- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
atillaahun
veterán
Próbaverziót nem ismertem. Nálam most 38 MB-ot eszik, de ez nagyban függ attól hány GB RAM-os telefonon használod (enyém 2), és hogy hány profilod van, illetve mennyire bonyolultak.
Fogyasztás nálam jelentéktelen, az akkustatba még nem láttam bekerülni, szerintem 1% alatt lehet. -
noorbertt
őstag
ha megvan akkor egyszeru
Csinalsz egy "kussvan" taskot amibe beallitod hogy silentmode ON majd adsz neki egy ikont is. Tasker deaktivalasa majd widgetbe kirakod ezt a "kussvan" taskot -> Tasker ujra aktivalasa.
Sleep + home modbol kiveszed a felteteleket es berakod a State valtozo hogy taskot akarsz hozza rendelni, itt kivalasztod a kussvan-t. Szoval ha aktiv a kussvan Task akkor bekapcsolt a sleepmode profil, azzal aktivalodig a "sleepmod emergency number profil is. Lehetne ezt roviditeni is de ez egyszeru ha mar megvan a netrol. -
noorbertt
őstag
https://www.dropbox.com/s/r4nmsc30yn1rrs7/Sleep_mode___Home.prf.xml
https://www.dropbox.com/s/fxdrrbq3cvvbolf/Sleep_mode_emergency_numbers.prf.xml
Huzd be a taskerrel es kell a vars fulnel egy %SLEEPMODE valtozot letrehozni.
Ezzel konkretan xora plusz ha halozati tolton van akkor rakapcsol a nema uzemre. De ha leveszed a toltorol vissza is kapcsol. Lehet csinalni widgetet is ebbol mar egyszeru epitkezni. Szolj vissza h megy e mert En nem huztam be tesztelni h jo e.
Meg persze y idonel normalra kapcsol..:-) -
törölt tag
Hát persze. Az értesítési, csengő, rendszer, stb hangok külön sávként szabályozhatók. A néma mód az, amikor az adott sávok hangszintje nulla. Ezt beállíthatja a rendszer, vagy egy másik alkalmazás (pl. a Tasker) is. A különbség, hogy amit Te próbáltál az az, hogy a Tasker érzékelje, ha nulla az adott sávok hangszintje. Én arról beszélek, hogy a Tasker állítsa nullára a profil többi beállításaival együtt és ennek a profilnak hozol létre egy parancsikont. Vagyis a Tasker nem érzékeli egy másik alkalmazás sleep profilját, hanem ő hozza létre a sleep profilt is.
-
törölt tag
Nem értem, hogy jönnek ide az értesítések. Az egy teljesen más történet. Gondolom, sleep módban nem szeretnéd, ha értesítési hangokkal zaklatnának. A néma csengőhangot hozzárendeled a profilhoz alapértelmezett értesítési hangként. Vagy a profilhoz nulla értesítési hangerőt állítasz be. Vagy az értesítést megjelenítő alkalmazásoknak is van whitelistje? Kikapcsolt mobilnettel nem hinném.
-
noorbertt
őstag
Nekem taskerrel tokeletesen uzemel az altalad emlitett elkepzeles.
Itt visszakeresel, en is kerestem hasonlot es kaptam egy kiindulasi linket is. A tobbi mar csak hab a tortan.Amugy meg nekem ha aktiv a sleepmode akkor teljesen nema, igy nem is csoroghet,rezeghet semmire. De van olyan task hozza rendelve hogy ha xz felhiv akkor azonnal csorogjon(kapcsoljon normal modba) es letetel utan 2-3sec ujra nema a telo.
-
törölt tag
Igen, a belecsörgés valóban benne van a pakliban, de ez áthidalható probléma. Készíts egy csengőhangot nulla hangerővel és rendeld a profilhoz alapértelmezettként. A whitelistes számokhoz pedig állítsd be a jelenlegit egyedi csoportcsengőhangként. Így a tiltott számok becsörgése néma lesz, a whitelist viszont kicseng.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Bluetooth hangszórók
- Hobby elektronika
- Autós topik
- Építő/felújító topik
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- iPhone topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 SUPER 12GB Be Quiet! Silent Base 601 850W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB NZXT H710I Be Quiet 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 3100 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1050 Ti 4GB ZALMAN S2 TG Chieftec 500W
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 15,6" -30% Bivaly i5-12500H 12Mag 16/512 RTX 4050 6GB FHD 144Hz
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3145
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltők
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest