- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
macilaci78
nagyúr
válasz
HuMarc #29215 üzenetére
Hogy jelezzem nem ért hozzá, nem is akar hozzá érteni és kb úgy van vele, mint a cipésszel: beadja a hiba megjelölésével és elhozza a hiba elhárítást követően.
DeFranco: Nincs körömlakk a touchon, nincs külsérelmi nyom és hamarabb bootolt be, mint az újraindított DIGI modem+router.
-
quailstorm
félisten
-
ViZion
félisten
válasz
HuMarc #28772 üzenetére
jah, félreértettelek.
TaaT: azt már túlzásnak érzem. Mondjuk van egy fórumtárs, aki szerint a 980 1 db is kevés... mondjuk 3D-ben játszik és azt mondta érezhető, ha 100 fps alá esik. Bakker...
OK én még kis színes TV-n és Hercules monitoron kezdtem, nekem 40-60 fps már király
-
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
HuMarc #28026 üzenetére
Chh
Lassan ott tartok már, hogy ismerőst elhajtom a fenébe
Vasárnap 2-től 8-ig szívtam a gépével.
Kapott a főnktől ingyen egy E6400, 4GB RAM, Abit IP35-ös gépet, 480-as Hipro táppal, és 2x500GB-os Samu vinyóval. Az Istennek se akart a Win rámászni, semmiről. Legvégén, végső elkeseredésemben a VGA-t kicseréltem (előtte kb mindent a gépben, amiből volt csere alkatrész, RAM, HDD, táp, ODD stb. végül 7300GS lett), és felment. pedig a 6800GS-re elvileg van még 8.1 driver, fene érti, főleg, hogy visszarakva rendszer alatt meg oké, semmi baja.. De még ezeken is tetű lassú a telepítő, mire végigvártam, azzal ment el a 80% idő
Nem éri meg nekem egy köszönömért szívózni már ennyit szerintem
-
E.Kaufmann
veterán
válasz
HuMarc #24562 üzenetére
Mistral
vajon hányan vetnek keresztet, köpködnek a földre és vesznek fel hagymafüzért az itt lévők közül erre a névre. Le fogtok hurrogni engem, de pl Debrecenben azóta lehetett rendes tápot kapni a konkurenciánál, mikor a Mistral befutott. Az más kérdés, hogy a Mistralnak is megvoltak a maga Vargánya quality termékei, meg jóég tudja mit honnan és hogyan hoztak be.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Apple TV+
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- Banggood
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- CPU léghűtés kibeszélő
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- 512 Gb-os NVME-k
- Eladó autós gyerekülések, Römer és Peg-Pérego márkák
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest