- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 400 Pro - gép a képben
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ViZion
félisten
válasz
westcoastog #37458 üzenetére
Ez egy vicc, már volt téma. Röhej, h írja a hibás szöveget, mint főbenjáró hibákat, erre a weboldala egy sértés a szemnek, a nyelvtannak, mindennek. OK, időutazó, mert '96-99 között ez egy király oldal volt, csak eltelt kb. 20 év és a Jacko animgif már nem menő.
-
Pötyi
őstag
válasz
westcoastog #37458 üzenetére
Most mit izélsz, az teljesen élethű!
-
wolfman
veterán
válasz
westcoastog #35981 üzenetére
2 évvel korábban szólsz, tudtam volna minden kiegészítőt hozzá meg még dobozt is. Tesómnak volt ilyen (vagy 1 2 sorszámmal eltérő, de ez a termékcsalád), csak egyszer egy cigógyerek a szeme láttára lopta ki a kocsijából, aztán nem lett többé. Tároltuk pár évet, aztán kénytelen voltam kidobni a dobozt, merthát nem kellett.
(#35957) cbmfan: Ilyet hogy az alaplap vagyis NB hiperforró láttam már, régen az nVidia chipsetes lapokon. Bekapcsoltad, 5 perc és a gép közelébe se tudtál menni, pedig üres járatban volt. Azt felfogni nem tudom hogy lehetséges, de egyszer volt ilyen lapom, többek között ezért is váltam meg tőle, mert nekem ne melegedjen ha nem csinálok semmit.
-
macilaci78
nagyúr
válasz
westcoastog #35984 üzenetére
A ceruzaelem (Ni-Mh/Cd) névleges feszültsége 1,4 V, a lipo 3,6-3,7 V, e mellett másként is veszik fel a töltést, tehát a töltők is eltérőek.
Egy komolyabb lipo töltő kezeli a nikkeles akkukat is, ráadásul automatikusan. LiPo-t 1-6 celláig, nikkelt akár 12 celláig is. Modellezők, airsoftosok használnak ilyeneket.
Ha túlmerült, kuka. Esetleg belehekkelhetsz valamilyen pakkot, ipari cellát, telefonakkut, amit kiszerelve tudsz tölteni. -
macilaci78
nagyúr
válasz
westcoastog #35982 üzenetére
Ha nem jön össze a töltőbeszerzés, krokodilcsipesszel kösd rá direkt az akkut egy lipo töltőre.
-
westcoastog
veterán
válasz
westcoastog #35981 üzenetére
-
Ringman
félisten
válasz
westcoastog #35637 üzenetére
ha megnyugtat, hp 6910p ventije is műanyagkupakos. pedig az felsőkategóriás gép volt annak idején. bár az lehet min. 1 szétszerelést kibír
-
azbest
félisten
válasz
milyen gépben volt ez? Gondolom nem üzleti szériás.
Nem hagyományos szigszalagot vagy más barkács taknyot használnék, hanem vagy a fémszalagot (Aluminium Foil tape), vagy a sárga szalagot (Kapton Tape), amikkel egyébként is szoktak notikban leragasztani dolgokat. -
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Mert azok ilyen "forró pákával rányomsz egyet" mechanikájú rögzítők. Számtalan helyen alkalmazzák, ahol permanensnek szánt kötést akarnak létrehozni. Annyit tehetsz, hogy pöttyintesz némi sziloplasztot, vagy magad is pákázol.
-
TA68
őstag
válasz
westcoastog #35551 üzenetére
Hozzám nemrég egy énekes hozott ilyen kaliberű gépet, (14 éves, teljesen besárgult ház) mert akadozik rajta a fészbuk. Mindenre van pénz, de normális gépre nemfussa.
-
quailstorm
félisten
válasz
Pedig azt mindenki tudja, hogy két ócskafos 12 éves gépből egy modern i5, háromból meg már egy i7 is összerakható, amin megy a GTA V. De szigorúan Codegen táppal (jó, lehet Vargáné is vagy Colorsit).
Jó szórakozást kívánok.
-
TaaT
nagyúr
válasz
"meg rakjak össze a kettőből egy jobbat.
Ez csak egy teljesen sablon sztori, szerintem mindenki találkozott ilyennel." -
quailstorm
félisten
válasz
westcoastog #35539 üzenetére
Amúgy mit kell azzal csinálnod? Tűzifa? Ne mondd, hogy netezős gép. Még Debian7-tel is esélytelen.
Kérd el wolfmantól az álarcot, majd megvéd a kátránytól. -
quailstorm
félisten
válasz
westcoastog #35518 üzenetére
wááooo az az NEC naggyon jó, olyan van nekem is itthon
látom még VGA sincs bennefigyelj, elég nehéz az a dög, ha valamit le kell súlyozni, hogy ne vigye el a szél csak jó lesz
egyébként borzalmas, főleg az én Willamette Celeronos fél giga DDR266 RAMos, Radeon 9600SE kombómbeágyazott rendszer alá OK, de a fogyasztása annyira már nem
-
TA68
őstag
válasz
westcoastog #35518 üzenetére
"csomagoljam aranypapírba a szart"
Ez nagy igazság. Azt hiszik, lehet a szarból homokvárat építeni.
Ezekből legalább nem másznak ki mindenféle földönkívüli lények.
Mielőtt bármit csinálnál velük, azért nézd meg, hogy a kondik nem pupulnak-e. -
istvankeresz
aktív tag
válasz
westcoastog #35237 üzenetére
Működik?
-
istvankeresz
aktív tag
válasz
westcoastog #35211 üzenetére
Bocs, hogy belekontárkodom...állítsd át BIOS-ban a SATA mod/compatible/stb. nem tudom ebben a lapban milyen néven fut ez az opció, de IDE módra állítsd és jó lesz.
-
TA68
őstag
válasz
westcoastog #35216 üzenetére
Régebben rendszeresen hoztak vasárnap ismerősök és haverok mindenféle öreg gépeket, (meragyereknekmégjólesz) ilyen hülye szöveggel, hoztam egy kis munkát, hogy ne unatkozzál.
Dejóóó.....(hogy...az...a...... éppen unatkoztam volna) Az egész vasárnapom ráment, ráadásul a haverok egyház valutában fizettek. Mióta lepattintom az ilyen ótvar gépeket, nyugalom van.
-
válasz
westcoastog #35219 üzenetére
Szoval jo lesz, csak nem
-
TA68
őstag
válasz
westcoastog #35216 üzenetére
"Legalább rátudom sózni a nem használt csíftek tápomat."
Ahhoz először meg kell javítanod gépet.
-
ViZion
félisten
válasz
hmmm... szerintem ez Wolfman pozitív.
Jó tanács: videót NE akkor rögzíts hanggal, amikor anyukád turmixol.TA68: Avastot nem szabad engedni, h tűzfalba vagy böngészőbe is beépüljön. XP-nél leszedte netről a gépet... OK, vírus sem jött.
-
Gyuri27
félisten
válasz
Hasonló ha nem tán ilyen giga lap van anyám gépében. Borzasztó háklis a ramokra. Illetve ha nem csinálsz vele semmit (némi mozgatás) kimozdulhatnak a ramok. Akkor csinálja ezt.
Jobb esetben a ram döglött be (nem hiszem, hogy a 2 slot egyszerre adta meg magát, bár nem lehetetlen). Rosszabb esetben ugye a slotok haltak meg. -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Egyébként jól láttam DVD-ről telepítenél? Pendrive-os megoldást nem próbáltad, hátha azzal jó lenne?
-
válasz
westcoastog #35209 üzenetére
Megfelelo, arra alkalmas nyilaszaron valo nagy sebessegu utazast tudok ajanlani, mint megoldas a gep problemaira.
-
MasterMark
titán
válasz
westcoastog #35170 üzenetére
Van valamilyen ilyen BIOS beállítás ami ezt a page dolgot állítja. Esetleg azt próbáld meg átállítani.
Valami remap akármi.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Esetleg még sata kábel cserét megpróbálhatnál, régebben volt olyan, hogy kékhalált kaptam mert szar volt a kábelem.
-
válasz
Ram kivesz , visszarak. Az ilyen gépeknél néha ez is segít. Oxidálódik az érzékelő, kicsi porcica, stb.
Mielőtt elindítod a a félnapos ram tesztet.
-
unclefucka
senior tag
válasz
westcoastog #35173 üzenetére
Illetve ott van még a lehetőség, hogy lefuttatsz gyorsan egy Memtest -et és egyből kiderül, hogy bibi van (a RAM -mal.)
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
westcoastog #35173 üzenetére
AKkor még mindig ott a lehetőség hogy átrakod másik slotba. Ha mindegyiknél kékhalál jön elő, akkor hagyod az egészet a francba, vagy saját rammal feltelepíted a wint, és utána hagyod a francba.
-
TA68
őstag
válasz
Szerintem is RAM lesz a bűnös.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Én elsőként RAM hibára tippelnék. Több modul van benne? Ha igen próbáld csak egy modullal felrakni, esetleg másik slotba átrakni. Ha nem ez a gond, akkor kb bármi lehet.(bios reset volt?
-
válasz
westcoastog #34736 üzenetére
Én tegnap találtam rá. Kerestem tippeket hogy milyen asztal kéne.
-
mongi
senior tag
válasz
westcoastog #33909 üzenetére
Ez már a 2 laptopjuk ami ilyen halált halt, az elsővel egy bögre vastagon cukrozott tea segített. Az még élt kiszárítás/pucolás után 3-4 hónapot.
Akkor vették ezt az Asust. A gyereknek meg innentől ingyen csoki jár ha eljönnek megint -
mongi
senior tag
válasz
westcoastog #33904 üzenetére
A gépben az alaplapra van ragasztva egy védőfólia, és sajnos alá folyt az egész anyag, így hiába volt bármilyen tisztítási kísérlet. No meg persze az egybites az akkut nem vette ki azonnal, sőtt otthon még párszor próbálgatta is töltővel/akkuval.
-
mongi
senior tag
válasz
westcoastog #33902 üzenetére
Még a harddisk is tiszta trutymák volt, azt nagy nehezen megpucoltam és leszedtem neki az adatokat róla. Átmenetileg légmentesen záró csomagolásban pihen a ház mögött. Holnap meg örömtüzet gyújtok és lassú tűzön fogom csíramentesíteni a biteket
Úgyis sok a kerti hulladék, legalább az is kopik kicsit -
wolfman
veterán
válasz
westcoastog #33884 üzenetére
Nem volt vegyi fegyver, de venti beszerzés után is melegedett. Utána VGA-t akartam szerezni, de jobb árban volt egy hiányos, de jó VGAval rendelkező ugyan olyan lapos. Most még mindig itt csücsül a laptop, de már tökéletes.
Amúgy ez a duma, hogy "jájj, nem tud tánulni a gyárák kresszre" is azt jelentheti, hogy 'Nekünk kéne a laptop, csak a gyerek vette észre, hogy igazából egy rakás szar és használhatatlan, mi inkább nem használtuk, de most! Most igazán kéne és a lehető legolcsóbból old meg! Nem vagy boltos, tesó! Biztos meg tudod buherálni, mint Lajcsi a villanyórát, tesó!'
-
pw12345
aktív tag
válasz
westcoastog #33870 üzenetére
Nem rossz vas ez: nem jött a pikk ász, aztán elgurult a tag gyógyszere, utána az ágy lába alatt teljesített
giroszkóp szolgálatot, majd, mint szemétlapát. Ez egy ilyen multifunkciós gép.
Nézd, mehet az aljára 8cm-s, kerregő, csapágyas venya szigszalaggal, szigorúan a fedélen átkötve, külső bill, külső monitor előnyben. Nyócezer lesz.
Kis, használt macskaalom mehet mellé, hogy elvegye az alapszagot. -
edari
őstag
válasz
westcoastog #33887 üzenetére
"Na de hová tűnt damon hill? Hová tűnt damon hill?"
itt kezdtem el röhögni.. aztán fokozódott a dolog.
-
maláj
addikt
válasz
westcoastog #33865 üzenetére
valljad befele, hogy kellett neked 1 pont olyan venti és kibasztergáltad a helyéről !!!
amúgy sztem is mehet 1. hsz-ba -
edari
őstag
válasz
Hát ez az év postja.
Sírok! Főleg az utolsó képen!
-
TaaT
nagyúr
válasz
westcoastog #33884 üzenetére
Persze nem, csak a hűtésre reflektáltam.
-
válasz
westcoastog #33877 üzenetére
Lassan újra meg kéne nézni. Csak piszok hosszú. 273 perc
-
TaaT
nagyúr
válasz
wolfman-nál is járt hasonló hűtésű lapos.
[link]
-
ViZion
félisten
válasz
westcoastog #33877 üzenetére
Valami R.I.P. matricát és egy biohazard jelet azért rakj rá...
-
TA68
őstag
válasz
westcoastog #33870 üzenetére
Ez már kazánba való, ott nyugodtan túlmelegedhet.
-
ViZion
félisten
válasz
Csinálhatnátok lassan valami "önszopató klubbot"
Mielőtt nekiállsz, sztem oltásokat szerezz be... vagy:
before:
after:
-
quailstorm
félisten
válasz
biztos zajos volt, mielőtt túlmelegedős lett volna
-
macilaci78
nagyúr
válasz
Mit csináljak ezzel??
- Sajnos javíthatatlan. 2k a szakvélemény, 3k a kiszállás. -
LamerGyuri
senior tag
válasz
Sírok
Én is minden szart elvállalok, de ilyenem még nem volt..és ahogy Met is mondja: én ilyenkor azonnal telefonálni szoktam, hogy 10ezerről indulunk, hibalista beolvasása, és előleg nélkül a csavarhúzót sem fogom meg, vagy holnap jöhet érte, és vigye máshová.
-
Met
nagyúr
válasz
Figyelj már, nem mondták még neked hogy csavarok tartják a burkolatot, mi vagy te kőműves? Rögtön vésőt ragadsz?
Szerintem ezt szépen tedd vissza a zacsiba és holnap add neki vissza.
-
TA68
őstag
válasz
westcoastog #33864 üzenetére
Részvétem. Egy vegyvédelmi ruha elkel hozzá.
-
-=RelakS=-
veterán
válasz
pedig amikor a júzer odaadta, még volt benne ventillátor, nem?
-
Met
nagyúr
válasz
westcoastog #33861 üzenetére
Már a madzag biztatóan néz ki
-
gozso
őstag
válasz
westcoastog #33861 üzenetére
jöhet a többi kép...
-
ViZion
félisten
válasz
westcoastog #33524 üzenetére
Te miért Copatod magad ezzel egész hétvégén? Nem tudnál beinni és csak linkelni ahogy MÁSOK szívatják magukat?
Rendesen perverzek vagytok... IDE vinyó, meg ilyen retro cuccok...
-
válasz
westcoastog #33524 üzenetére
Dórómból a drágaság.
-
törölt tag
válasz
westcoastog #33514 üzenetére
Ha leveszed a jumpert akkor visszaáll eredeti méretre. Látni is, hogy lett két partíció, gondolom összeraktad őket. 80 Gigánál semmi értelme külön partíciót csinálni.
De amúgy 1 Teránál se, ha olyan júzerhez kerül, mert úgy is mindent C-re rak. -
Speed®
titán
válasz
westcoastog #33515 üzenetére
Mikor kiderül, hogy nem a technika a gond, hanem a kezelője..
-
brd
nagyúr
válasz
westcoastog #33510 üzenetére
Nem lehet, hogy valahogy mégis rákerült a cap limit jumper? A Samsung úgy master, hogy 1 db jumper van rajta, és úgy slave, hogy nincs rajta jumper.
-
Armahun
addikt
válasz
westcoastog #33510 üzenetére
Van egy pont a telepítőben, ahol megáll és vár a flopy ellenőrzésre, amit nem tud megtenni mert nincs rádugva.
Nem emlékszem már hogy ez e az a pont, de ha le van tiltva a biosban a flopy meghajtó nem jön elő a hiba.
Egy próbát megér. -
Heeken
tag
válasz
westcoastog #33508 üzenetére
4 órán keresztül néztem ugyan ezt a képet amit te is és egyéb változatait. Aztán jött a tipp a hölgytől, én meg nem hittem a szememnek.
-
Heeken
tag
válasz
westcoastog #33506 üzenetére
Most ez furcsán fog hangzani, de. Nekem volt egyszer hasonló felállásban, hogy ugyan ezt írta ki mint most neked. Már mindent kipróbáltam,mikor a hölgy ismerős mondta, miért nem próbáljuk ki a másik DVD olvasót. Kipróbáltam. Azzal meg vaj simán ment, minden gond nélkül.
-
Pötyi
őstag
válasz
westcoastog #33502 üzenetére
Utolsó ötlet: telepíts külső, USB-s optikai meghajtóról...
Amúgy két külön ághoz mit szólnál? Egyik IDE vezérlőn a vinyó lenne a master, a másikon meg az optikai meghajtó?
-
Heeken
tag
válasz
westcoastog #33502 üzenetére
Miről menne a telepítés?
-
Mercutio_
félisten
válasz
westcoastog #33499 üzenetére
Keríts egy adaptert amivel ide vinyót köthetsz s-ata portra, és mentsd le a vinyó tartalmát, aztán törlés és apró.
-
Armahun
addikt
válasz
westcoastog #33499 üzenetére
Minek 2 dvd? Egy is sok
-
Pötyi
őstag
válasz
westcoastog #33496 üzenetére
BIOS-ban állítgattad már a vinyóvezérlőt AHCI és IDE mód közt? Vagy ez, vagy az...
-
Speed®
titán
válasz
westcoastog #33496 üzenetére
BIOSban látszik a vinyó..? Ha nem, a külső vezérlő (JMicron többnyire) enabledre pakolása segít.
Rokon/barát gépe = instant szívás.. -
wolfman
veterán
válasz
westcoastog #29995 üzenetére
Volt idő mikor itt én voltam az aktuális hülye, hogy minden haláltusát vívó gépet elvállaltam olcsón vagy ingyen kollégáknak, most átvetted a stafétabotot.
Tényleg nagyon sok szar és használhatatlan gépet hoztak, majd volt is pár ami nálam romlott el, mert a benne lévő kosz tartotta életben. Lehet úgy nézni, hogy ha annyiért nem vállalod, akkor az se lesz, de sokkal jobban jársz, ha annyiért nem is hoznak. Mocskos sok az ingyenélő ember, neked meg az időd értékesebb.
Én mindig azt mondom, hogy
1.: Minden átlag "gépkezelő" úgy van vele, hogy hát a szoftvereket le lehet torrentezni ingyen, akkor ha baja lesz a gépemnek akkor azért se akarok már fizetni. Belassult, kifingott, újítás, hát majd megcsinálja nekem az ITs haver (haverja), kedves leszek vele, adok neki egy üveg pálinkát vagy szalonnát (mert nekem ilyen is volt és ez még jó fizetségnek számít) és el van intézve. Amikor valamit mersz említeni, hogy cserélni kell, rögtön megy a hiszti, hogy mitképzelsz vagy beleegyezik, de majd csak jövőhónapban lesz pénze, de ez igazából azt jelenti, hogy akkor se lesz mert a gyerekre kell a pénz meg pont akkor szarik be a kocsi és vizsgáztatni is kell, szóval itt meg is reked neki a történet.
2.: Minden átlag "gépkezelő", de főleg a 30-40-es éveibe járó emberek azt hiszik, hogy mivel ma az IT forradalmi isdőszakát éljük HD filmekkel, 3D-vel, torrenttel, gyönyörű játékokkal, szupergyors internettel stb stb stb. és ezt az emberek szórakoztatásáért készítették, egyenesen következik belőle, hogy egy számítógépet, pl. PC-t rettentő könnyű kezelni és mindenki ért hozzá. Persze egy ilyen gondolkodással megáldott embernél van telepítve minden sz@r, romlik el legelőször minden és hív téged, hogy az adott gép bitang gyors volt régebben, csak a ku..a anny@t belassult mert sz@r, véletlenül se gondolva saját user hibára. Nagyon sok az önjelölt PCmaster, akikből jól meg lehetne élni, ha nem lennének skótok az első pontból adódóan.Nekem ma már nem nagyon hoznak gépeket, de valahogy nem is bánom. Boldogan gondolok arra a kevés ismerősömre, talán néha meg is könnyezem őket, akik vették a pénzt és fáradságot és megfogadták tanácsaimat mind hardverileg mint szoftverileg és mai napig boldog felhasználói gépszörnyüknek és ha találkozunk is, hamar lerendezzük az érdeklődésem egy "minden a legnagyobb rendben" nyugtázással.
-
törölt tag
válasz
westcoastog #29991 üzenetére
Még régebben én is szerelgettem így gépeket, de egy idő után tele lett a fszom az egésszel és hagytam a francba, senkiét soha többet, se családtagét, ha megsértődik ha nem, leszarom. Persze nem volt rossz pénz, csak az ember az értékes szabadidejét bassza el másnak az eszméletlen hülyeségeikre, szopatja magát ezerrel ha tönkremegy valami te vagy a hibás stb.
Szoftveres hibák 99%-a Win összeomlása, persze a vinyó tele adatokkal, programokkal, cuccokkal, menteni sose mentettek, C partíció az egyedüli az univerzumban, minden programot ugyanúgy kell visszaállítani ahogy volt mert ha felcserélsz két ikon már nem tudja mi van, internetéhez a felh.nevet/jelszót azt se tudja hogy létezik stb. Így inkább pucoltam a Wint újrahúzás helyett, csak az meg olyan lett amilyen. Nem is lett volna érdemes újrahúzni, mert egy hét se kell és ugyanolyan lesz.
Hardveres hibáknál meg az ezer éves szar alaplapot javítsd meg, mondom ez lehetetlen kell egy másikat venni. De az jajj drága, inkább javítsam meg akkor is, próbáljam meg. Ahhhh....
Meg mikor a ramok miatt nem indult el egy gép, csak meg kellett mozgatni annyi volt a baja, de vagy százszor voltam ott emiatt mert ha hirtelen felállt az asztaltól és belerúgott akkor nagy eséllyel megint leállt, végül zsepit tömködtem közéjük hogy feszüljenek, ami működött is egy darabig azt hittem végre oké, aztán megint nem volt jó. Oda se mentem többet.Egy gyerek megkért tuningoljam a gépét hogy jobban menjenek a játékok meg hogy kevés a ram, mondom milyen gép, hát ő nem tudja. Adtam neki pendrive-ot rajta az Everesttel, hogy futtassa a riportot azt lecsekkolom majd, erre visszahozza nem tudom mit csinált a géniusz de csak az Everest másolata volt rajta. Ha ennyire nem ért hozzá akkor hogy tudott játszani a gépen, egyáltalán hogy kapcsolta be, hogy találta meg melyik az USB port?
Makogott valamit a gépről hogy két ram van benne 1 Giga az egész, elég hülye voltam mert megvettem neki újonnan a 2x512 DDR ramot mondom akkor megmarad a dual és lesz 2 Gigája. Persze kiderült, hogy csodálatos SD-DDR foglalatos s478 alaplap és SD ramok voltak benne így kúrható az egész történet, nem akarta a ramokat kifizetni végül merthogy nem jók. Katasztrófa. Aztán végül betettem a saját gépembe a 2x1 Giga mellé így lett 3 Giga ramom dualba, nem jártam annyira pórul szerencsére.De ezt a végtelenségig lehetne folytatni mik voltak, pedig csak 1-2 évig szerelgettem így gépeket, de elég volt bőven belőle...
Kínlódjatok ti szervizesek az ilyenekkel. -
Mercutio_
félisten
válasz
westcoastog #29991 üzenetére
Azt az időt - ha abból van több és nem a pénzből - én tanulásra fordítanám, hosszú távon többet hoz...
-
opr
nagyúr
válasz
westcoastog #29982 üzenetére
Azt, hogy olcsón dolgoztál-e, egyszerű kiszámolni.
- Hány órát szívtál vele? Őszintén, rohangálással, mindennel együtt
- Mennyit is kértél el ezért?
- Mennyire is jött ki az órabéred?
- Mire is elég 1 órányi béred?
- Ezután két dolgot szokás tenni:
a) kiszámolod, hogy ez hogy viszonyul a normál, főmunkaidős béredhez. Ha több, mint az, örülsz. Ha kevesebb, rájösz, hogy hülye voltál.
b) Keress egy terméket, amit ennyiből pont meg tudsz venni. Ezután kérdezd meg magadtól, hogyha valaki megkérdezi tőled, hogy 1 órát a haverokkal/családdal szeretnél lenni, vagy inkább kérsz egy olyan terméket, melyiket választanád.Tipp-jellegű levezetés:
- szívtál kb 5 órát
- kaptál ezért 3.000ft-ot(bruttó, hiszen számlával dolgozol, mint mindenki, ugye?! )
- az órabéred ezalapján ~600ft -> kb ennyibe kerül egy doboz viszonylag normális tusfürdő. Esetünkben erre cseréltél el a barátokkal/ pihenéssel/ hobbival/ családdal/ tömeggyilkossággal/ spongyabobnézéssel/ akármivel is eltölthető idődből egy órányit.Ezután mondd meg Te, hogy szerinted sokat, vagy keveset kértél.
Én mindig így szoktam kiszámolni a dolgokat. -
Mercutio_
félisten
válasz
westcoastog #29984 üzenetére
Ha hivatalos szerviz lenél ennek a dupláját, számlával tripláját kérnéd.
A másik, hogy majd akkor vakarod a fejed, amikor nem csak egy cd-olvasó, hanem az egész noti fossa össze nálad magát, és saját zsebből kell venned bele új alaplapot. Ebbe belegondoltál már?
-
biker
nagyúr
válasz
westcoastog #29982 üzenetére
4000/ óra, és akkor is ennyi, ha nézem, hogy nő a bitkolbász
-
Jazzos
őstag
válasz
westcoastog #29979 üzenetére
Nálunk telepítés (full driverezéssel, frissítéssel) 5k
komplett tisztítás, pasztázás 5kha jó napunk van, egyben 8k-ért megcsináljuk...
-
Josi
aktív tag
válasz
westcoastog #29979 üzenetére
Na ezért vannak ott az árak ahol vannak.
Ebből csak az újratelepítés több mint 2 ezer.
Mennyi időd is ment rá? -
SityiSXT
őstag
válasz
westcoastog #29644 üzenetére
Jut eszembe: ritkán ugyan de szokott olyan akció lenni, hogy egy éves előfizetés áráért örököset kapsz. 60 dollár nem kis pénz, tudom, de így csak egyszer kell kifizetni.
-
SityiSXT
őstag
válasz
westcoastog #29636 üzenetére
Agnitum Outpost Security Free. A fizetős/teljes verzióját évek óta használom elégedetten. Ez a többi ingyenes cucctól talán annyiban is jobb, hogy saját tűzfal is jön vele reklámblokkolóval egyetemben.
-
Ygg
senior tag
válasz
westcoastog #29627 üzenetére
Magam részéről nem.
A crackelt nod-nál, meg a a nem frissülő avastnál (értsd: a user annyira hülye, hogy az éves ingyenes licenszt nem tudja megújítani), a Security Essentials többet ér.Ha teljesen bucinudli a számítógéphez, akkor rakhatsz fel akármit, úgyis beszerez valami kártevőt.
Ha meg nagyon leszigorítod, akkor meg nem tudja használni, és azért hívogat.Ördögi kör...
-
cbmfan
senior tag
válasz
westcoastog #28793 üzenetére
ób*zmeg... az a tokaszerkezet durva, értelmi szintje cipőméretével egyezik. kb. három percig bírtam...
-
válasz
westcoastog #28793 üzenetére
Még lenne étvágyam, ha nem kattolok a linkre. Csak óvatosan.
-
Gézengúz
addikt
válasz
westcoastog #28790 üzenetére
azaz és tényleg, milyen jól vág az eszetek, elvihetné valaki azt is, majd szólunk Attilának merre vannak éppen az ufók...
-
Met
nagyúr
válasz
westcoastog #28322 üzenetére
Sajnos igen, ráadásul nem is ilyen 20 év körüli, 30-31 éves.
A kapun bejutás is gondot okozott neki, nem kulcsra volt zárva a kapu hanem csak azzal a nyelvvel volt becsukva amit a kilincsel is lehet mozgatni (nincs kilincs a kapun) megyek reggel és ott szenved a kapuval, hogy azt ő nem tudja kinyitni.
Nézem, be volt zárva a zár, tehát nem balra hanem jobbra forgatta a kulcsot, mondom neki nem kellett volna jobbra nyitni hanem csak balra, hogy azt ő nem.
Persze, biztos a mókusok zárták be. -
-=RelakS=-
veterán
válasz
westcoastog #28322 üzenetére
Mert?
A bölcsész diplomás is max azt kérdezi tőled, hogy nagy krumplival kéred-e a szendvicsetBocs a bölcsészektől
-
CJ4567
nagyúr
válasz
westcoastog #27623 üzenetére
Nem.
Gyere Caspian 64es Conquestre vagy Noshahr Rushra
-
macilaci78
nagyúr
válasz
westcoastog #27363 üzenetére
Ha az ablaktisztító megmarta a fémet, érintkezőket, akkor kuka.
Ha a denaturált szesz nem oldja a szennyeződést, akkor Neked nem lesz kedved foglalkozni azzal a billel többet. -
westcoastog
veterán
válasz
westcoastog #27361 üzenetére
Ablaktisztító folyt bele.
-
macilaci78
nagyúr
válasz
westcoastog #27354 üzenetére
Én ha áztatnom kell, éjszakára is benne hagyom.
Amíg kezet mosol, addig megszárad. Azért áram alá rakás előtt várj vele pár órát. -
válasz
westcoastog #27354 üzenetére
Az alkohol elparolog. Nincs utana szaga a billnek.
-
macilaci78
nagyúr
válasz
westcoastog #27349 üzenetére
1 liter denaturált szesz 500Ft, bármelyik háztartási boltban, vagy festékboltban kapni. A billentyűzetben a szennyeződést leszámítva nincs semmi, amit bántana. Minél kisebb tepsibe kiöntöd, bele a billentyűzetet és folpakkal betakarod, el ne párologjon az alkohol. Utána a maradék tiszta alkohollal átöblíted.
Döglött billentyűzetet elrontani nem fog.Én megpróbálnám.
-
macilaci78
nagyúr
válasz
westcoastog #27343 üzenetére
Alkoholos fürdő?
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
westcoastog #27343 üzenetére
Itthon boltban 10k fölött találsz csak. Aprón vagy olx-en, jófogáson nézz körül esetleg.
-
biker
nagyúr
válasz
westcoastog #27326 üzenetére
jaaa, floppy, akkor ez is valami windowsos szar? nekem mekintosz van, akkor azért nem fut
-
zetorg
senior tag
válasz
westcoastog #27297 üzenetére
nekem még intelt nem sikerült kinyírni még direkt sem.
kíváncsi vagyok mit fog vissza küldeni. gondolom volt neki otthon egy rossz és bepróbálkozik azzal -
válasz
westcoastog #27311 üzenetére
Ha lehetne a procit is ott vennék
-
Gézengúz
addikt
válasz
westcoastog #27302 üzenetére
és még memória se kellett hozzá..
-
BlacKSouL
addikt
válasz
-
ati012
őstag
válasz
Felküldöd a feszültséget az egekbe, hűtőnélkül alágyújtasz? Talán.
117°C -n gyilkoltam huzamosabb ideig egy 1.7es celeront, de csak nem akart megdögleni. Cserébe elment az alaplap.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
nem volt pasztörizálva
-
Prémvadász
tag
válasz
westcoastog #27267 üzenetére
na ez a memória is egy xe3-ban muzsikál egy 1.1ua procival.a chipsetet nem tudom.a tipusa f4716h.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X +RTX 3060/3070/3080 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ
- UHH! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop 14" -45% i5-1145G7 4Mag 32/512 FHD IPS Intel Iris Xe Magyar
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G - 8/256 - Media Markt garancia
- Xiaomi Redmi 9at - 2/32 - szürke
- Xiaomi Mi8 - 6/128 - fekete
- Iphone 16E 128GB Fekete Bontatlan 24 Hónap Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged