- Kikristályosodik a Razr 60
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
macilaci78
nagyúr
válasz
lorcsi #59529 üzenetére
Az első próbálkozás úgy volt, hogy az úttest mindkét oldalára fel volt festve a kerékpárút, aztán amikor a múzeumkertnél beállt egymás mellé a 2-es busz, 9-es troli, felfelé ment még egy 60-as busz, akkor nagyon hamar elfogyott az 1-1 biciklisáv.
Az újszegedi forgalom szempontjából mindegy lett volna, hogy a híd melyik oldalán megy a bringa, de a város felőli oldalon a belváros felé terelték, ahol több a hivatal, iskola, munkahely. Logikusnak érzem. -
toth_janika
őstag
válasz
lorcsi #59525 üzenetére
Így így!
Őket is ugyanúgy büntetni kéne. Értem én, hogy jobb a kilátás... de hát na már...
Meg azokat akik a Híd utcán keresztbe a kereszteződésben gyalog, jobb esetben járókerettel...
Az autósokat orrba-szájba szívatják, pedig hát a gyalogos-biciklis-robogós(a másik népség) is mehetne nyugodtan a darálóba egy-két esetben.
Egyébként sztem a másik oldalon sem sokkal szélesebb az a "bringaút"... -
-
-
-
Rick4
félisten
válasz
lorcsi #58887 üzenetére
Igen, mondjuk a lemondatást tehettem volna idézőjelbe.
lugosi: Ha nekem holnap kedvem támadna menni, nekiindulnék minden gond nélkül, pedig ha el nem rontom, októberben 41 éves leszek. Az ilyesmi nem életkor, hanem hozzáálás kérdése. Ismerek olyat, aki nő, és 50 évesen ment ki Londonba dolgozni, köszöni szépen, jól van.
-
-
válasz
lorcsi #58140 üzenetére
VILLAMOS vezetői tanfolyamot hirdet az SZKT, érettségi bizonyítvány, 20. életév betöltése, "B" jogosítvány egészségügyi alkalmasság szükséges. Egyéb juttatások: KSZ. és béren kívüli juttatás szabályzat szerint. Jelentkezni az allas@szkt.hu címre 2015.03.23. napjáig!
Ez is mai.
-
-
csoszogi
tag
válasz
lorcsi #57824 üzenetére
Pontosan, olyan ez is megannyi minden más, a személyes benyomás, tapasztalat a döntő. Én is javítani vittem oda szemüveget először (pont akit írtál nem tudta megforrasztani), meg voltam velük elégedve és visszajáró lettem javításügyileg is. Jó a keretválasztékuk, mindenféle árfekvésben lévőből jó a kínálat, ha mondjuk volt valami preferenciám formára. Amit te írtál optikát, velük is jó tapasztalatom volt anno tizenX éve... Szóval meg kell nézni, érdeklődni, tényleg nagy a választék.
-
sss
őstag
válasz
lorcsi #57792 üzenetére
Publikus, hogy nagyságrendileg mit jelent jó ár?
Router témához: én nagyon ritkán használok wifit, a wrt54gl elején vagy egy programozható gomb, azzal szoktam bekapcsolni. Egy kis szkript meg óránkét kikapcsolja, kivéve ha csatlakozva van valaki. A gomb háttérvilágítása is bekapcsol ha vki wifin csatlakozik. lehet hogy ez már paranoia kategória?
-
-
DarkByte
addikt
válasz
lorcsi #57287 üzenetére
Én eddig csak ebéd időben voltam ott párszor, plusz egyszer szombaton amikor svédasztalos menü is van. Nekem alapvetően tetszik, jól főznek, de elég drága hely, illetve amikor csak max. 30 percre ugranánk ki ebédelni kollégákkal akkor nem a legjobb választás mert annyi idő alatt nem szolgálnak ki. Kivéve persze ha menüt kér mindenki és nem egyedi kaját.
-
-
adequate_cou
senior tag
válasz
lorcsi #56620 üzenetére
Köszönöm a válaszokat mindenkinek.
Nem provident, Merkantil bankról van szó.
Az autó akkor 950 ezer volt. Szóval bőven túlfizetik. Sajnos ide vezetett szerintem több százezer családnál a mostani 40-60 évesek pénzügyi alulképzettsége.
Rick4: Tökéből nagyon kevés került eddig törlesztésre, talán valami 15% körül ha jól emlékszem. A befizetések nagy része a kamatba és az árfolyam-különbözetbe megy.
Egyelőre utána néztek fórumokon, hogy mi a tapasztalat, meg bezavarom őket a bankba azzal, hogy próbáljanak valamit intézni.
-
quailstorm
félisten
válasz
lorcsi #56567 üzenetére
két helyen van szerviz Szegeden, máshova nem is érdemes menni, ugyanis oda viszik át a cuccot
Centrum GSM az egyik, azt nagyjából ismerem, ezért akármennyire is érdekelt volnék, nem tudom ajánlani. Nagyon russia style kókányolás megy.
A másik a Palánknál van, az jobb szerintem. -
azbest
félisten
-
polaroi8d
csendes tag
válasz
lorcsi #56567 üzenetére
Hát sajnos válaszolni nem tudok a kérdésedre, csak hozzáfűzni, annyit, hogy én még Szeged nem találkoztam normális GSM-essel, némelyik tud akkora paraszt lenni, hogy hihetetlen, meg hatalmas lehúzások mennek. Jó megértem, hogy meg kell élni valamiből meg ez a munkájuk, és adnék is nekik pénzt amit megcsinálnak, de néha amiket össze tudnak kamuzni...
TISZTELET A KIVÉTELNEK!
-
tisn
addikt
válasz
lorcsi #53944 üzenetére
mit kell tudni egy iylen 400-as fizuhoz?
5< ev tapasztalat, c++, java, .net
(webbel ta'n nehezebb, mobil cuccokat nem tudom)
a 7 szamjegy mar csopvez
a maximum amit lattam itthon mar, sima programozoi "fizubol", az 2M + afa/ho az cobol programozo (eleg vicces modon)
erdemesebb bp-n csinalni (vagy kulfoldon)
szoged eleg hulla, nyomott fizukkal -
válasz
lorcsi #53944 üzenetére
egyik reklámügynökségi partneremhez hívtak volna nettó 250-300e ft-ért amire nemet mondtam
... jobb itthonról dolgozni
mint nap-mint-nap bejárni... Aztán ott a projekt vezető mondta, hogy szerinte lehet nettó 400e-ért már jó programozót találni... Mert ők felvettek valakit ennél többért ... Bár ő előte carlnationnél meg az abból kivált cégnél dolgozott (sajnos a neve most nem jut eszembe...)
Beágyazott rendszereknél és spéci területeknél lehet simán 600e körüli fizetést is találni itthon ... gondolom Java-ért is többet fizetnek mint PHP-ért ...
-
-
válasz
lorcsi #53081 üzenetére
Esetleg kisgyerek van és az orrát vákuumozzák. De gyere várnak megint az erkélyen caccarászó, nyikorgó ajtót -múltkor az alattam lakó meggyanúsított h a mi ajtónk nyikorog, és nem tűnt fel neki hogy a csengőre kinyitva kussban volt
- 5-10 percenként huzattal alap állapotba állító jó kedélyű fiatalok
-
-
válasz
lorcsi #53058 üzenetére
maximum érték tuti lesz, mert minden adónak van maximum értéke ... amit a kisember is elérhet (de ha nem ér el akkor is fizet (százalékosan vagy fix forint alapon), de a jó keresetűeknek így arányaiban kisebbek az adói
Lásd:
- biztosítási adó (KGFB) max 30.000 Ft
- tranzakciós adók maximuma
- illetve a gyerekek után járó kedvezményt az tudja igénybe venni aki több adót fizet... (ügyes szabályozásokkal el lehet érni, hogy egy 20 milliót kereső "közszolga" ne fizessen személy jövedelem adót)komolyra fordítva bár nem poltopik... én is a fogyasztási adók oldalán állok de csak ha azt ésszel csinálják ...
-
macilaci78
nagyúr
válasz
lorcsi #52763 üzenetére
Az én konyhám kb 6fm hosszú. Neki van egy Astra kombija és egy hosszú utánfutója. Mondjuk, 15k benzinpénzen megvan az út.
Egy konyhánál nem feltétlenül a bútorlap a nagy költség. Van olyan fiókcsúszó, amiből 12-15k HUF-ba kerül 1 fiókra való.Csillag tér, Lugas utca között a Tisza felőli oldalon van egy kis garázs-bútorbolt. Karnis is szab a város másik végén. Színfolt is van Szegeden, ha megvan még.
-
-
-
sp3rhead
tag
válasz
lorcsi #52379 üzenetére
sajnos nem, behalt az egyik dilatációs saru...
-
-
SirRasor
addikt
-
macilaci78
nagyúr
válasz
lorcsi #47939 üzenetére
Például: Petőfi Sándor sgt-on a Gringo's környékén délutáni csúcsforgalomban előttünk haladó lelassít, balra index és várja a szembe forgalom levonultát, hogy a záróvonalat keresztezve parkolhasson az árnyékban. Mindezt a mögötte fényjelzést használó rendőrautó előtt, ami még a hangkürtöt is meg-meg nyomogatta...
-
kovtam
csendes tag
válasz
lorcsi #46952 üzenetére
"Szegeden és környékén honnan érdemes szem. autóra gumiabroncsért érdeklődni ?
a bajai útiakkal vannak tapasztalatok ?"Neten rendeltem a [http://www.nyarigumit.hu/] -n.
Személyes átvétel: Szeged, G.P. Gumiszerviz Kft. (Cím: 6728, Szeged, Bajai út 2-4., Telefon: +36 30 854 4566)
Időpont egyeztetés után akciósan fel is szerelték. (3kHUF-ért) -
Rick4
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest