- A Honor profi iPhone másolásban
- A belépőszintre érkezett a Xiaomi Redmi A7 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
sanchomuzax
üzenetére
Ez az ötlet inkább Linux, mint Android és ezért kicsit elveszettebb vagyok. Írok egy példát, amiben nem a példa a lényeg, hanem az elv. Minap az egyik topikban felmerült egy notibár lehúzásos téma. Kérdeztem Tamástól (az E-Robot fejlesztője), hogy lehetséges lenne -e olyan esemény, hogy "értesítési sáv kinyitva". Azt válaszolta, hogy az Android dokumentáció alapján nem lát rá lehetőséget, mivel az OS nem küld ilyen infót. Ugyanakkor, az értesítési sáv megnyitásakor/becsukásakor egyértelműen beazonosítható üzenet jelenik meg a rendszer logban (kipróbáltam). Olyat már csináltam, hogy a logot shellparanccsal kiírattam txt -ben. Ha jól tudom, akkor arra is van lehetőség, hogy egy parancs kimenetét átirányítsuk egy másik bemenetére. Egy olyan megoldásra gondoltam, amiben előre megadom a figyelni kívánt bejegyzést (V,I,D,W, vagy E típusú, x pid -del kapcsolatos, y tartalmú üzenet). Amennyiben a megadott paramétereknek megfelelő üzenet megjelenik a logban, akkor ez szolgáljon eseményként egy Tasker profil aktiválására. Ezzel a módszerrel sok olyan eseményt lehetne definiálni, amit másképpen nem. Lehet, hogy az Android eltitkolná, de a kernel elárulja.
Az aláírásod alapján sztem mi már találkoztunk "egy másik dimenzióban"
Nem vásároltál egyszer "valakitől" egy Imito MX1 -et?
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- ASUS GeForce RTX 4070 DUAL 12GB GDDR6X OC
- ASUS TUF A14 (2024) Ryzen AI 9 370HX / RTX 4060 / 32GB / 1TB / dobozos, megkímélt
- XPS 9530 15.6" FHD+ IPS i7-13700H RTX 4050 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Asus Zenbook 14-OLED-,2.8K - Ultra 7 155H,16GB/1TB SSD-Garancia!
- Dell Latitude 5490 14", HD,i5-8350U,8GB,256GB SSD,WIN11
- Decathlonos 43-as boxcipő, alig használt, hibátlan állapotban
- 512GB NVMe SSD, 1 év gar - 2230
- Apple MacBook Pro 13" M2 (2022) 8GB / 256GB asztroszürke
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GAMER PC! i7-10700F / RTX 3070 / B460-Plus / 16GB DDR4 / SSD 512GB / BeszámítOK!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nem vásároltál egyszer "valakitől" egy Imito MX1 -et?