Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
G.I.JOE
senior tag
válasz
frseatleon
üzenetére
Szia!
Szerintem ha az otthoni profilhoz hozzáadsz egy exit task-ot (hosszan nyomsz az otthoni profilnál a task-on), akkor amint annak a feltételei nem teljesülnek, végrehajtódik az exit task, ahol aztán felveheted a hangerőt, meg ilyesmi.
-
G.I.JOE
senior tag
Ahh, nem úgy van az!!
A dolog úgy működne, hogy ha megvan az SSID, akkor feljön egy ablak, hogy bekapcsolja-e a gépet! (nem biztos, hogy mindig be akarom) Viszont ha úgy érem el a wifim hatósugarát, hogy már megy a gép, akkor nekem ne jöjjön fel ablak! (ha idő után eltűnik, azt még átgondolom)Ezt most egy változóval küszöböltem ki, 0-ra áll hajnal 2-kor és ha 0 az értéke, csak akkor jön párbeszédablak és átállítja a változót 1-re, ha ébresztek.
De akkor is jobb lenne pingeléssel!

-
G.I.JOE
senior tag
Sziasztok. Hogy tudnám megnézni, hogy a hálózaton lévő gépem be van-e kapcsolva? Valami pingelős plug-int kerestem, de nem találtam. (WOL-hoz kellene.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Elektromos cigaretta 🔞
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Robotporszívók
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Renault, Dacia topik
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Yettel topik
- Milyen autót vegyek?
- Epic Store Ünnepi Ajándékozás - 12. nap: Viewfinder
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4001
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Már alakul is, csak más dolgom is van.
A dolog úgy működne, hogy ha megvan az SSID, akkor feljön egy ablak, hogy bekapcsolja-e a gépet! (nem biztos, hogy mindig be akarom) Viszont ha úgy érem el a wifim hatósugarát, hogy már megy a gép, akkor nekem ne jöjjön fel ablak! (ha idő után eltűnik, azt még átgondolom)