- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Asus Zenfone 8 - komplett kompakt
- Hatalmas kedvezménnyel nyit az Ulefone új csúcsmodellje
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Ilyen a Huawei Watch 5 és új érzékelője
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Fecogame #3888 üzenetére
Nálam úgy van, hogy bekapcsolt wifinél belépek a wifi menüjébe, ott nyomok egy menü gombot, majd a speciális lehetőségeknél van egy "a keresés mindíg elérhető" opció. Na, az a wifi near. Ha ott pipa van, akkor a wifi bekapcsolva marad akkor is, ha Te kikapcsolod és eltűnik az ikonja a notibárról. Ugyanúgy szkenneli a hálózatokat, csak nem kapcsolódik hozzájuk.
-
Teasüti
nagyúr
válasz
Fecogame #3885 üzenetére
Milyen Android van azon? 4.3-tól felfelé már alapesetben állandóan be van kapcsolva, ha kifejezetten nem tiltottad le a wifi helymeghatározást.
Szóval ilyen profilra már nem is lenne szükség az aktuális készülékeken, mert a Near Wifi ennél egyszerűbb megoldás és a kvázi "kikapcsolt" wifi mellett is működik. -
Teasüti
nagyúr
válasz
Fecogame #3852 üzenetére
A cella infó monitorozása semmilyen hatással nincs az akkuidőre, a telefon ezt csinálja alapból.
Teljesen fölösleges emiatt ebbe belebonyolódni.Lépcsős profil egymásba ágyazásnál meg ha mindenképp következetlenül akarsz kapcsolgatni, akkor End Task-ban határozz meg belépési feltételt az első sorba (jobban mondva kilépési feltétel: Stop if).
Feltételnek meg mehet mondjuk, hogy ne lőjje le a Wifi profilt,amígha kapcsolódva vagy.Illetve én még ezt úgy használtam, ha több profil dolgozott össze, hogy nem önálló End Task-okat hoztam létre, hanem az alsóbb rendű End Task-okat linkeltem be a vezérlő profilban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Futás, futópályák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gaming notebook topik
- Foxpost
- Az AI megeszi a szoftverpiacot?
- Autós topik
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- SamKnows és NMHH internet sebességmérés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- GTA V
- További aktív témák...
- Gamer Notebook! Lenovo Ideapad Gaming3! I7 10750H / GTX 1650Ti / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Audio-Technica ATH-M20x fejhallgató
- Bomba ár! HP ProBook 445 G8 - Ryzen 5 5600U I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Keychrone Q1 V2 billentyűzet / Számla / Garancia /
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest