Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• ltpalermo
    csendes tag

Használt már vki Autoinputot? E-Robottal próbálom összehozni, de nem sikerül és nem tudom, hogy azért, mert
    -Hiányos angol tudásom miatt félreértem a lehetőségeimet és valójában nem is tudja azt, amit szeretnék tőle.
    -Kifejezetten Tasker -re írt broadcastot küld, amit a Robot nyilván nem kap meg.
    -Szimplán béna vagyok.

"Csak" annyit szeretnék, hogy ha egy alkalmazásban rábökök egy "gombra", azt eseményként tudjam kezelni az automatizálóban. Sztem ezt tudnia kéne úgy, hogy jelez, ha érintés történik az előre rögzített koordinátákon, miközben X activity fókuszban van. Kíváncsi vagyok, hogy ez Taskerrel működik -e.

én használom több mindenre is, próbáltam arra is amit írtál, de nem jött össze. én azt szerettem volna hogyha az sms programban a küldés gombra kattintok, akkor egy változó értéke +1-el növekedjen (így akartam számolni a díjcsomagban lévő ingyen sms-ek felhasználását).
    addig könnyedén eljutottam, h eseményként megadtam a "reacting clicks on the android ui"-t, majd flash-el kiírattam vele, h mi az id-ja a küldés gombnak. ezután úgy gondoltam, h ha ugyanezen eseménynél feltételként az id-t adom meg, akkor működni fog, de valamiért nem és fogalmam sincs miért nem.
    ha már az a feladat, h a megadott id-jú gombra kattintson, azt gond nélkül megteszi, de - legalábbis így - nem használható

Új hozzászólás Aktív témák