- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Yettel topik
- Válságmódban a Samsung mobildivíziója
- Akciófigyelő: Ajándékokkal érkeztek meg az új Dreame porszívók
- Így nyeri az Oppo a zoomcsatát
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
gery2123
üzenetére
Haladok. Találtam működő megoldást. Legalábbis az offline parancsmegadás működik úgy, ahogy gondoltam. Cyberon Voice Speed Dial. Alkalmazást tud indítani és hívást. Az utóbbit próbáltam miniPC -n Robotparancsra fordítani, de mivel a miniPC -n nincs GSM hívás lehetőség, ezért hibát dobott. Na, most egy kicsit irigylem a Taskert (ezért a funkcióért mindíg is irigyeltem), mert a másik módszert (alkalmazás indítás) azon könnyebb kivitelezni. Csak a parancsokat kell alkalmazásként exportálni App Factory -val. Bár én úgy gondolom, hogy a hívás funkció felhasználása lenne az igazi. Pontosabban az igazi az lenne, ha a hangazonosítás után egyből Tasker utasítást lehetne megadni a programnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Crimson Desert
- Tovább tarthat a memóriakrízis, mint gondolnánk
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Arc Raiders
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- YouTube
- További aktív témák...
- 170 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 3-12. gen.
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L-K - i7-1260P I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- MINDENFÉLE Laptop jó áron nézz körül! 60+ hirdetés Üzleti,Gamer, Multimédiás,Tervező
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 1TB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest