Hirdetés
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Karácsonykor nyerte meg a Honor az üzemidőcsatát
- Fél perc csend, majd világra jön egy Magic8 Pro
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Teasüti
üzenetére
Előre bocs, ha hülyeséget írok! Nem nagyon értem ezt a függvény módszert, de nagyon szeretnék én is egy ilyesmit. A hívás/értesítés hangerejét szeretném szabályozni a környezeti zaj függvényében. "Robotul" megfogalmazva, készítenék néhány Db - hangerő% párt, amik lefednék a mért zajskálát. Szerintem ehhez nem kell bonyolult függvény. Mondjuk ha ha a mért érték 10Db, az egyenlő hangerő 10% (a Robotban % -ban van meghatátozva a változtatás lehetősége). Ott akadtam el, hogy Tamás még nem csinálta meg a "környezeti hangszint" eseményt. Ezt a Tasker alapból tudja, vagy a mérést is az Autvoice csinálja?
Tomace91:
AOSP romon alapból nincs erre lehetőség. Létezik egy CWM -ből telepíthető program, amivel meg lehet csinálni. XDA -n megtalálod 2G/3G toggle -ra keresve. Ha jól értettem (nem erős az angolom) ez egy Taskerrel készített érintésemulációval csinálja. Vagyis sorrendben kikapcsolja az adatkapcsolatot, átvált, majd visszakapcsol. Gőzöm sincs, hogy csinálja mindezt a háttérben. 4.1.2 -n próbáltam. Működik, de nem túl gyors a váltás. Azt nem tudom, hogy KitKat alatt mi a szitu.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4214, 100% Akksi
- Honor 200 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- Eladó Pegatron R7 240 4GB videokártya
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Beszámítás! Acer Predator Helios Neo 16 notebook-i9 14900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest