Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Karácsonykor nyerte meg a Honor az üzemidőcsatát
- Bemutatkozott a Redmi 13 4G
- Magisk
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
sanchomuzax
üzenetére
Ez az ötlet inkább Linux, mint Android és ezért kicsit elveszettebb vagyok. Írok egy példát, amiben nem a példa a lényeg, hanem az elv. Minap az egyik topikban felmerült egy notibár lehúzásos téma. Kérdeztem Tamástól (az E-Robot fejlesztője), hogy lehetséges lenne -e olyan esemény, hogy "értesítési sáv kinyitva". Azt válaszolta, hogy az Android dokumentáció alapján nem lát rá lehetőséget, mivel az OS nem küld ilyen infót. Ugyanakkor, az értesítési sáv megnyitásakor/becsukásakor egyértelműen beazonosítható üzenet jelenik meg a rendszer logban (kipróbáltam). Olyat már csináltam, hogy a logot shellparanccsal kiírattam txt -ben. Ha jól tudom, akkor arra is van lehetőség, hogy egy parancs kimenetét átirányítsuk egy másik bemenetére. Egy olyan megoldásra gondoltam, amiben előre megadom a figyelni kívánt bejegyzést (V,I,D,W, vagy E típusú, x pid -del kapcsolatos, y tartalmú üzenet). Amennyiben a megadott paramétereknek megfelelő üzenet megjelenik a logban, akkor ez szolgáljon eseményként egy Tasker profil aktiválására. Ezzel a módszerrel sok olyan eseményt lehetne definiálni, amit másképpen nem. Lehet, hogy az Android eltitkolná, de a kernel elárulja.
Az aláírásod alapján sztem mi már találkoztunk "egy másik dimenzióban"
Nem vásároltál egyszer "valakitől" egy Imito MX1 -et?
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- GAINWARD GeForce RTX 5070 Python III 12G 36 hónap alza gari - Bontatlan -
- Apple Iphone 16 128GB fekete, kártyafüggetlen, hibátlan, karcmentes
- Eladó Mini-ITX Gamer Alap - Intel i7-4790K, 16GB DDR3, Corsair Obsidian 250D Ház, 240 AIO Vízhűtés!
- Philips 499P9H/00 Monitor
- Samsung C49RG94SSP Monitor 120hz
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16 2023 M3 Pro 36GB 512GB macbook garanciával hibátlan működéssel
- audio-technica ATH-S220BT vezeték nélküli fejhallgató
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3379
- Honor 200 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 32GB / 1000GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Nem vásároltál egyszer "valakitől" egy Imito MX1 -et?