- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Nagyobb akkumulátorral és több fénnyel megjött az Amazfit T-Rex Ultra 2
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Apró változásokkal, elődjénél jobb áron kezd a Google Pixel 10a
- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
- Nő az eSIM-ek iránti igény
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teasüti
nagyúr
válasz
üzenetére
Ez a hangminta egészen addig működik, amíg a hanglejtés, ütem ugyanaz és nincs környezeti zaj.
Annó Nokia 3330-ason próbáltam, a csendes szobában egész jó volt az arány - ha éppen úgy ki tudtam ejteni, ahogy felvettem -, az esetek talán felében felismerte mit akarok tőle. De kint az utcán, vagy forgalmasabb épületben a felismerési arány a nullához konvergált. Trükkös voltam, felvettem a jellemző zaj mellett, akkor meg a csendes szobában nem akart működni.
Szvsz zsákutca.
Amúgy elnézve a kínlódást, a megoldás eleganciája hagy némi kívánnivalót maga után és akkor ezzel sztem mindent el is mondtam.
Vagy normális STT motorral, vagy sehogy. Frankó dolog az Autovoice is, de ha nincs szélessávú net, akkor nemes egyszerűséggel nem működik. Ez van.
Amúgy ha jó a lefedettség, akkor 3G és fölötte tök jól megy és alig generál forgalmat is. Egyszerűen nem indokolt offline kínlódni. Persze ha térerő sincs, akkor meg már ott egye a fene!
Kíváncsi lennék amúgy hogy működik a Voice Search motorja. A netes pár kilóbájtos forgalom után nem hinném, hogy a felvett hangot küldi ki a szervernek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- ÚJ Magic Keyboard billentyűzetek/ USB-C - Lighning/ 27% Áfás/ Ingyenes szállítás!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 14100F / RTX 3070 8GB / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4401
- 233 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Beszámítás! Acer Nitro V16 ANV16 120Hz Gamer notebook - R7 8845HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest