- Netfone
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
#42431471 #42648 üzenetére
amikor a digire hivatkozva alkudtam, ezt a minőséggel versenyzünk, árral nem dolgot nekem is előadták, majd rögtön megpróbáltak versenyképes árat mondani. azt meg nem kell mindenkinek tudnia, hogy az egész környéken van digi, csak abban a házban nincs
(a telekom persze tudja, tehát valamiért az egész környéken van flip, csak abban a házban nincs)
-
Gyuri27
félisten
válasz
#42431471 #42648 üzenetére
[link]
Szóval ja. Az invitel annyira szar konkrétan vidéki falvakban (nem tudom máshol milyen) hogy a digi mai napig nem adja hozzá a nevét. Igaz már a számlás boriték az inviteles csekkel már digis. De gondolom azért, hogy ne kelljen két féle boriték.Zsömle: az upc nálunk olyan szar, hogy egy héten kétszer-háromszor vagy a net vagy a tv kiesik hosszabb rövidebb időre. Annyi azért becsületükre legyen irva, hogy utolsó fos utcába is optika van. Nem réz.
-
dingdongkng
tag
válasz
#42431471 #42144 üzenetére
Ezt azért nem gondolom, mert explicit kikötötték, hogy az ELSŐ jó válasz garantáltan nyer. Nem sok ilyen nyereményjáték volt az évek során -> amúgy ez nem kicsit király. Szóval szerintem a feladvány biztosan valós, (mármint nem triviálisan egyszerű, mint ahogy szokott ez lenni), és ha a feladvány valós, akkor nagy eséllyel tényleg valami matematikai jellegű feladvány az, mert minden más esetben félő hogy valaki simán tudja a választ.
-
törölt tag
válasz
#42431471 #41759 üzenetére
Hú..... Ezt most visszaolvasva régi mókás dolgok jutnak az eszembe.
2000 körül fiatal voltam, és bohó... Alapítványoztam ott ahol anyám is pár hónapot. Leugrottunk Szombathelyre, és egy hétre, naponta kb más irányba turnéztuk körbe a falvakat.
Ott futottam bele egy kicsi kis faluba, aminek a főutcája Kossuth Lajos volt, a főút egyik oldalán erdő, a másik oldalán pedig egy fésű elrendezésű település, ahol a fésű minden egyes foga ugyanúgy Kossuth Lajos utca volt. -
-
wolfman
veterán
válasz
#42431471 #39963 üzenetére
Bocs, lejárt a szerk idő!
Már egy ideje nincs használatban, lefertőtlenítettem az utolsó használat óta. Átküldjem postán vagy Foxposttal a szopóálarcot? Ez olyan lez mint a vándor kupa, mikor ki érdemli ki. Én már nem vagyok rá jogosult jóideje.
Ezer éve csináltam olyat utoljára, hogy bármit is kölcsön adtam valakinek, hogy próbálgassa, majd visszaadja. Ez alól kivétel a VIP baráti szekcióm (TaaT fórumtárs included), mert tudom, hogy ők legalább annyira vigyáznak a cuccokra min én. Legtöbb esetben ilyen a CD és DVD lemezekkel fordult elő, rejtélyes módon mindig szarrá karcolva kaptam azokat vissza megesküdve a saját életük és anyjuk életére, hogy pedig arra vigyázva volt. Egyébként meg ha nagyon jó barátok vagyok, pont akkor kellene mondani, hogy félreértett, de ebben a világban nincs semmi ingyen. Bár ahogy látom mégis.(#39958) Intelligencs: Erre hogyan reagáltál? Vagy azóta is a verandán ülsz a hintaszékedben és merengsz a távolba?
-
macilaci78
nagyúr
-
Hequila
őstag
válasz
#42431471 #35760 üzenetére
Hát én speciel soha nem voltam híve az ilyen odaszorítós kontaktoknak. Idővel nyúlik a zsugorcső is, mozdul egy kicsit az elemen az érintkező, és máris nem lesz üzembiztos. A legjobb a ponthegesztés, ahogy gyárilag is megoldják, de - akár kókány akár nem - én úgy gondolom, hogy megfelelő forrasztási eszközökkel és technikával is üzembiztosan megoldható a kábelek rögzítése.
-
-
Lord Myn
senior tag
válasz
#42431471 #30414 üzenetére
Nálam, 128-as MLC rendszernek és a feltelepített progiknak, 500-as TLC játékoknak és virtuális gépeknek, de mondjuk nálam csak max. 5-10 játék van fent egyszerre (és ebből általában játszom 2-3-mal párhuzamosan, szóval még ez is felesleges). Így simán el fog férni a GTA...
-
Tim82
félisten
válasz
#42431471 #27537 üzenetére
Nem egészen a te hozzászólásodhoz kapcsolódik, inkább csak a témához: Innen meg lehet nézni konkrétan, hogy melyik bankszámlaszám melyik bankhoz tartozik. (Én az Egyszerűsített hitelesítő tábla... [aktuális év és megkezdett hónap] nevű Excel-táblát nyitnám meg és az első nyolc számjegy alapján keresgélnék.)
-
válasz
#42431471 #27510 üzenetére
Ilyen helyzetekre manapság már a megfelelő szakszemélyzet S.O.S. francia nevű szolgáltatását is igénybe lehet venni.
-
-=RelakS=-
veterán
-
azbest
félisten
válasz
#42431471 #23221 üzenetére
A hivatalos nav-os szabályzat szerint
Ez a költségelszámolás történhet
* a fogyasztási norma és az adóhatóság által közzétett üzemanyagár, illetve a számlákkal igazolt üzemanyag-vásárlás alapján, továbbá a számlával (bizonylattal) igazolt fenntartási, javítási és felújítási költségek számolhatók el a hivatali célú használat arányában, vagy
* személygépkocsi esetében 9 forint/km normaköltség és az üzemanyagköltség alapján.A cég számára természetes, hogy az utóbbi éri meg jobban, hiszen így a munkás ember még fizet is hogy dolgozhasson.
Ha jól értem, akkor ez ráadásul bruttó összeg. Ha viszont a literes elszámolást választják, akkor még cégautóadót is szednek utána. De nem ismerem pontosabban a témát, minden esetre saját autóval igencsak szívás dolgozni.
szerk: (#23223) gombcomp, vagy-ot írnak, nem pedig és-t. Csak az egyik választható, ha jól értem. De esküdni semmire nem mernék, mert szerencsére még nem voltam ilyen helyzetben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F/9700X +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-32GB DDR5! GAR/SZÁMLA/50 FÉLE HÁZ
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- 512 Gb-os NVME-k
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Apple iPad 11 2025 128GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest