- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic V2 - origami
- Megérkezett Európába a Moto G55 5G és Moto G35 5G
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
dingdongkng
tag
Amúgy ez a kérdés érdekes. A topic az évek alatt kicsit tárgytalanná vált kicsit nemde? Alig léteznek klasszikus szamtechbotltok, az Auchanban egész normális gépek vannak, és a nagyon fogalmatlan unserek meg nagyrészt eltűntek. Kinek mikor volt a legutolsó ilyen arcomat a kezembe temetem esete? Mert nekem nagyon nagyon régen.
-
-
-
Balinov
titán
Azt az upc (virgin) horizon boxot ne is akarjad. Nekünk 6-7 éve az van, új korában is laggolt a menüje, GB lan az elment, de buta az admin felület, hiába tudja a HW az 5ghzt, évekig fwbol tiltva volt, szetszedhetetlen, pororoszlanok ezáltal nem tisztítható, tulmelegszik, olyankor dobálja az artifactokat, ütemezett felvetelt csak beallitani engedi, megszuntetni nem, egy fos, bárkit akit kérdezek róla, szidja mint a bokrot.
Halistennek, tavalytol, kaptuk az új virgin media hub 3.0t, hálózatra az egy fokkal jobb, de a horizon meg így is kell a tvhez.
Ja, Bridge módot hivatalosan tiltja fwbol
-
wolfman
veterán
Pont akartam mondani, hogy ha ennyire minden baja van, hogy azt se tudja mi a baja, akkor az nagy valószínűséggel HDD. legközelebb ki tudja olvasni amit az előbb nem, mást meg nem. Így megy ez.
Most én is belefutottam. Anyám laptopjára töltök le ezerrel a virágboltból (vagyis nem ezerrel csak 250-el!
), de feltűnt hogy pár napja elég furcsán működik a 'virágbolti tartalomszippantyú' szoftver. Úgy szoktam beállítani, hogy a letöltés kezdetekor foglalja le a teljes fájlterületet magának, ami ugye azzal jár, hogy letöltés első pár mp-e máérettől függően lassabb, még megírja a HDD-n azt a részt. Na igen ám, de most már kifejezetten lassú lett ez a művelet + rettenet vissz is esik ekkor a sebesség + halk, magas sípoló hangot is ad a vinyó. HDSentinel és hát ja. 68%-os kondíció. Itt van a kutya elásva. Jövőre cserélni kell.
-
negyedes
addikt
Hasonlo esett: uj fortigate-et kaptunk a telephelyre es azota allandoan pufoli a kardex tarolokat.
Par perc alatt lefagy a micropc-je, annyi broadcastot kap. a WAN gurunknak(aki a fortigateeket konfiguralja) az volt a valasza hogy tegyuk kulon halozatba a tarolokat. -
SP4C3
veterán
Cisco epc3925-ös modem, vagy hasonló. Előfordul az ilyesmi, mercusys gyártmányú routerek is lerohasztják.
A megoldás, hogy a modem átkerül bridge mode-ba, a DVR meg a bridge modem közé bekerül egy router.
Talán javulást hozna a modem lan-ját átírnád 10.0.0.1/24-es tartományba, de azzal trükközés van.
-
Silεncε
őstag
Egy tipp: lehetséges, hogy fölpattintották a kamerát? 80-as porton annyit kommunikált, hogy emiatt megölte a modemet (az UPC-s modemek meghalnak nagyon nagy terhelés alatt). Lehet valami botnetbe lett bekötve vagy hasonló. Átpakolva másik portra meg lehet nem tud kommunikálni
-
pycur
tag
143%-ig lehet nagyítani, és akkor a tartalom nő. A fölött a gumidizájn szétbaxizza az egészet. Kár érte...miért nem lehet ha már létezett, a meglévőt a desktop kérésekre küldeni, a mobilos agentnek meg adjon gumidizájnt...2 sorral több kell a kódba? Amúgyse nyúltak ehhez a dizájnhoz 10 éve...még 10 évet kibírt volna...
-
gozso
őstag
van rajta hdmi csatlakozó, elől is, hátul is. mi ilyet kaptunk: SAMSUNG QB75H-TR.
a kiépített wifi hálózat az eduroam része, valóban felhasználó nevet és jelszót kér, jelenleg tényleg nem működik az interaktív kijelzővel. szoftverfrissítést ígértek
-
TaaT
nagyúr
"A szóban szidott nem tv pedig 1,8 millió ftos áron készült, személyesen a klik rendelésére a samsung amerikai gyárában. Nincs belőle forgalomban máshol."
Nekem egy ilyen van itthon [link] (igaz kicsit kevesebbért vettem) de hogy azon a reklám biz-basz funkción kívül semmi pluszt nem tud mint egy sima samu TV.
-
opr
nagyúr
En olyanra emlekszem, hogy ejfeltol reggel 6ig valami par filler volt/perc. Valahogy sikerult mindig ejfel utan agyba kerulni, es pont 6 elott ebredni.
Regi "szep" idok. Meg emlekszem a mondasra, mindig azon rohogtunk, hogy xy uj albuma megjelent DC-n es kazettan!
Ha 1-2 este alatt lejott egy albumnyi fostalicsak 128kbites mp3, ugralva orules volt. -
wolfman
veterán
-
-
ViZion
félisten
+1 ramra, esetleg HDD-n hibák. Volt ilyesmi ismeretlen hibás halálcunami, minden tesztelve, fain. Hmmm... akkor legyen memtest linux alól is, hamár teszt. Kb. 1-1,5 órát futott, semmi. Épp ide írtam, vmelyik totyikba, h mégsem a ram lesz, mit bányásszak ki... amikor elkezdett hibákat okádni. Valamiért mikor felmelegedett (gondolom...), akkor kezdett hibázni.
'oszt a múltkor volt az a restartolós gép, ahol a proci alatt is porcica volt. Ne kérdezd hogy került oda. Mindent lefújkáltam, elvileg jó, nem hozták újra. -
wolfman
veterán
Nem régi gépek, játszósok, még én pakoltam össze nekik. Csak nem takarítják és le is lakják a kölkök, annak ellenére, hogy felhívtam a figyelmet arra, hogy nem árt és illik is néha kiporolni. Csináltam képeket, de cégnél bent nem tudom felpakolni telóról.
(#41736) Gyuri27: Nincs vele gondom, mert hétvégén túlóra közben lesz némi időm, aztán megcsinálgatom őket. És mint mondottam, mikor az árat kell mondani, nem fog remegni a hangom az összeg kimondása közben.
(#41739) n4n3x: Eddig is nyomtam az ipart, csak nem hoztak gépeket. Legutóbb egy lapos volt nálam, amit ide ki is írtam, ott nem volt gond, csak hogy ott ült mellettem, mert ő úgy gontolta, hogy meg lesz hamar. Ok, meg is csináltam, elvitte, aztán jött, hogy ezsincsazsincs. Mondom igen, mert gyorsan kellett, elvitted, ilyen van. Vissza hozta egy héten belül, hogy akkor fejezzem be.
-
F.E.K..
senior tag
Á, behozták a munkahelyre, itt ráakasztottam a gépre, és miután kiderült hogy olvasható (legalábbis nagyjából) rsyc-eltem egy screen-ben az otthoni szerveremre ami lejött (149Gb volt csak összesen). Reggelre befejezte, időnként azért ránéztem persze, ez a kép is egy ilyen alkalommal készült.
A tulaj kapott egy megosztási linket ahonan letöltheti ami kell neki, a hdd-t meg valamikor majd begyűjti...
Zolas: nem néztem, igazából nem akartam tudni inkább
-
opr
nagyúr
Nem akarlak megbantani, de ha valaki engem bevinne egy ilyen szobaba, valszeg az lenne a reakciom, hogy eloveszem a tarcam, jo messzire eltartom magamtol ket ujj koze csipve, es hatralva mondom, hogy "Ok haver, nincs baj, itt a tarcam, vigyed nyugodtan, de vese marad, oke?" Aztan mennek, amilyen gyorsan csak lehet.
-
Silεncε
őstag
Van nekem is ilyen windowsos tabletem (kettő is). Az egyik egy Lark csoda, ami régebben "nagy szám" volt itt a fórumon. Ha jól emlékszem, volt ezen egy partíció amit ha formáztál, keresztet vethettél rá, nem lehetett sehogy se visszahozni. Na az enyémen is szarakszik a win (félresikerült update, azóta fos a rendszer), nem merem újrarakni, így inkább porosodik
A másik ami ilyen volt, ha a biosban kikapcsoltad az usb-portot a nem billentyűzetes verziókon
-
-=RelakS=-
veterán
Én meg az új vészhívó számot jegyeztem meg, ami a 999 helyett lett bevezetve
-
Silεncε
őstag
Egyik haver engem is betalált nemrég. Vett egy komplett gépet valami 10k-ért és mondta, menjek el újrarakni. A ZH-k miatt mondtam, hogy nem érek rá, de küldött képet. Annyit bírtam kihámozni, hogy valami lga775 Gigabyte lap meg IDE csatlakozós HDD. Mondom neki, ezzel a lendülettel ki is dobhattad volna az ablakon a 10k-t. De neki csak netezni meg jutyúbra kell, nem kockulni. Mondom, ez valszeg meghal jutúb alatt. De higgyem el, jó lesz az. Mondom oké, te értesz hozzá, nem én. Végül egy másik haver ment el újrarakni, az utolsó infóm az volt, hogy a win7 nem volt hajlandó bootolni rajta... Mondtam neki, hogy legközelebb kérdezzen meg, lehet hogy értek hozzá és tudok segíteni, hogy ne basszon ki az ablakon pénzt
-
thesound
addikt
Pontosan ezt mondom én is. Emelje meg az árat (pontosabban kalkuláljon bele mindent amit akar), aztán eldöntöm, hogy kell vagy nem. Ne bújtasson már mindenhol még párszáz forintot, amit csak az apróbetűsből tudok meg, vagy ha az utolsó kattintásig elviszem a rendelést. Persze lehet, hogy így nem az árukereső első helyére ugrik az adott bolt...
De étteremben ugyanez. Nettó prosztóságnak tartom a szerviz díjat. Kalkulálják bele az ételek árába és fizetek mint a katonatiszt. Egy szavam nem lenne. Borravaló ugyanez a témakör, de ez már messzire vezet...
-
-=RelakS=-
veterán
Mézga Aladár különös kalandjai: A második dimenzió (első rész)
Lejátszási lista -
Chaser
legenda
Nem lenne remek neked s nektek, ellenem nem lehet ellenszer eme helyen, semerre sem, rettenthetetlen elme mely nekem.teremtetett, egy elme felettetek...hehe ( : LEDen eme versem kellemetlen:
Ne nyelvelj velem te mert nem kellemes,
Teljesen felesleges, el kell vesztened ( : -
wolfman
veterán
Lehet icipicit erős lesz, de szerintem az ennyire a faszsághoz való ragaszkodás az autizmus egy fajtája. Amikor az észérvek nem működnek, meggyőzni nem lehet, ő maga nem tudja de nem is akarja elmagyarázni miért jó így neki, csak tudja, ha nem így van akkor fájni fog az agya, kizökken, diszkomfort érzete lesz és megzavarodik. Én ugyan így visszaadtam volna a gépet, csak a pénzt nem. Ez az ő hülyeségének az ára.
Meg ha adsz egy pontos címet, akkor küldöm neked a szopóállarcot, egy ideje nem használom.
(#40467) ViZion: Jah, elég fura ez az alaplap mizéria is. Vagy olcsón semmi tudás, vagy drágábban szintén semmi de már LED-el. Utána a még drágább már picit többet tud, de az igazán fontos dolgok még hiányoznak róla, kivéve a LED, ezután meg csillagos ég az árazás, de már van minden, tuning LED-el. Az csicsamentes Deluxe lapok kihaltak.
-
cbmfan
senior tag
-
F.E.K..
senior tag
-
azbest
félisten
"Ha egy vállalkozásnak gondot okoz 35e ft kifizetése az már nem igazán a nyereség csúcsán áll...."
Rosszul látod. Munkaeszközre, felszerelésre, nyersanyagra minden fillér számít, nem szabad költeni. Ellenben mondjuk kirepülni kurvázni egy másik ország piroslámpás negyedébe és céges kártyával fizetni, na az természetesen elfogadható kiadás minden hónapban
-
opr
nagyúr
Esetünkben 4 év a teljes eddigi életének a harmada, a "tudatos életének", amiről emléke is van meg minimum a fele.
Plusz pl érettségi találkozó is 5 év után van, aztán akkor is nosztalgiázik az ember, szóval szerintem nem kell ehhez olyan sok idő, hogy nosztalgiának lehessen hívni. Vagy ha tavaly nyáron volt 1-2 hónapod egy nagyon jó kis csajjal, arra is visszagondolhatsz mosolyogva, az is nosztalgiázás szerintem. -
Pötyi
őstag
Ezen a héten is volt olyan kalandom, hogy csütörtök délután lehoz a pénzügyi igazgató szeretője egy laptopot és annyit mond, hogy húzzak rá 64 bites ringyózt, mert 8 géga ram van benne. Lehetőleg tizest. Vállat vonok, what me worry, van ilyen imidzsem. Röpke másfél-két óra alatt fent is van, csacsi-ragyi, minden céges pénzügyi elemző szoftver naprakészre frissítve. Mire végeztem, addigra vége volt a munkaidőnek, ezért a visszaadás péntek reggelre tolódott. Másnap reggel felviszem a laptopot. Mosolyogva átadom. Első kérdése az, hogy na és ez akkor működni fog neki otthon is az otthoni wifijével? Szemöldököm felfut a homlokom közepére, arcomra fagy a mosoly. Jaaa, mondom, hát arről nem volt szó, hogy ez neked olyan használatra kell! Meg hogy haza is vinnéd! Akkor egy másik, kifejezetten arra a célra összeállított imidzset használtam volna, mert van olyanom is! Csak w10+office, azt szevasz. Egyedileg beaktiválva, mert a céges gépekhez van egy volume licensz szerver a hálózaton. De ezt MONDANOD KELLETT VOLNA a száddal. Mivel nem adtál kellő mennyiségű információt, ezért én a rendelekésemre álló infó alapján úgy véltem, hogy belső használatra kell, mint a cég háromszáz gépe, úgy általában. (Plusz a wifi BIOS/UEFI szinten letiltva, de mondjuk ez a legkevesebb, mert az húsz másodperc alatt visszakapcsolható.)
Ilyenkor az ember lassan számol háromig, mély levegőket vesz, próbál megnyugodni, leküzdeni a stresszhormont, meg az ideget. Különböző lehetséges jövőket képzeltem el, egyiken a nő fején szétvert laptop, a másikon a seggébe állítva az élével, de ezt gyorsan elvetettem, mert még élvezte volna, azt meg én nem akartam ezek után, hogy jól érezze magát. De aztán felmértem az erőviszonyokat, sajnos túl erős hátszele van, mint már korábban ráutaltam, az egyik góré kezelgeti a baját Rudon cseppekkel.
Nyelek egyet. Semmi gond mondom, máris megyek és újrahúzom a _másik_ imiddzsel. De ez neki most kéne, mert már most indulna vidékre a hétvégére és vinné is. Hát b+, te voltál a hülye tegnap délután, akkor nehogy már én kapkodjak és én érezzem rosszul magam a te fasságod miatt! Nyitottad volna ki tegnap a szád! Ilyenkor mindig egy félóráig lájt kólát iszom a büfében, csak hogy lenyugtassam az idegeimet. Hadd várjon a laptopjára addig is! Komolyan mondom, az erek kidagadtak a halántékomon, annyira ideges voltam. Hát hogy neki eszébe se jutott, hogy az másfajta windóz. A tök felesleges munkáról nem is beszélve.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo Legion 5 15ACH6 Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest