Új hozzászólás Aktív témák
-
HREH
senior tag
válasz
noorbertt #6998 üzenetére
Szia!
Bocs a késői válaszért....Valami ilyesmi:
Profile: Speakerphone BT (75)
State: Call [ Type:Any Number:* ]
State: BT Connected [ Name:* Address:* ]
Enter: Anon (339)
A1: Speakerphone [ Set:On ]
Exit: Anon (340)
A1: Speakerphone [ Set:Off ]Ha hosszan nyomsz az első contextre (Call vagy BT Connected), akkor feljön egy menü, ahol még tudsz feltételt hozzáadni.
A BT Connected feltételnél majd a Name mellett lesz egy nagyító ikon, arra nyomva tudod kiválasztani, hogy melyik BT eszköz csatlakozása esetén legyen aktív a feltétel. -
SaGa59
őstag
válasz
noorbertt #5191 üzenetére
A megfelelő feltételek létrejötténél kiadod a set variable parancsot és megadsz benne egy tetszőleges #VALAMCSUPAINAGYBETŰSVÁLTOZÓNEVET és egy értéket hozzá. A változó nem figyel semmit, te kérdezed le időközönként, hogy aktív-e az a kapcsolat, ha igen, beállítod a változót 1-re, ha nem, marad ő, vagy üres, vagy ahogy gondolod.
Azt nem tudom megmondani, hogy állapítod meg, aktív-e a vpn kapcsolat, vagy nem, ehhez neked kell valamit kitalálni. Ha a vpn kliens nem tudja jelezni valahogy, akkor pl időnként megpingelsz egy olyan címet, ami a vpn-hez köthető és ha nincs válasz, valószínűleg nem és a vpn. -
SaGa59
őstag
válasz
noorbertt #5188 üzenetére
1: Nyithatod a taszkot azzal a tasker paranccsal, hogy IF, aztán ebben a "cimkére" bökve kiválasztod a neked kellő változót és az értéket, amikor végre akarod hajtani a következőket. Aztán hozzáadod a lépéseket, majd egy end if-fel lezárod a blokkot, vagy egy ELSE IF-zel hozzáadsz egy másik ágat.
2: Lehet azt is, hogy beadsz egy feladatot a taszknak és abban állítod be, hogy IF. Ott ugyanúgy kiválaszthatod a "címkével" a változót, megadod, az értéket, aminél végre akarod hajtani azt a feladatot. Ha nem annyi az érték, egyszerűen átugorja azt a feladatot a taszkban.
-
törölt tag
válasz
noorbertt #3518 üzenetére
Sztem a Foldersync fizetős verziója lesz a barátod, Taskerből vezérelve. Én ugyanezt csinálom, csak másik automatizálóval és belső hálón. Ahhoz nekem elég az FTP, de ismeri az SFTP -t is.
-
St3ven
addikt
válasz
noorbertt #2771 üzenetére
Error: Failed to import profile data
De a leírásod alapján szerintem ez a töltős profil megvan nekem a wikiről, a gondom viszont az, hogy nem tudom átalakítani úgy, hogy manuálisan lehessen kapcsolgatni a szundi módot.
Tehát nekem nem akkor kell a szundi mód, amikor töltőn van a teló, hanem bármikor, amikor egy parancsikonra bökök. Na, ezt szeretném, ha valaki megcsinálná, mert én hülye vagyok hozzá.
-
Bozek
nagyúr
válasz
noorbertt #2316 üzenetére
Nem sokkal fentebb írtam már erről. Kernel-t kell hozzá cserélni, bár nem biztos, hogy elkészítették a telefonodra. Nekem nem hiányzik, mert annyira nem vagyok lusta.
(#2315) mAtThEw0319: Az mindegyik ROM-on visszaáll. Tasker-el megoldani szerintem csak úgy lehet, ha gombnyomásokat emulálsz. Például Menü gomb, aztán X fel, "Középső" gomb, Y le, "Középső" gomb. Vagy valami hasonló. Egyszer régebben csináltam ilyen profilt.
-
bacus
őstag
válasz
noorbertt #2266 üzenetére
WIFII változóban benne van minden, ami neked kell.
Csinálsz egy profilt, ahol csak azt vizsgálod, hogy van e wifi kapcsolat (match *connected*), majd az on entertaskban matchingeled a te általad megadott névvel. Ha kell kapcsolod az openvpn-t.
A profile exitnél, meg bontod a vpn-t.
-
SSaki
csendes tag
válasz
noorbertt #1460 üzenetére
Csak ismételni tudom magam
TaskKill Tasker Plugin [Root] – Futó progikat lehet kilőni. Lehet állítani a leállítás szintjét. Bármilyen makacs progi kilőhető vele.
@ Bacus - Lehet hogy telefon függő, de nálam ugyanez a task nagyobb leemelést végez. Minden esetre ez csak valami bug lehet
-
bacus
őstag
válasz
noorbertt #1183 üzenetére
Szerintem a probléma a következő, amikor létrehozol egy profilt, aminek nincs EVENT eseménye (pluginnal, vagy az eventeknél), azaz csak state-k szerepelnek a feltételek között, akkor annak a profilnak két Task-je lehet, egy OnEnter és egy OnExit. Ezek a taskok csak 1x futnak le. Ha még egyszer le akarod futtatni, akkor a profilról el kell váltani, ill, visszaváltani.
Ellenben az Eventet tartalmazó feltételeknek több taskja lehet, ezek mindegyike lefut az esemény bekövetkeztekor.
Nem látom a te profilod, de lehet event van valahol, ahol state kell v. forditva.
-
Teasüti
nagyúr
válasz
noorbertt #1191 üzenetére
Nem az én kezem munkája és már látatlanban az a megérzésem, hogy nem két perc lenne átrágni magam rajta. Megérteni a működését, átlátni, összevetni a te igényeiddel, hibát keresni, stb...
Ne haragudj, de nem áll szándékomban más programjával foglalkozni.Javaslom, hogy nulláról rakj össze magadnak egy sajátot, abban még akár segítek is egy-egy lépésnél.
Így megszerzed magad is a tapasztalatot és ismerni fogod a saját programodat, meg jobban megismered a Tasker-t is.Más munkái amúgy sem arra valók, hogy azt egy az egyben átvegye vki.
Én is csak példaértékűen osztottam meg a sajátjaim, hogy abból okulhassanak mások.
De abban a formában ahogy letöltöd, rajtam kívül senkinek nem üzemképes, saját magamnak szabtam testre.
Aztán voltam olyan jó fej, hogy elérhetővé tettem... Ugyanez a helyzet a netes forrásokkal is, tanulni belőle jó, látni más hogy oldotta meg, aztán abból össze kell rakni egy saját verziót. -
( V )
veterán
válasz
noorbertt #1131 üzenetére
1, - baromi egyszerű: profil = context -> State / Phone / Cell near (beállítod a közelben lévő tornyokat a scannel - ezt néha nem árt updatalni ergo újra scannelni) és Task -> Net / Wifi - Set on , exit task meg értelem szerűen ugyanez csak off
2, - Auto Sleep Mode (with exceptions) - ez kiinduló pontnak jó lesz aztán úgy változtatod ahogy szeretnéd!
3, - gyakorlatilag az egyes, de akkor az exit taskba berakod azt amit szeretnél, de egy külön profilt is létrehozhatsz hasonlóan az egyeshez, vagy az egyesnél megadod hogy az entry task egy változót is beállítson pl %HOME -> on és ha az exit taskba beteszed hogy clear Variable vagy Set Variable off akkor ez már tudod használni egy új profilban mint State / Variables / Variable Value %HOME off akkor csinálja (Task) amit szeretnél... stb.
Ui - ja és sziasztok topiklakók
- eddig csak read onlyban voltam
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- AMD Ryzen 7 5700X - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Dell G3 3500 Gamer laptop szép állapotban dobozával. (i7 10750h, Gtx 1660ti, 16GB ram, 1TB ssd)
- Asus F15 FX516PR 15.6" FHD IPS i7-11370H RTX 3070 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Újszerű HP 250 G10 - 15.6"FHD IPS - i3-1315U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - 1,5 garancia - MAGYAR
- új bontatlan iPhone 16 Pro 128GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia ajándék
- BESZÁMÍTÁS! CSAK KIPRÓBÁLT! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest