Hirdetés
- Karácsonykor nyerte meg a Honor az üzemidőcsatát
- Fél perc csend, majd világra jön egy Magic8 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Magisk
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
gery2123
őstag
válasz
slice14
üzenetére
Nem megoldhatatlan, de egy kicsit elvesztettem a fonalat. Prioritást ha átállítod a night profilnak?
A home taskhoz adj hozzá egy olyat, hogy csak akkor érvényes ha a night profil nem fut. Tehát a otthon vagy és wifi akkor 3 hangerő, ha nem vagy otthon akkor 7. De 22-7 között vagy akkor a night profil megy. Ennyi szerintem. Vagy még egy olyat is hozzá tudsz adni, hogy várjon x időt ha a wifi nem csatlakozik, és csak utána menjen a task.
-
törölt tag
válasz
slice14
üzenetére
Sztem erre más fog tudni válaszolni. Én nem Taskert használok és bár az automatizálásban nagyon sok a közös pont, de az állapot, kontra esemény alapú vezérlés az egyik alapvető eltérés a Tasker és az E-Robot között. Robot használóként nekem természetes, hogy ha két eseménnyel (kezdő és záró) definiálok egy állapotot, akkor gondoskodnom kell minden olyan eseményről, ami befolyásolná a záró eseményt, hisz onnantól a közbejövő lesz az új záró esemény.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3258,100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B460 i7 10700 16GB DDR4 1TB SSD RTX 5060 8GB NZXT S340 fehér CM 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest