Hirdetés
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Kétezer eurós csomag lehet a Vivo X300 Ultra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Musaka
senior tag
Csak provizore írtam úgy őket ( nem tudtam hogy van jelentősége a kis és nagybetűknek akkor még) , a profilban a TIME nagy betűkkel volt írva a Timecopy meg első betű naggyal. De ez csak annak köszönhető hogy a droid nagy betűkkel kezd írni.
Minden esetre köszönöm a felvilágosítást. Eszembe nem jutott volna hogy kell a nagy kezdő betű

Hiába ez nem PLC és nem létra diagram
-
Musaka
senior tag
Köszi. Valami hasonlóra gondoltam. Csak az az érdekes hogy bekapcsolt kijelző mellet de futott le mindíg. Végül is csak kísérlet volt így ha nem tudja nem gond csak jó tudni.
Viszont azt nem tudtam hogy van különbség hogy kis vagy nagy betűs a változó.Végig nagy betűnek kell lenni vagy elég ha úgy kezdődik? Amiket használok naggyal kezdődnek igaz csak TASK on belül használom őket PROFILban nem.
-
Musaka
senior tag
Köszi, legközelebb akkor már ez is fog menni.
Azt nem tudod véletlenül hogy profilnál ha megadom két változót össze hasonlítva indítson taskot az miért nem fut le mindig?
PL : " %timecopy doesn't match %time " nem indítja percenkét a taskot. A taskban lenne átmásolva a time a timecopy helyére.
-
Musaka
senior tag
https://www.dropbox.com/s/2u76ftjnmha77mt/Battery.prf.xml Tessék meg van csinálva hogy akku változás esetén fileba irja az időt és az akku értéket. Annyi hogy az SD kártya fő könyvtárára mutat a file irás egy battery nevü filera. Azt neked kell először létre hozznod. Nálam mükszik. Jah bocs a linkelésért de teloról vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Gitáros topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Béta iOS-t használók topikja
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 6th Gen. i7 11th, 32GB RAM 27% ÁFÁS (0326)
- S21 256/8 dobozában
- Szép állapotban Lenovo ThinkPad T14s Gen 4 i5-1335u/16 GB/256 SSD/FHD+/IPS/Garancia 2027
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Zbook 15 G5,15.6",UHD,TOUCH,i7-8850H,32GB DDR4,1TB SSD,P2000 4GB VGA,WIN11,IR KAMERA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest