Hirdetés
- Xiaomi MI-3 - odavág a nagyoknak
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Xiaomi Redmi Note 4 - B20
- iPhone topik
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
sanchomuzax
üzenetére
Ez az ötlet inkább Linux, mint Android és ezért kicsit elveszettebb vagyok. Írok egy példát, amiben nem a példa a lényeg, hanem az elv. Minap az egyik topikban felmerült egy notibár lehúzásos téma. Kérdeztem Tamástól (az E-Robot fejlesztője), hogy lehetséges lenne -e olyan esemény, hogy "értesítési sáv kinyitva". Azt válaszolta, hogy az Android dokumentáció alapján nem lát rá lehetőséget, mivel az OS nem küld ilyen infót. Ugyanakkor, az értesítési sáv megnyitásakor/becsukásakor egyértelműen beazonosítható üzenet jelenik meg a rendszer logban (kipróbáltam). Olyat már csináltam, hogy a logot shellparanccsal kiírattam txt -ben. Ha jól tudom, akkor arra is van lehetőség, hogy egy parancs kimenetét átirányítsuk egy másik bemenetére. Egy olyan megoldásra gondoltam, amiben előre megadom a figyelni kívánt bejegyzést (V,I,D,W, vagy E típusú, x pid -del kapcsolatos, y tartalmú üzenet). Amennyiben a megadott paramétereknek megfelelő üzenet megjelenik a logban, akkor ez szolgáljon eseményként egy Tasker profil aktiválására. Ezzel a módszerrel sok olyan eseményt lehetne definiálni, amit másképpen nem. Lehet, hogy az Android eltitkolná, de a kernel elárulja.
Az aláírásod alapján sztem mi már találkoztunk "egy másik dimenzióban"
Nem vásároltál egyszer "valakitől" egy Imito MX1 -et?
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Okos Otthon / Smart Home
- Vezetékes FEJhallgatók
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Xiaomi MI-3 - odavág a nagyoknak
- Sweet.tv - internetes TV
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- Nintendo Switch 2
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Edge 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100 % Akksi, MS4047
- 3db - Dell Alienware 18 Area-51 AA18250 18" - Intel Core Ultra 9 275HX, 64GB, 2TB SSD, RTX 5090
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- MSI 14 Modern C12M FHD IPS i7-1255U 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Nem vásároltál egyszer "valakitől" egy Imito MX1 -et?