- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Ez fura, hogy a go home nem ugyanaz, mintha manuálisan, home -mal háttérbe teszed. Esetleg próbáld meg közvetlen shellparancsként (input keyevent 3)!
-
Lacyka
aktív tag
Lejárt a szerk idő.
Na rájöttem, meg is csináltam, délután kipróbálom működésben. Köszi.
Illetve még1 kérdés, amire nem találtam a google-ben se sok mindent, de hátha nektek menni fog.
Hogyan tudom azt elérni, hogy valamilyen context esetén elinditson egy appot (ez eddig sima liba), de a háttérben, az ne rakja ki a képernyőre, aztán exit taskkal már megoldom a kill app-ot. -
gery2123
őstag
Ezzel csak az a baj, ha jól olvastam, hogy a %LOCSPD folyamatos figyeléséhez folyamatos GPS használat szükséges, ami egyenlő azzal, hogy pár órás üzemidőre csökken a készüléked akkuja.
Inkább eleve Bluetooth near próbálkoznék. Ha a közelében van a kocsi bt akkor kapcsolódik..... -
Lacyka
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3002, 90% Akksi
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Epson Expression 12000 XL A3 síkágyas fotószkenner
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest