- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Brutális akkumulátort kaphat a Honor X80 GT
- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Íme az új Android Auto!
- KUGOO S1 Pro elektromos roller teszt
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
üzenetére
Jelentem, helyes volt az elgondolásom, az alap tökéletesen működik, bár ehhez kellett Tamás hathatós támogatása is. Megkérdeztem, hogy van -e valami ötlete és azt írta, hogy be tud építeni a Robot kimenő hívás eseményéhez egy kapcsolót, ami nagyon korai stádiumban meg tudja szakítani a hívást. Két óra múlva már volt egy ilyen verzióm. Pl. egy wifi kapcsolás így néz ki:
Létrehoztam egy új, "Hangparancsok" névjegycsoportot. Ebben létrehozok egy új, "Hangparancs Wifi Be" névjegyet. A hangparancsot azért írom bele, hogy az összesített névjegyzékben se szétszórva legyenek a hangparancsok. A névjegyhez rendelek egy teszőleges számot. Ez a névjegy megjelenik a VoiceDialerben. Rendelek hozzá egy "kapcsold be a wifit" hangmintát. A Robotban beállítom a kimenő hívás eseményt az adott számmal és bejelölöm a megszakítás opciót. Az eseményhez hozzárendelem a wifi bekapcsolás műveletet és esetleg egy "wifi bekapcsolva" TTS -t. Ennyi. Indítom a dialert, kimondom a parancsot, a dialer pedig indítja a hanghívást. A Robot megszakítja a hívást, mielőtt az Android hívásmenüje meg tudna jelenni és végrehajtja az adott számhoz rendelt műveleteket. Persze a módszer messze nem hibátlan. Ennek leginkább a VoiceDialer az oka. Erre a hangminta módszer alapra kéne írni egy olyan alkalmazást, amit:
-a Tasker be tud hívni úgy, hogy a háttérben, vagy kikapcsolt kijelzőnél is fogadja az utasítást
-ne híváson keresztül, hanem direkt módon, mondjuk broadcast üzenetekkel kommunikáljon a Taskerrel
-a mintaegyezés küszöbértéke állítható legyen, illetve egy utasításhoz több hangmintát is tudjon tárolni.
Szerintem lenne potenciál egy ilyen Tasker pluginban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Manli RTX 3070 8GB LHR / Csavarmatricás / Beszámítás OK! / Akciós ár!
- Apple Watch 4 44mm szürke színben. 74% akkumulátor.
- Canon EF-S 24mm f/2.8 STM objektív
- Dell Inspiron 16 Plus 7640 Ultra 7 / RTX 4060 16gb DDR5 1TB SSD/2.5K 120Hz Garancia
- Canon 60D fényképezőgép + 50mm objektív + 16GB memóriakártya
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen 2 munkaállomás - i7 11850H 16GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W11
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Használt Apple A1243 EMC2171 német kiosztású vezetékes billentyűzet / 12 hónap jótállás
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- iPhone 14 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest