Új hozzászólás Aktív témák
-
Zolly444
aktív tag
Kerestek már valakinél sonkát?
-
Zolly444
aktív tag
válasz
-=RelakS=- #29340 üzenetére
A mögötte lévő kávéfőzőbe meg +2giga RAM-ot
-
Zolly444
aktív tag
Nekem 1080p be jön a víz a kerti csapbó' Hangal együtt..
-
Zolly444
aktív tag
-
Zolly444
aktív tag
Bár nem vagyok boltos, főleg nem számteches, a környéken én vagyok a szervizes..(Akit annyian utáltok, de nem a kontár
)
1, Haver rájött hogy mennyire szar a videókártyája, és megkérdezte nem e lehet valahogy fejleszteni, vagy cserélni egy jobbra.. Mondtam neki milyen árba futnak a normális kártyák mostanába.. Erre feltúrja a szekrényt kivesz egy kb5éves videókártyát és megkérdezi ezt nem rakjuk be a másik mellé? Én:Ő: Hát berakom a másik mellé úgyis van a RAM mellett egy szabad hely
Erre én: Az oda nem fog bemenni, vagy ha bemegy több kárt okoz mint hasznot.. Ő: Akkor szerez egy elosztót a vidikari csatihoz.. Én: Hajrá, de akkor ha működni fog a különböző csatis kártya együtt majd szólj.. Ráadásul egy 1000éves alaplapba..
2, Ismerős áthív hogy rendelt +2Gb ramot csak be kellene tenni.. Nyugodtan átbattyogok.. Beenged, nézem mi a helyzet.. Ő a DDR2-es csatiba nyugodtan rendelt sima DDR-t mivel az olcsóbb volt
Offba rakom mert nem vagyok boltos
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer/Multimédia PC Eladó - GTX 1070 + Ryzen 5 + 16GB RAM
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG UltraWide 29WQ60A-B LED IPS Monitor! sRGB 99% / 5ms / 100Hz / FreeSync
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- Samsung Galaxy Watch Ultra
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Bitcoin Miner Eladó Bitmain Antminer S19 JPro 104 Th 3150 watt
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest