Hirdetés
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Magisk
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Nem használok helyfüggő beállítást, de megpróbálom vázolni. Alapértelmezésben a Robot nem profilokban, folyamatokban "gondolkodik". Csak események vannak és arra reakciók, műveletek. A belépek egy helyre, az egy pillanatnyi esemény. Az adott helyen vagyok az egy egész más dolog, mert az egy folyamat. Ennek pillanatnyi állapotát (vagyis hogy az adott pillanatban, az "adott helyen vagyok") feltételként lehet hozzáadni egy eseményhez, vagy művelethez (ha jól sejtem, Taskerül ez az IF). Ezért, ha belépek egy helyre, arra reagálva végrehajtja a társított műveletet és ennyi, elvégezte a dolgát. Ehhez először az alapbeállításokban meg kell határozni, hogy a Robot mennyire legyen pontos/erőforrásigényes. Ezt egyszerűbb képekben megmutatni, mint leírni:

Aztán hozzáadsz egy helyet:

A megadott helyeket ilyen eseményekhez használhatod:

Próbáltam lekicsinyíteni, amennyire lehet, hogy ne pazaroljam a felületet. Remélem, olvasható maradt!
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios Neo 16 PHN16 notebook-i9 13900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- Lenovo Thinkpad T14 Gen 3, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest