Hirdetés
- Az Amazfit GTR és GTS 3 is szemrevaló lett
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Megérkezett Európába a Soundcore Space 2 fejhallgató
- Hivatalos a OnePlus Watch 4
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- OnePlus 15 - van plusz energia
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Sztem itt fordítva működik. Készítesz egy parancsot (bocs, nem tudom, ennek mi a Tasker megfelelője), amiben a műveleteket definiálod és a QuickClick ezt olvassa be (gondolom, tudja, hol kell keresnie a Tasker erre vonatkozó adatait). Én csak teszteltem. Sajnos, az E-Robottal nem barát, mert amikor a Tasker launch -al próbálkoztam, akkor azt írta, hogy telepítsem a Tasker -t (míly meglepő
). A Playen külön írja is, hogy Tasker parancsok indítása. Még a képeken is látszik az opció. -
törölt tag
QuickClick
Tasker plugin. De az valóban kérdés, hogy kikapcsolt kijelzőnél is működik -e. -
RCH
tag
Set variable %number to 10
set variable %osszeadott to %number+15 (do math)
Flash %osszeadott (25-nek kell megjelennie)Szóval + - * / jelekkel lehet manipulálni a változókat
Egy változó saját magát is módosíthatja:
set variable %number to 10
set variable %number to %number/2 (do math)
Flash %number (5-nek kell megjelennie). -
mAtThEw0319
senior tag
Hello!
%SILENT ~ On
(#2731) Dottore Értem.
Segítesz a továbbiakban vagy ne kérdezgesselek?
Próbálkozom magamtól is, de egyszerűen erre nem jövök rá, hogy lehetne megoldani amit szeretnék. Még arra se, hogy maga az alkalmazást a második értesítésnél, hogy némítsam le a 15 másodpercen belül, nem hogy még személyekhez is kötni a taskot.. de a ráadás: még a profilt, se tudom elkezdeni, mert ugye azt írtad, hogy az se jó.. áhh..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Acer Nitro 15 gamer laptop! -i7 9750H, RTX 2060 6gb, 32gb DDR4, 500gb SSD, 1tb HDD
- 3-in-1 PRÉMIUM USB-C HUB /Samsung Dex, MacBook, Surface, Chromebook ,Huawei,Motorola
- Üvegfólia,hidrogél fólia: iPhone ,Honor,Google Pixel,,Nothing Phone,Motorola, Samsung telefonokhoz
- 2TB HDD 100/100 - Több darab!
- Gigabyte AORUS 16X - Core i9 14900HX - 32gb ram - RTX 4090 (175W) 1TB SSD + 2027 januárig gyári gar
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- HP EliteBook 640 G10 - 14" FullHD IPS - i5-1335U - 8GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
- AKCIÓ! Endgame Gear & Xtrfy gamer egerek /MZ1/OP1 8K/XM2we/XM1R/XM1 RGB (fehér/fekete/lila)/
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Segítesz a továbbiakban vagy ne kérdezgesselek?