- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Kikristályosodik a Razr 60
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Syl
nagyúr
válasz
FoxiestFox #42808 üzenetére
bacsis szokott rendszeresen ilyet szervezni. [link]
-
Rick4
félisten
válasz
FoxiestFox #42798 üzenetére
Párocskám épp kiporszívózott a kábelek között, arrébb lökdöste a madzagokat, tehát ő a héten már megvolt a LAN rendezéssel. Party nem lett belőle, ha esetleg erre gondolnál.
-
pmheros
őstag
válasz
Én.
Évente 1 -et, azt is szigorúan csak kollégáknak. -
sss
őstag
válasz
FoxiestFox #42803 üzenetére
Vannak nehezítő körülmények:
Lustaság.
Időhiány. (Régen téli, tavaszi stb szünetben mindenki ráért, munka mellett már körülményesebb.)
Páran a keménymagból már leléptek más városba/országba.
Akkoriban csak lanon tudtunk egymás ellen játszani, manapság neten is megoldható.
Van aki már egyáltalán nem is játszik.
Meg persze mivel játszanánk? Van aki a régi játékokat preferálja mint a régi szép időkben (cs, ut, war3, starcraft, ra2, cossacks), van aki meg az újakat. -
sss
őstag
válasz
Mi sokat toltuk anno, bár ha jól rémlik lassan 10 éve volt az utolsó. Öregszünk.
-
válasz
Hogy kell LAN-t rendezni? Bemész egy multihoz ég elkezded kibogozni és kötegelőzni a kábeleket?
-
Rimuru
veterán
válasz
Kollégiumban összeülünk.
-
Syl
nagyúr
válasz
FoxiestFox #42732 üzenetére
Nekem meg az irodai gépben, szintén FSP táp játszotta ezt. Természetesen gari lejárta után
-
ro_bert17
őstag
válasz
FoxiestFox #42724 üzenetére
Elvileg itt volt régebben hasonló kondíciókkal, de nem figyeltem meg ki, és mit örökölt meg.
-
ro_bert17
őstag
válasz
FoxiestFox #42719 üzenetére
Igen, őt ismerem. De valami szegedi kellene, ahol személyesen is lehet nézelődni.
-
válasz
FoxiestFox #42642 üzenetére
Megnéztem a YT-on hogy hogyan kell szétszedni. Tényleg, az nem volt ott, hogy hogyan kell összerakni
Nyilván csak csavarhúzóm van.
És hol veszek bele cuccost? -
Rick4
félisten
válasz
FoxiestFox #42642 üzenetére
És ha van szerszámod, amivel tudsz helikopterezni, még a VV villába is bekerülsz.
-
GrotESC
aktív tag
válasz
FoxiestFox #42617 üzenetére
Igen, multiban vett csomagban volt. Az Express itt azt jelenti, hogy használat előtt aktiválni kell a kártyát. Ezt lehet telefonon, vagy Interneten keresztül, és itt történik meg az adatok megadása, szerződés megkötése.
-
maláj
addikt
válasz
FoxiestFox #42631 üzenetére
ha szőke, nagymellű, stb. ???
-
válasz
FoxiestFox #42627 üzenetére
Hát ja. Most pénzzé kell tennem , mert apámat is műtik, és hát a jó magyar ingyenes egészségügy egy lepkefing.
-
macilaci78
nagyúr
válasz
FoxiestFox #42596 üzenetére
Ááá, ez a nácizmus még semmi! Amikor a Sztaki Szótár nem óhajtja a kis betűvel írott német főneveket fordítani...
A mondatkezdő nagybetű mellőzése lustaság, a tulajdonnevek kisbetűvel írása jóindulattal is legalább felelőtlenség, nemtörődömség, ettől sokkal súlyosabb indokkal írták Nemecsek Ernő nevét kis kezdőbetűkkel.
-
Vesztor87
senior tag
válasz
FoxiestFox #42565 üzenetére
A Suzukiban már nincs részesedése a GM-nek, cserébe a VW-nek volt, csak az nem ugrik be hogy még megvan-e... de sanszos hogy nem, vagy ha igen, akkor se sokáig. Ellenálltak a japók
-
Vesztor87
senior tag
válasz
FoxiestFox #42561 üzenetére
Link: http://autotechnika.hu/cikkek/4208,autoipari-osszefonodasok.html
-
Vesztor87
senior tag
válasz
FoxiestFox #42555 üzenetére
Nincs, de ha megmondod melyik érdekel talán tudja valaki.
Chrysler pl. Fiaté, Nissan részben Renault, a Dacia teljesen az, a Lada vmi 40%-ban úgy tudom. A Vw konszernt Ismered gondolom (Vw, Skoda, Audi, Seat meg van egy luxus márkájuk még, de nem jut eszembe... Ferrari és Lancia szintén Fiat... Mi érdekel?
-
tipuka
addikt
válasz
FoxiestFox #42523 üzenetére
Ó köszönöm, imádom a PS3 kontrollerét kezelni, ha olyan játék is van hozzá.
Akkor már csak arra kell választ kapnom, hogy kell aktiválni a Domino kártyát.
5-6 éve volt már, hogy ilyen műveltem.
-
tipuka
addikt
válasz
FoxiestFox #42507 üzenetére
PS3 kontroller jó a PC-s játékokhoz?
(sose próbáltam gőzöm nincs) Mert a Sonic generations-t kitolnám egy olyannal.
-
válasz
FoxiestFox #42506 üzenetére
PS3 kontroller is jó.
-
tixem
addikt
válasz
FoxiestFox #42356 üzenetére
na ja
-
válasz
FoxiestFox #42356 üzenetére
Lassan kihalunk wazzz
-
válasz
FoxiestFox #42332 üzenetére
Beszélni kell a hardverekhez is mint a növényekhez és "állítólag" meghálálják
-
ST05
őstag
válasz
FoxiestFox #42049 üzenetére
Rick4-nek is: [link]
-
Vesztor87
senior tag
válasz
FoxiestFox #42271 üzenetére
Sose fogom megtudni hogy az ország másik felében honnan ismerik az asszonyt
Van tapasztalatotok az ügyben hogy egy szegedi 5-6 millás panel árából mennyit lehet alkudni? Persze tudom hogy ez mindig más, csak a miheztartás végett... Vhol olvastam egy országos összehasonlításban hogy 10-30%... -
Vesztor87
senior tag
válasz
FoxiestFox #42271 üzenetére
-
HuMarc
veterán
válasz
FoxiestFox #42267 üzenetére
Nekem 3-tól 10-ig egyáltalán nem működött a Logout.
-
maláj
addikt
válasz
FoxiestFox #42267 üzenetére
"A funkció a Prohardver szervereinek kommunikációs hibája miatt átmenetileg nem elérhető!"
-
válasz
FoxiestFox #42162 üzenetére
-
válasz
FoxiestFox #42160 üzenetére
Nokia HS-45 AD-43 Bulk Black (N81, N81 8GB,N95, N95 8GB,N96) Asszem ez a neve.
-
válasz
FoxiestFox #42158 üzenetére
Valami ilyesmi. Az N95höz volt
-
válasz
FoxiestFox #42155 üzenetére
Valamelyik nap láttam de nem ilyen matt szürke. Ma ha felkelek utána dúrok.
-
válasz
FoxiestFox #42153 üzenetére
Mög. Szósz. Kapod. Ugye a jack rca kő?
-
válasz
FoxiestFox #42108 üzenetére
De hát azért tettem oda a szmájlit, hogy viccelek!
-
maláj
addikt
válasz
FoxiestFox #42110 üzenetére
pl. még nem böngettem 40"-os masina előtt
60 cm-re a qkkeremtől nem mind1, hogy 23" vagy 40"r0by: max. 130K a csoki árfolyama
kismalac: amennyit én játszok annak sztem oly mind1
-
válasz
FoxiestFox #42105 üzenetére
Lenovo Thinkpad x230i tablet...
a baleset 30-án történt
.... az ssd meg 1,5 éve döglött meg
-
bb0t
őstag
válasz
FoxiestFox #42051 üzenetére
-
bb0t
őstag
válasz
FoxiestFox #42049 üzenetére
v300-ból én is vettem eddig ötöt, jajj nekem
-
bb0t
őstag
válasz
FoxiestFox #42023 üzenetére
Nem tudom, de van rá némi esély!
Csak a magam részéről tudok nyilatkozni és nálam mutatkoznak néha jelek.
Persze azért nem az a típus vagyok aki 8 ember társaságában is a telefonját nyomkodja.
azbest: Ezt még eddig okkal nem mondták.
-
bb0t
őstag
válasz
FoxiestFox #42021 üzenetére
Az olvasás nem ellentéte az írásnak.
Úgy egyre megy
-
bb0t
őstag
válasz
FoxiestFox #42019 üzenetére
Úgy vélem, hogy ilyen tájt csak a leginkább antiszociális kockák olvassák a ph-t
-
bb0t
őstag
válasz
FoxiestFox #42017 üzenetére
eddig volt annyi eszem, hogy ne említsem
-
bb0t
őstag
válasz
FoxiestFox #42012 üzenetére
én járok!
-
válasz
FoxiestFox #41990 üzenetére
-
válasz
FoxiestFox #41990 üzenetére
Ha az Ő arcát látod ébredéskor akkor tuti be voltál rúgva...
-
zeg
őstag
válasz
FoxiestFox #41960 üzenetére
Az Aalchemy Quantum3D 8164-hez(bocsi, nem 8192) spéci tápegység kellett, de mivel ezek komplett gépekben voltak, így nem volt probléma a tápegységbe belepakolni 3.3V és 2.7V feszt. Mivel manapság a megmaradt példányok már nem konfigban vannak, így külön tápegységet kell fabrikálni, ami pár ezresből kijön.[link] Ezekre a kártyákra volt rászerelve egy tápkártyácska, melynek csak annyi feladata volt, hogy a spéci táp csatijából csinált szépen illeszkedő csatlakozókat a quantumnak, így nem kell sorkapoccsal meg kábelsarukkal dolgozni. Szerintem ez tápkártya nem az, amire te gondolsz, és általában a kártyákat ezekkel együtt adogatták el, sajnos esetemben maradt a kábelsarus megoldás.[link]
A voodoo6000-hez csak egy külső táp volt.[link]
-
bb0t
őstag
válasz
FoxiestFox #41965 üzenetére
Acer V5 573G FullHD IPS panellel, i5-ös procival és gt750-es vga-val.
Bár ha ez így nem neked semmit sem mond, hogy V5 akkor a kérdésemmel nyilván nem téged céloztalak meg, mert akinek van ilyen az ennyiből is tudja. -
zeg
őstag
válasz
FoxiestFox #41869 üzenetére
-
válasz
FoxiestFox #41869 üzenetére
Én már láttam...
-
válasz
FoxiestFox #41858 üzenetére
Begyönni bégyön, de ez is olyan mint az angol humor: kicsit savanyú, kicsit darabos, de kínos nevetéshez jó ez
(#41856) ro_bert17 : Te nem szereted a gyümölcslevest?
Nem is vagy ember
-
válasz
FoxiestFox #41852 üzenetére
A kis emberek körében?! Ha valakinek nincs megfelelő politikai v társadalom-ismereti tudása a vicceinek a nagy részét meg sem érti. Általános műveltség és sok háttér információ kellett sok viccéhez...amellett hogy voltak neki alpári, és buta viccei is, nem értem miről beszélsz. Az meg hogy aktuális csak annyit jelent hogy lassan 40 éve ugyanabban a szarban vagyunk csak a nagyobb daraboknak a neve változott.
Rick4: Ha bevisznek, eladlak mint ügynökmúlt ismerőt
-
Rick4
félisten
válasz
FoxiestFox #41852 üzenetére
A vicc az, hogy én se gyerekként, se felnőttként nem szerettem (értettem?) Hofi humorát. Biztos bennem van a hiba.
-
Ted_Beneky
senior tag
válasz
FoxiestFox #41830 üzenetére
-
válasz
FoxiestFox #41788 üzenetére
Ja ja, pézike.
-
válasz
FoxiestFox #41783 üzenetére
Ja pont ez az hogy ez egy víkonka könyvecske.
-
válasz
FoxiestFox #41783 üzenetére
De ez meg pont vékony könyvből lett "okosítva"
Egy csomó minden úgy lett hozzáköltve, hogy teljen az idő. Szvsz egy részben mindent a legapróbb részletekig bele lehetett volna tenni a könyvből, és akkor még jó is lehetne...
-
Agyasima
őstag
válasz
FoxiestFox #41771 üzenetére
-
válasz
FoxiestFox #41775 üzenetére
Mindent megmagyaráz h Hollandiai a fellépés
-
válasz
FoxiestFox #41773 üzenetére
http://www.youtube.com/watch?v=g4ouPGGLI6Q
Az énekes arcza amit nézni kell a yodel meg a fütyülés alatt. -
ebegab92
senior tag
válasz
FoxiestFox #41771 üzenetére
Eztet' hol találtad?
-
válasz
FoxiestFox #41764 üzenetére
Részben egyetértek veled, részben nem.
Számít az egységes megjelenés persze, ha már egyszer az FM tuner, a minidisc deck és a cd is Sony, akkor legyen már az erősítő is az. A másik, hogy maga a márka bevált. Igazából nem volt még semmilyen Sony cuccom, amire azt mondanám, hogy vacak lenne, vagy nem lennék vele elégedett.Másrészt tudom, hogy vannak (erősítő témában abszolút) sokkal nevesebb, jobb gyártók, és az a helyzet hogy még meg is tudnám fizetni, csak minek. Ebben a konzumer szegmensben mindegyik hozza azt a szintet, mint a szett többi darabja, és ha az egyik nagyságrenddel jobb lenne, felesleges lenne, mert nem hoznám ki belőle azt, amit lehetne, mert akkor már "olyan" cd, még jobb DAC stb. kéne hozzá, ez pedig nem igazán szerepel a terveim között.
De alapvetően érzelmi alapon ragaszkodok a Sonyhoz.
-
válasz
FoxiestFox #41764 üzenetére
Nem akkora butaság. Próbálj meg használni két nem egymáshoz gyártott dolgot. Nem olyan egyszerű ám.
-
válasz
FoxiestFox #41738 üzenetére
-
ST05
őstag
válasz
FoxiestFox #41738 üzenetére
-
válasz
FoxiestFox #41706 üzenetére
Majd utánanézek a kézikönyvben
-
Syl
nagyúr
válasz
FoxiestFox #41702 üzenetére
Na igen. Reggel felkel és már reccsenti is be a tévét, ami aztán egész késő éjjelig megy...
-
válasz
FoxiestFox #41698 üzenetére
Kikapcsolni? Miért, ki lehet kapcsolni?
-
Syl
nagyúr
válasz
FoxiestFox #41698 üzenetére
+1
Nekem mondjuk tévém nincs, így a gépen nézem a mindennapi betevőt.
-
SirRasor
addikt
válasz
FoxiestFox #41694 üzenetére
Holnap nem fogom bekapcsolni a gépet
-
Algotis
addikt
válasz
FoxiestFox #41694 üzenetére
-
Rick4
félisten
válasz
FoxiestFox #41574 üzenetére
Nekem valahogy mindig sikerült olyan csajokat kifogni, akik nagyon jól főztek, valamint nem vagyok egy túl stresszelős típus sem. Anno fiatal koromban a 192 centihez a 78kg volt a max, ez gyúrással, tömegnövelővel, meg ahogy kell. Aztán bevettem egy féreghajtó tablettát, és minden megváltozott.
-
Rick4
félisten
válasz
FoxiestFox #41569 üzenetére
Vedd át az én módszerem, annyi a dolgod, hogy vezetsz napi 16-18 órát, mész heti 2000 km-t, ülsz egy helyben, majd hét végén a kimerültségtől másra már erőd sincs. Se sport, se séta, se sok mozgás, garantált a hízás, 120-ig meg se állsz.
-
válasz
FoxiestFox #41566 üzenetére
NEked nem konditerem kell , hanem zsíííííír
tsin: Te ez mekkora méretileg, mert most h nézem a képeket, nem biztos h meg tudok benne fordulni
-
Algotis
addikt
válasz
FoxiestFox #41566 üzenetére
-
Syl
nagyúr
válasz
FoxiestFox #41551 üzenetére
Én nagyon bízom a Tizen/Sailfish/Ubuntu rendszerekben. Ideje lenne megtörni a nagy trió uralmát
(#41543) tipuka
Na, itt is van!
-
Syl
nagyúr
válasz
FoxiestFox #41541 üzenetére
Nem mintha wp vagy ios alatt nem ugyanez történne. Csak ott nem tud róla a júzer
(#41543) tipuka
pü
-
Frenky89
addikt
válasz
FoxiestFox #41539 üzenetére
-
Frenky89
addikt
válasz
FoxiestFox #41483 üzenetére
Pürrögő madárkák?
-
tixem
addikt
válasz
Fehértó környékére nézz el, a sándorfalvi úton. Vetéseken is szoktak lenni.
-
tucsok.
senior tag
válasz
Fehértó talán.... Esetleg a repülőtér a bajai úton....
-
válasz
FoxiestFox #41472 üzenetére
Ja, hetente 1x megyek oda. Most nem voltam, csak a neten olvastam ezt a cikket.
-
válasz
FoxiestFox #41467 üzenetére
Nem, miből gondolod?
Persze csak sejtem, hogy mit értesz plázaarc alatt. -
válasz
FoxiestFox #41458 üzenetére
2 perc guglizás után ezt találtam: [link]
Mod:
De egyébként elég az oldalát borító fémházat leszedni, és akkor már ki lehet venni a ruhákat. A hátulján van mindkét oldalon 3-3 csavar, meg az alján is mindkét oldalon 3-3 (alul lehet csak 2-2, de majd látod) , és egybe lejön. Ilyen U alakú az egész, csak a hátlap van külön.
-
tipuka
addikt
válasz
FoxiestFox #41205 üzenetére
Most hatalmas "rezgő ruhás felhőkkel" fogok álmodni.
-
DarkByte
addikt
válasz
FoxiestFox #41205 üzenetére
Mi a halál náthás.. ez
-
kraftxld
félisten
válasz
FoxiestFox #41165 üzenetére
Most vettem épp egy DP - HDMI kábelt, tökéletesen működik
-
tisn
addikt
válasz
FoxiestFox #41165 üzenetére
az megy, atalakito kell, en is igy hasznalom a laptopot filmezesre
szerk: ta'n sima kabel is van
-
quailstorm
félisten
válasz
FoxiestFox #41145 üzenetére
Azt hiszem nem ő az első és utolsó aki ezt megcsinálta, és biztos marha zavaró egy W610-ből... De a támadó pigmentszámai alapján érthető volt a reakció.
Egyébként OK, kikerülöd, de mi van ha jön hozzád kérdezősködni nem rejtegetett hátsó szándékkal, vagy sorfalat állnak a ház előtt kutyával?
Szal nem mindig olyan egyszerű hogy majd nem nézek oda... Ha menekülsz akkor pláne neked ugranak.
A másik ami meg csak zavaró, hogy van egy áporodott hugyszagú hajléktalan, aki mindennap az iskolásokkal/munkábajárókkal együtt utazik. Kellemes élmény.
Nem szeretem a tömegközlekedést... aránytalanul drága, veszélyes meg kényelmetlen. Mondjuk Bp-n még rosszabb. -
válasz
FoxiestFox #41145 üzenetére
Tegyük hozzá, azért sz*r világban élünk, hogy ilyen módszerekkel kell elkerülni a balhés elemeket.
-
quailstorm
félisten
válasz
FoxiestFox #41110 üzenetére
Tudok én olyan környéket mutatni ahol elég egy-két nap vagy hét a kötekedéshez. Akár ajtóval együtt rontanak a házba, mert ebben az országban a támadónak mindent lehet, az áldozatnak meg csak kussolni.
nem nem a romatelepen van, de exportálják őket a pénzünkön csak hogy jobb legyenSzal valszleg nem vagy feltűnő és jó helyen élsz. De pl haveromat utcai telefonos mötálhallgatásért baszták már fejbe sörösüveggel. Nem nézett ki jól.
-
válasz
FoxiestFox #41126 üzenetére
Valamit nagyon félrenyomtam, mert ezt akartam linkelni.
-
Rick4
félisten
válasz
FoxiestFox #41110 üzenetére
Azért a cserepesen kitennélek a környezetnek megfelelő táblával a nyakadban, mint McClane-t, a fekete negyedben, meglepődnél... :d
-
adequate_cou
senior tag
válasz
FoxiestFox #41104 üzenetére
Én 9-es, 19-es vonalán közlekedem. Minden héten van egyszer-kétszer konkrét veszélyforrás. A csávó ül az ülésen és ököllel veri a saját fejét pár percenként. Rosszindulatú romák nem szokták lenni, inkább, csak 'fehér cigányok', sajátos viselkedéssel de hófehér bőrrel.
-
quailstorm
félisten
válasz
FoxiestFox #40902 üzenetére
Hát azé egy DPS dream7 sokkal kezesebb tud lenni mint egy Athlon XP+vírusirtó(nod32)+flash+chrome. Bár a tudása se hasonlítható össze.
-
fero02
nagyúr
válasz
FoxiestFox #40862 üzenetére
-
ShadowX
őstag
válasz
FoxiestFox #40862 üzenetére
Én ebayről rendeltem a HP-mba, kifogtam egy tuti ajánlatot 2500 Ft-ért.
-
Syl
nagyúr
válasz
FoxiestFox #40725 üzenetére
Semmi WP ellenesség nincs bennem. Próbáltam, nyomkodtam, nem tetszik. Ahogy a vindóznyóctól is hányok.
Az igazság az, hogy az iOS7 is rendesen feszegeti az ingerküszöbömet.Sailfish-től és Ubuntu Touch-tól várok sokat.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Új és újszerű 17.3" Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-G5 I 8GB I 128SSD I 12,5" Foltos FHD Touch I Cam I W10 I Gari!
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest