- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- One mobilszolgáltatások
- Magisk
- Poco M3 - felújított állomás
- Honor Magic V2 - origami
- Xiaomi 12T Pro - kétszínű, mint a kétszázas
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ViZion
félisten
válasz
Enzolord #41649 üzenetére
Nem digi, helyi kábelmodem, Tarr kft. PC-n semmi extra progi, vagy beállítás nincs. Holnap kiderül, h az ajándékba kapott komoly asus router miért is volt ajándék... 99%, h ott lesz a hiba. Virtuális sörbe, meg TrollGyurinak egy napba hajítást teszek rá.
Más... lecseréltem az FX-9370-et. volt egy kis ide-oda, nem ott van, ahova eladtam. most akinél van, az panaszkodik, h meleg a cucc. Nem piszkálta a biost, iszonyatos feszt kap. Segítettem a beállításokban, linkeltem, etc. Semmi válasz, gondoltam akkor megoldódott.
Erre most rámírt, h valami nem fain, mert 120-as játékvízzel sem hűvös, pedig az 250W...
Aham, az én kínai kerti szivattyúm meg 120l/percet tol... papíron. Feltételezem ez a jóember is write only, a második mondatnál már leszarta, h mit kellene beállítani, tesztelni, esetleg képet küldeni, h segítsek finomítani. Inkább kidobta a pénzt egy vacakra... fain. Már látom, h végül jól kiderül, h deszarprocit adtam el... meglepő, h bőven 1,5V felett használták, 'oszt lekapcsolt a gép.... isteneeeem, a végén tényleg kinyírja az ex-kockámat. Hogy lehet annak segíteni, aki panaszkodik, segítséget kér, de magán nem akar segíteni? -
-
-
válasz
Enzolord #36434 üzenetére
semmi gond a törölközőmet mindig magamnál tartom, kivéve mikor nem.
föccer: de én hőmérőt se láttam még betonyba...
cbmfan: bammeg írd oda, hogy a doboz nyitható.
innen tudtam meg, hogy az: [link]
szerk: közben megdöntöttem egy matematikai tézist, miszerint -(-) az +. azaz off-ba raktam egy mondatot, majd az egész hozzászólást is. éééés a külön mondat nem lett off off.
ok, nem iszom több páleszt ma.
-
-
ViZion
félisten
-
MasterMark
titán
válasz
Enzolord #35531 üzenetére
Ahhahaha...
Pedig én csak poénból írtam ki úgy.
Bár lehet a saját hirdetésemben is átírom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256GB SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Beszámítás! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged