Hirdetés
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Megérkezett Európába a Soundcore Space 2 fejhallgató
- Hivatalos a OnePlus Watch 4
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Mobil flották
- iOS alkalmazások
- Microsoft Rewards
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Fecogame
üzenetére
Nálam úgy van, hogy bekapcsolt wifinél belépek a wifi menüjébe, ott nyomok egy menü gombot, majd a speciális lehetőségeknél van egy "a keresés mindíg elérhető" opció. Na, az a wifi near. Ha ott pipa van, akkor a wifi bekapcsolva marad akkor is, ha Te kikapcsolod és eltűnik az ikonja a notibárról. Ugyanúgy szkenneli a hálózatokat, csak nem kapcsolódik hozzájuk.
-
Teasüti
nagyúr
válasz
Fecogame
üzenetére
Milyen Android van azon? 4.3-tól felfelé már alapesetben állandóan be van kapcsolva, ha kifejezetten nem tiltottad le a wifi helymeghatározást.
Szóval ilyen profilra már nem is lenne szükség az aktuális készülékeken, mert a Near Wifi ennél egyszerűbb megoldás és a kvázi "kikapcsolt" wifi mellett is működik. -
Teasüti
nagyúr
válasz
Fecogame
üzenetére
A cella infó monitorozása semmilyen hatással nincs az akkuidőre, a telefon ezt csinálja alapból.
Teljesen fölösleges emiatt ebbe belebonyolódni.Lépcsős profil egymásba ágyazásnál meg ha mindenképp következetlenül akarsz kapcsolgatni, akkor End Task-ban határozz meg belépési feltételt az első sorba (jobban mondva kilépési feltétel: Stop if).
Feltételnek meg mehet mondjuk, hogy ne lőjje le a Wifi profilt,amígha kapcsolódva vagy.Illetve én még ezt úgy használtam, ha több profil dolgozott össze, hogy nem önálló End Task-okat hoztam létre, hanem az alsóbb rendű End Task-okat linkeltem be a vezérlő profilban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vicces képek
- Projektor topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Vezetékes FEJhallgatók
- Mesterséges intelligencia topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- 3-in-1 PRÉMIUM USB-C HUB /Samsung Dex, MacBook, Surface, Chromebook ,Huawei,Motorola
- Üvegfólia,hidrogél fólia: iPhone ,Honor,Google Pixel,,Nothing Phone,Motorola, Samsung telefonokhoz
- 2TB HDD 100/100 - Több darab!
- Gigabyte AORUS 16X - Core i9 14900HX - 32gb ram - RTX 4090 (175W) 1TB SSD + 2027 januárig gyári gar
- SEAGATE ST500DM002 SATA III 500 GB 3,5 HDD
- 27% - LG 75NANO756QA 190CM NANOLED 4K UHD 100HZ SMART TV ! BeszámítOK !
- Lenovo Legion 9 16" 3.2K Mini LED Laptop! i9-13980HX / RTX 4090 / 32GB DDR5 / 2TB NVMe! BeszámítOK
- 233 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ultra 5 245KF / RTX 5060 / 16GB RGB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest