Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Itt az első hivatalos poszter a Galaxy S26 Ultrához
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Ez az egér nem okoz gondot a konyhában
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Yettel topik
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Nemáááá! Az huszadrangú kérdés, hogy a Robotot támogatja -e. Főleg ebben a topikban. Már a leírásából tudtam, hogy ez is beállhat a sorba a többi minek közé. De, persze kipróbáltam. Míly meglepő, rögtön azzal kezdett, hogy frissítsem a Google Now -t. Minek? Elvettem tőle a netet, persze nem reagált semmire. Ok, átállítottam a másik motorra és átírtam az indítószöveget "Ok Google" -ről, "Ébredj Maris" -ra. Ezzel a motorral már érzékelte a hangbevitelt. Azonnal dobott is egy ablakot, hogy legyek kedves vmi angol szöveget megadni, vagy letölteni az általam megadott szöveg szerinti nyelvi fájlt. Míly meglepetés! Érthetetlen számomra, hogy az ilyenből rogyásig tele van a Play, de senki sem fejleszt olyan egyszerű alapra, amit már egy 15 évvel ezelőtti technika is ismert és kezelt. A Google Now kb. 10 nyelvet támogat offline. És a többi?
haliho0:
Nem nagyon értelek. Ha azt adod neki utasításba, hogy indítson egy alkalmazást, vagy hívjon egy számot, akkor sztem elég egyértelmű a visszajelzés, hogy sikerült -e az akció. Vagy miről szeretnél visszajelzést?
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- DDR4 és DDR5 RAM modulok
- P15 Gen2i 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A3000 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Laptopok, PC-k, alaktrészek, alapok, és egyéb kiegészítőlk kiárusítása, garanciával!!!
- iPad Pro 11-inch (M4) Wi-Fi 256GB
- Samsung Galaxy S24 5G DS 8 + 128GB még gyári garanciával eladó!
- APPLE Watch Series 10 42mm rose gold
- Xiaomi TV Box S 4k 2gen 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4427
- ÉV ELEJI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Apple iPhone 13 mini Red Kompakt méret, nagy teljesítmény 256 GB Használt,szép állapot, 100%
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest