Hirdetés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Január 29-én jön Kínában a Redmi Turbo 5 széria
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Find X9s néven készülhet az Oppo új kompakt zászlóshajója
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Megtalálták az akkumulátortechnológiai Szent Grált? - CES
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
bogil99
üzenetére
Nem tudom, hogy mit tudnék még ezen részletezni. Azt az update.zip -et telepítettem CWM -ből. Ha lejjebb gördítesz az XDA -s oldalon, ott részletezi a beállításait. Ezen kívül, a Play -ről telepítettem azt a kapcsolót, amit linkeltem. A működése pedig ott van a videón. Nem tudom, hogy mennyi a videón a kapcsolás, de most emlékezetből azt mondanám, hogy legalább 10 mp. Ha böngészőt indítasz, akkor pont dobni fogja az adatkapcsolatát. Ezért én úgy képzelném el, hogy a böngésződ ikonjához egy Tasker profilt rendelsz, ami előbb elintézi a váltást, majd indítja a böngészőt. Én ezzel a módszerrel helyettesítem a Greenify -t. Csinálok egy screenshotot a Playen az alkalmazás ikonjáról és ebből faragok egy saját ikont. Olyan, mint ha az alkalmazást indítanám, de valójában az egy profil, ami engedélyezi (kiolvasztja), majd indítja az alkalmazást. Ebben az esetben a böngésző indulását a meglévő 3G kapcsolattól kéne függővé tenni. Ebből következik, hogy ha 10 mp a 2G/3G váltás, akkor ennyit kell várnod a böngésző indulására.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Okos Otthon / Smart Home
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Disney+
- sh4d0w: Nyitlocker
- EAFC 26
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Battlefield 1
- PlayStation 5
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256GB Titanium Gray használt, megkímélt garancia 2027.12.27-ig
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-F - i7-8565U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest