- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Nokia N8 - vajon elég lesz-e?
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Megjött Magyarországra a legnagyobb akkuval szerelt Redmi
- Honor 200 Pro - mobilportré
- A Motorolának is a Bose hangol
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Reklámok kikapcsolása Xiaomi, Redmi és Poco telefonokon
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Musaka
senior tag
Csak provizore írtam úgy őket ( nem tudtam hogy van jelentősége a kis és nagybetűknek akkor még) , a profilban a TIME nagy betűkkel volt írva a Timecopy meg első betű naggyal. De ez csak annak köszönhető hogy a droid nagy betűkkel kezd írni.
Minden esetre köszönöm a felvilágosítást. Eszembe nem jutott volna hogy kell a nagy kezdő betű

Hiába ez nem PLC és nem létra diagram
-
Musaka
senior tag
Köszi. Valami hasonlóra gondoltam. Csak az az érdekes hogy bekapcsolt kijelző mellet de futott le mindíg. Végül is csak kísérlet volt így ha nem tudja nem gond csak jó tudni.
Viszont azt nem tudtam hogy van különbség hogy kis vagy nagy betűs a változó.Végig nagy betűnek kell lenni vagy elég ha úgy kezdődik? Amiket használok naggyal kezdődnek igaz csak TASK on belül használom őket PROFILban nem.
-
Musaka
senior tag
Köszi, legközelebb akkor már ez is fog menni.
Azt nem tudod véletlenül hogy profilnál ha megadom két változót össze hasonlítva indítson taskot az miért nem fut le mindig?
PL : " %timecopy doesn't match %time " nem indítja percenkét a taskot. A taskban lenne átmásolva a time a timecopy helyére.
-
Musaka
senior tag
https://www.dropbox.com/s/2u76ftjnmha77mt/Battery.prf.xml Tessék meg van csinálva hogy akku változás esetén fileba irja az időt és az akku értéket. Annyi hogy az SD kártya fő könyvtárára mutat a file irás egy battery nevü filera. Azt neked kell először létre hozznod. Nálam mükszik. Jah bocs a linkelésért de teloról vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Eladó pár napos Apple Watch SE 3 GPS 44mm Midnight - 2 év iCentre garancia!
- Series/Elite V2 kontroller analóg cseréje GuliKit 720 TMR érzékelősre, 1 év garancia!!!
- PS5 / EDGE kontroller analóg cseréje GuliKit 720 TMR érzékelősre, 1 év garancia!!!
- MSI Prestige A16 AI+ Ryzen AI 9, 32GB DDR5 7500, QHD+ 165Hz csúcskategóriás ultralaptop!
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RTX 3050/4070 +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 70 féle ház!
- Beszámítás! ASUS ROG XBOX Ally X 24GB/1TB kézikonzol garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R5 7600 16GB DDR5 512GB SSD RX 9070 XT 16GB NZXT H7 Flow fehér 750W
- Apple iPhone 15 128 GB Kék 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Corsair VENGEANCE Pro 32GB (4x8GB) DDR4 2800MHz
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest