Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz gery2123 #3289 üzenetére

Köszönöm! Eddig én is eljutottam. Sajnos, nem találom az összes linket. Először az Utter -rel próbáltam, de az másképpen kapcsolódik a Taskerhez, mint az Autovoice. Ezért nem jelent meg a Robotban. Aztán olvastam az XDA -n, hogy nem is az a tuti. Itt ez az XDA -s leírás, amivel még próbálkoztam. Sajnos, annyira nem megy az angol, hogy kiderítsem, hogy az offline nyelvi fájlok hekkelhetőek -e és ha igen, akkor hogyan. Egyébként az sem világos, hogy ez az egész miért ekkora nagy dolog. Amit én szeretnék, az nem bármilyen szöveg értelmezése, hanem konkrét és előre definiálható parancsoké. Emlékszel a régi, "mezei" mobiltelókban a hangtárcsázásra? Előre letároltattál egy hangmintát, majd híváskor, egyezés esetén hívta a társított számot. Most képzeld el, hogy a tárcsázó a Tasker, a szám pedig egy utasítás kódja.
    Egyébként nagyon szórakoztató foglalkozni vele. Összedobtam egy tesztet. A feladat Rozi hívása volt, alapértelmezett hívóalkalmazás nélkül. Először átírtam a funkció aktiváló "OK Google" utasítást. Az eredmény:
    -Ébredj Maris!
    -Mit kívánsz tőlem?
    -Hívd Pétert! (ide beépítettem egy opciót értelmezési problémára)
    -Nem értettem. Megismételnéd?
    -Hívd Rozit!
    -GSM, vagy VOIP hívást szeretnél? (ez ugyebár az alapértelmezett alkalmazás hiányára vonatkozó válasz)
    -VOIP hívást kérek! (ehhez nyilván kell egy közvetlen dialer intent a VOIP alkalmazáshoz).
    Tádááám, indul a VOIP kimenő. Nem gondolom, hogy, ez offline (akár hangmintákkal) sokkal zűrösebb lenne.

Új hozzászólás Aktív témák