- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kikristályosodik a Razr 60
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
quailstorm
félisten
válasz
ritkaság #90313 üzenetére
Milyen vezetékes net van akkor, telefonkábel?
Ez nem fog menni. "kábeles" internet androidot USB reverse tetheringgel van, ami macera és root is kell neki, meg egy PC.
Marad az, hogy akkuról hajtasz egy routert.Modern android cuccokhoz lehet Type-C LAN adaptert kapcsolni, de hogy PPPoE azon keresztül menne-e...
-
veze
őstag
válasz
ritkaság #89769 üzenetére
a mosogépek eleve kb 5 év élettartamra vannak épitve ma már, lejar a garancia van utana még esetleg 2-3 ajandék év jól működés utána egy meghibasodás = az uj (ismét garanciás) gép aranak felével..2/3-ával ( hegesztett müa üst, dobbal egybeépített csapágy, egybe épített elektronika ami csak cserével javítható stb. A jól képzett mérnökök tudják hogyan kell egy mosogépet ugy tervezni hogy annak javítása gazdasagtalan legyen. Ez az elvárás tőlük a gyártó részéről, nem az hogy 20 évig működö szervizelhető gépet alkossanak)
Nálam a mosogép is jól működik, igaz nem nézegetem a belsejét, az a dolga hogy mosson és készA mosoporok egyébként is lágyitják a vizet, tehát nem csapvízkeménységű vizzel végzi a mosást egy gép sem. Az más kérdés, hogy ahol pl17es a víz ott több mososzert( vagy egyéb vízlágyító adalék) kell adagolni, mint nálunk ugyanolyan hatás elérésre.
-
Rimuru
veterán
válasz
ritkaság #87582 üzenetére
AutoHotkey ? (gondolom windows)
-
solena
tag
válasz
ritkaság #86297 üzenetére
Ha valamiért nem jelenik meg a Vezérlőpultban, akkor a Program Files-beli helyén belül neked RtkNGUI64.exe kell (ha 64bites. ha 32bites akkor gondolom, ugyanez, csak RtkNGUI32.exe néven). Ha ott sincs, akkor valamiért nem települt (nekem anno magától rakta fel a w10, nem piszkáltam a drivert)
A mikrofon jogosultsági beállításai rendben vannak a Gépház -> Adatvédelem -> Mikrofon részen? -
r0by
addikt
válasz
ritkaság #86268 üzenetére
Ő már pár méterrel arrébb költözött. Pontosan ide.
-
macilaci78
nagyúr
válasz
ritkaság #85902 üzenetére
Ugyanez volt nekem is. Szüleimnek vettünk a nyáron egy gépet valami rx kártyával, 24+1 tűs DVI, D-Sub monitor. A fórumon megerősítették, hogy nincs épkézláb átalakító, ami hosszú távon működne és mindhez kell táp is (USB).
Szóval elengedtem, megkapták a régi Ti730 GT-t, LP, 1 GB DDR5, az is nagy ugrás az integrálthoz képest, a monitor is csak 1440×900 körüli felbontású 17". -
vizslakutya
senior tag
-
csoszogi
tag
válasz
ritkaság #85007 üzenetére
Nem tőosztás, hanem vízszintesen vágni, csökkentve a magasságot, azért az fikusznál beletelik egy kis időbe míg kihajt, ha meg nem ülteted át, "diétáztatod" akkor annyira nem nő. Ha nem csökkented a magasságot, hanem csak szétülteted, akkor beindul de nagyon. Pár tőt ki is vághatsz. Van egy 15-16 éves schefflera-m de csak akkora mint egy kosárlabda.
macilaci78: ajándékozni gondoltam. Habár mi megjártuk, ajándékoztunk, egyszer eljöttek érte elvittek egy nagy pálmát, máskor meg azt mondták, ha odaszállítod akkor köszönik....
-
válasz
ritkaság #84344 üzenetére
Megkérdeztem az egyik ismerőst 5-6 éve építi a napelemes rendszereket,hogy őszintén mondja meg szerinte megéri-e ez az egész egy magán személynek és csak annyit mondott ha elmúltál 40 éves akkor hagyd a francba meg nem éled meg a hasznot
Azoknak a vállalkozóknak biztos megéri akik brutál támogatással több hektáros területeket fednek le napelemekkel mert ha nem lenne benne biztos hasznuk akkor nem építtetnék meg.
Amúgy meg egy démászos emberkétől hallottam,hogy országos szinten hatalmas bajok vannak az elavult magasfeszültségű hálózatokkal és a hozzájuk tartozó fogadó/elosztó állomásokkal mert ezek sok-sok évtizedes technológiák.Utána meg jönnek az ilyenek -
Rick4
félisten
válasz
ritkaság #84344 üzenetére
Az ismerős eon területen lakik, ez is lehet az egyik ok. De azt mondja, neki az is számít, hogy 2006-os a rendszer, meg hogy valami kát támogatást is kap rá, viszont ez még bruttó, mert vannak különböző díjak, amik még lejönnek.
De azt már nem vágom, hogy mit mondott, hogy amit elhasznál, azért tulajdonképp nem fizet, és az azon felül lévő áram kerül neki ennyibe, vagy ennyivel számolja el az átvett áramot az eon?
15 ezres villanyszámlája lenne, és 3 órát tud folyamatosan beszélni arról, mi hogy működik, kit meg mikor kell felhívni, ha pukkan az inverter, meg óracsere, engedélyeztetés, pfff tényleg agyrém, ennyi idő ráfordítással megkereshetne annyi pénzt, amennyiből kifizeti az egész éves áramszámláját, és akkor még a tőke a zsebében van...
-
Rick4
félisten
válasz
ritkaság #84324 üzenetére
Nem, volt már próbálkozás, de ez összetettebb dolog, mint elsőre gondolná az ember, itt nem az van, hogy nesze egy doboz, akkor nem is lenne ezzel gondom. Az ügyfelek nagy része autó felújító, szerelő, akik várják a cuccokat, nekik úgy kell odaadni, hogy nézzük meg a 100 tételből 100 tétel megvan-e, mind azonos-e a bent lévővel, ( 60 éves autónál már se rajt, a régi félig átalakítva, félig szétrohadva ) megvan-e minden pöcök, fül, drága szélvédők, értékes dolgok is mennek.
És akkor ott a másik autó, ez is kellene, az is kellene, fotózom a nekem fontos részeket, ami aztán beazonosítható, sajnos ez tizenév tapasztalata, amit nem nagyon tudok átadni másnak.A futár amúgyse nem vár ilyesmire 15 perceket, az alkalmi sofőr nem ért hozzá, nekem meg annyi előnyöm van, hogy heti egyszer kiszabadulok a gép mellől.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- One mobilszolgáltatások
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Jelszókezelők 2025-ben: biztonság vagy illúzió?
- Formula-1 humoros
- További aktív témák...
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD
- GeForce RTX 3060 Ti Gaming OC 8GB
- Gigabyte 15 G5 Gamer FHD IPS 144Hz i5-12500H 12mag 4.5Ghz 16GB 512GB Nvidia RTX 3050 Win11 Garancia
- Layer 2 Plus (Layer 3 Lite) Passzív rack switch, 24x1G + 4x10G SFP+ , SFP-kkel FS S3900-24T4S-R
- Eladó/Lenovo X240 Ultrabook/I5-4300U/8GB DDR3/Win 10Pro/12,5"!!!
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB Zalman N4 EVGA 450W
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest