- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One mobilszolgáltatások
- Bemutatkoztak a Samsung legújabb fülhallgatói is
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Signature - mielőtt aláírnád...
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Nemáááá! Az huszadrangú kérdés, hogy a Robotot támogatja -e. Főleg ebben a topikban. Már a leírásából tudtam, hogy ez is beállhat a sorba a többi minek közé. De, persze kipróbáltam. Míly meglepő, rögtön azzal kezdett, hogy frissítsem a Google Now -t. Minek? Elvettem tőle a netet, persze nem reagált semmire. Ok, átállítottam a másik motorra és átírtam az indítószöveget "Ok Google" -ről, "Ébredj Maris" -ra. Ezzel a motorral már érzékelte a hangbevitelt. Azonnal dobott is egy ablakot, hogy legyek kedves vmi angol szöveget megadni, vagy letölteni az általam megadott szöveg szerinti nyelvi fájlt. Míly meglepetés! Érthetetlen számomra, hogy az ilyenből rogyásig tele van a Play, de senki sem fejleszt olyan egyszerű alapra, amit már egy 15 évvel ezelőtti technika is ismert és kezelt. A Google Now kb. 10 nyelvet támogat offline. És a többi?
haliho0:
Nem nagyon értelek. Ha azt adod neki utasításba, hogy indítson egy alkalmazást, vagy hívjon egy számot, akkor sztem elég egyértelmű a visszajelzés, hogy sikerült -e az akció. Vagy miről szeretnél visszajelzést?
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Formula-1
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- A cégvezetők látják az AI költségeit, csak azt nem hogyan lesz ebből haszon
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- SUSE Linux
- VGA kibeszélő offtopik
- norbx: IRC a 90-es évek és a 2000-es évek elején
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Gyúrósok ide!
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- További aktív témák...
- HP Elitebook 850 G8 15,6" i5 1135 G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Macbook Pro 13" A2338 2022 M2 16GB 256GB
- HP ProBook 450 G8 15,6" i5 1135 G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Macbook Pro 13" A2338 2020 M1 16GB 256GB 1 (Több db)
- Bontatlan Nintendo Switch 2 + Mario Kart World
- Bontatlan Oriflame Love Potion parfüm eladó
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 (5TW10AA) - 3x4K felbontás
- ASUS Zenbook S 13 OLED Ultra 7 155U 16gb ram 1tb ssd 3k oled pillekönnyű akksibajnok gyönyörű fedlap
- 197 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U7 255HX, RTX 5070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest