 10 percre, amíg kimegy a szobából. De közben a nagy fogyasztókról meg megfeledkezik (hűtő, boiler és egyéb fűtések, stb). A világítás ezeknek csak az ezreléke. -
volvoguy
addikt
válasz
atillaahun #858 üzenetére
A képernyő-elfogratásra. Alapból ki lenne kapcsolva és csak bizonyos appoknál aktiválódna.
-
Teasüti
nagyúr
válasz
atillaahun #842 üzenetére
CM7 alatt láthatsz példákat az engedélyekre az alkalmazások kezelése menüpontban rábökve az egyikre, majd legörgetve az engedélyekhez. Nincs tapasztalatom ezzel, elképzelésem sincs, h Display Timeout-hoz szükséges-e bármilyen engedély. Talán a google csoportban lenne érdemes kutakodni, ott már nem egyszer szó volt az app factory-ról.
-
Teasüti
nagyúr
válasz
atillaahun #839 üzenetére
Hát amiben én is exportálok.
Tudod, nem egy, hanem akár több profil, hozzávaló task-okkal és jelenetekkel. -
Teasüti
nagyúr
válasz
atillaahun #837 üzenetére
Nem. Project-eket lehet App-ként elkészíteni.
-
Teasüti
nagyúr
válasz
atillaahun #834 üzenetére
Amúgy "hangerő le" gomb.
Esetleg egy workaround: "hangerő le" gombot emulálni.
-
Teasüti
nagyúr
válasz
atillaahun #834 üzenetére
Nálam a "silence ringer" parancs csillagos, vagyis nem elérhető Google jóvoltából.
Ha meg egyszerűen a hangerővel próbálkozol, azt dinamikusan vissza is állítja menet közben.
Esetleg úgy, hogy megvárod, míg vége lesz a hívásnak és utána állítod vissza a hangerőt. -
LordRajZoL
aktív tag
válasz
atillaahun #816 üzenetére
Nekem se
Csak aktiv profilet, vagy hogy nincs -
LordRajZoL
aktív tag
válasz
atillaahun #772 üzenetére
Lassan 23 éve melózok most aludtam el. Ennyi belefér.
35 napoos ciklusba 7+2, müszakrendem van. Mindenképp a dinamikus ébesztést akartam több megoldást teszteltem s ez lett szimpatikus. De valszeg bedrotozok egy biztonsági funkciot is majd
-
Rival
aktív tag
válasz
atillaahun #741 üzenetére
És hogy veszed észre, hány órával nyiffan ki hamarabb nap végén ha 3G-n volt?
Az akkustatisztikánál meredekebb a lejtő...
-
törölt tag
válasz
atillaahun #744 üzenetére
Köszönöm! Igen, ilyen kiegészítőre gondoltam a kérdésnél. A jogosultságok megadása egyértelmű.
-
törölt tag
válasz
atillaahun #741 üzenetére
Trucker Timer. Épp az a helyzet, hogy a program használná. A programnak futnia kell, de autón kívül nem szabad jelet kapnia. A Tasker tud rendszeralkalmazás lenni, hogy GPS-t kapcsoljon?
-
Rival
aktív tag
válasz
atillaahun #737 üzenetére
A 3G viszont sokkal jobban szívja az akkut. Általában 2G only módban használom, navihoz elég. Amikor véletlenül 3G-n felejtem, meglátszik a nap végén a kettő közötti különbség.
-
törölt tag
válasz
atillaahun #732 üzenetére
Köszönöm a választ! Fontos infó, hogy együtt tudnak működni. A GPS esetében arról van szó, hogy van olyan helyzet, amiben manuálisan, vagyis egy Elixír profilhoz rendelt parancsikonnal indítom. Aztán van olyan helyzet, amiben automatikusan szeretném kapcsoltatni a GPS -t. Ezt szeretném a Taskerrel megoldani. Az autós töltő csatlakoztatásának függvényében kapcsolja a GPS -t. Azt nem tudom, meg tudja-e különböztetni a töltés típusát. A másik, a hálózat. Azt meg tudom oldani Taskerrel, hogy képernyő be=3g, képernyő ki=2g? Persze lennének a kapcsolásnak egyéb függőségei, de azokat a Tasker biztos, hogy tudja.
-
LordRajZoL
aktív tag
válasz
atillaahun #728 üzenetére
Az a gond hogy messze vagyok a várostól.
Próbáltam de only 3g még rosszab a térerö.
Egyenlöre a kiegészitö feltételekkel egész jól fut a Tasker profil. S mivel mindig kitalálok valamit amivel pontositom lassan már nem is kell a cella info. A másik elöny hogy fix 7+2 folyamatos rendem van, 35 napos ciklussal igy egész jól kódolható mikor merre járok
Totál idö, naptár kombó lesz belöle -
LordRajZoL
aktív tag
válasz
atillaahun #725 üzenetére
Az igazi gond a sok átfedés miatt van
Otthon 4 cellát látok.
Melóhelyen kb 8-at
De sajna ebböl 4 megegyezik az otthonival
S a telefon a 4 átfedö cella 90%-án vanIgy minden féle vudu mágia kell még mellé hogy tudjam hogy hol is vagyok
A gps pozicio nem sokat ér mivel a teló elöször a Google helyet kérdezi le azt meg felúlbirálja a cellainfo, meg a mobil Wifi routerem amit otthonra regisztrált a Goole.
Mikor indittom a lekérdezést 2-3 mp mindig otthonra tesz ha aktiv a router
s az pont elég hogy lefektesse a lekérdezéstHa meg kilövöm valamelyik kisegitött akkor meg reklamál, hogy kapcsoljam be mert ez nekem jó.
Igy most Naptár, cellainfo közös kombóját hangolgattom ezért lenne jó az offline "Cell Info" -
LordRajZoL
aktív tag
válasz
atillaahun #722 üzenetére
Igen ennek a funkcionak a turbo változata hiányzik nekem
Azért lenne jó elmenteni mert akkor nem kell "ott lenni" amikor gyártod a profilt
Erre gondoltam -
LordRajZoL
aktív tag
válasz
atillaahun #720 üzenetére
Olvastam el is kezdtem nézegetni
-
Teasüti
nagyúr
válasz
atillaahun #704 üzenetére
%LOCN változóban el is tárolja, ha kíváncsi vagy rá.
-
Teasüti
nagyúr
válasz
atillaahun #699 üzenetére
This provider uses a combination of cell-towers and WiFi information (if wifi is enabled) to determine the device's geographical location. ...and requires data network availability.
-
Teasüti
nagyúr
válasz
atillaahun #697 üzenetére
Az a lényeg, h cella infót figyeli és aktív netkapcsolat mellett gps koordinátára váltja át vmilyen online adatbázis alapján.
A wifi része rejtély számomra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN S2 TG EVGA 650W
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest