- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- One mobilszolgáltatások
- Drága Bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
gery2123
üzenetére
Köszönöm! Eddig én is eljutottam. Sajnos, nem találom az összes linket. Először az Utter -rel próbáltam, de az másképpen kapcsolódik a Taskerhez, mint az Autovoice. Ezért nem jelent meg a Robotban. Aztán olvastam az XDA -n, hogy nem is az a tuti. Itt ez az XDA -s leírás, amivel még próbálkoztam. Sajnos, annyira nem megy az angol, hogy kiderítsem, hogy az offline nyelvi fájlok hekkelhetőek -e és ha igen, akkor hogyan. Egyébként az sem világos, hogy ez az egész miért ekkora nagy dolog. Amit én szeretnék, az nem bármilyen szöveg értelmezése, hanem konkrét és előre definiálható parancsoké. Emlékszel a régi, "mezei" mobiltelókban a hangtárcsázásra? Előre letároltattál egy hangmintát, majd híváskor, egyezés esetén hívta a társított számot. Most képzeld el, hogy a tárcsázó a Tasker, a szám pedig egy utasítás kódja.
Egyébként nagyon szórakoztató foglalkozni vele. Összedobtam egy tesztet. A feladat Rozi hívása volt, alapértelmezett hívóalkalmazás nélkül. Először átírtam a funkció aktiváló "OK Google" utasítást. Az eredmény:
-Ébredj Maris!
-Mit kívánsz tőlem?
-Hívd Pétert! (ide beépítettem egy opciót értelmezési problémára)
-Nem értettem. Megismételnéd?
-Hívd Rozit!
-GSM, vagy VOIP hívást szeretnél? (ez ugyebár az alapértelmezett alkalmazás hiányára vonatkozó válasz)
-VOIP hívást kérek! (ehhez nyilván kell egy közvetlen dialer intent a VOIP alkalmazáshoz).
Tádááám, indul a VOIP kimenő. Nem gondolom, hogy, ez offline (akár hangmintákkal) sokkal zűrösebb lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3985, 100% Akkumulátor
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Samsung Tablet S9 FE, 128GB, 5G, SM-X516BLGA
- BESZÁMÍTÁS! MSI Thin A15 B7VE Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4050 6GB WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest