Hirdetés
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Kicsinálja az S26 Ultra a fóliagyártókat
- Retró külső modern Bluetooth funkciókkal
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacyka
aktív tag
válasz
üzenetére
Kipróbáltam a go home-t, viszont az le is állította a programot, vagyis nem működött.
A lényeg, amit szeretnék, hogyha elindulok az autóval (ugye az előző kérdésben feltett profil) a bt felkapcsolódik a kihangosítóra. Ha kapcsolódott, akkor egy másik profillal el szeretném inditani ezt, de inditás után mintha a home gombbal le is tenném a hattérbe, azaz a notification sávon látnom kellene hogy traffi hunter running, viszont a go home task után ez nem látszik. Ha meg megálltam az autóval akkor kill app.
Nem tudom érthető-e hogy mit szeretnék?! -
Lacyka
aktív tag
Lejárt a szerk idő.
Na rájöttem, meg is csináltam, délután kipróbálom működésben. Köszi.
Illetve még1 kérdés, amire nem találtam a google-ben se sok mindent, de hátha nektek menni fog.
Hogyan tudom azt elérni, hogy valamilyen context esetén elinditson egy appot (ez eddig sima liba), de a háttérben, az ne rakja ki a képernyőre, aztán exit taskkal már megoldom a kill app-ot. -
Lacyka
aktív tag
-
Lacyka
aktív tag
Sziasztok, kb. 1 éve taskerezek, meg átolvastam már a topicot, de elakadtam egy projectnél.
Tehát amit szeretnék:
- A tasker folyamatosan figyelje a sebességet és ha 10 km/h óránál gyorsabb (ugye ekkor valószínűleg kocsiban ülök), akkor kapcsolja fel a bluetoothot, (és kapcsolódjon a kihangosítómhoz -ezt persze már tudom, hogy kell.) Illetve feltételekkel még ki kell egészíteni (pl. piroslámpás megállásnál ne kapcsolja le azonnal stb.).Szóval a kérdés, hogyan tudok aktuális sebességet monitorozni? Gondolom %LOCSPD, de hogyan?
köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Kolink Stronghold ADATA 600W
- 360 áthajthatós! Dell Latitude 5330 2 in 1 i7-1265U 10magos! 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- Új Asus Zenbook 14 WUXGA OLED 10bit HDR Ryzen AI 7 350 32GB 1TB SSD Radeon 860M Win11 2év Garancia
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i3-1315U 8GB 1TB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4243, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest