- Mobil flották
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Honor 200 Pro - mobilportré
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
MPowerPH
félisten
Az a poén, hogy még a számlán is a S mint Silver típusjelzés szerepel, de mégis feketét küldtek. Szerintem nem akarták azt mondani, hogy nincs nekik, inkább kiküldték a feketét, azzal, hogy az úgy is jó lesz neki.
Hát nagyon nem örülök... És az a legrosszabb, hogy 100km -re vagyok tőlük.
-
Rover623
félisten
Rég volt dolgom ilyen minőségi ügyfélszolgálattal.
A leírtak alapján tutira veszem: ezek a büdös életben nem fognak neked olyan trackball-t hozni mint amit kértél...vagy ha igen, nem annyiért...vagy legalábbis azt fogják mondani, hogy "sajnos nem sikerült olyan áron"...így vagy úgy el fogják érni, hogy lemondjad...
Még az is elképzelhető, hogy meg se rendelték...
Ne tudd meg milyen trükkökre képes az ember fia, ha vkivel nem akar foglalkozni...hát még ha ki akar szúrni vele... -
blueMerle
veterán
Hm, pedig nálunk szlovákiában még kapható, találtam egyet. Igaz egy Logitech.
-
Rover623
félisten
Én válaszolok, mert má' nem vok bótos...és mert a boltosok nem fognak...
Adj fel apróhirdetést, bogarászd a netes árlistákat...és/vagy up-olgasd a topicodat szorgalmasan...
Új hozzászólás Aktív témák
- PowerColor Red Devil RX6700 XT 12GB eladó
- HP Elite x2 1012 G1 Touch 2in1 LTE/4G Win10 Tablet lecsatolható bill. 100%ÚJ Akku, üzletből, 27%ÁFÁS
- Asus TUF Gaming A14 FA401WU - 14" 2.5K 165Hz - Ryzen AI 9 HX 370 - 16GB - 1TB - RTX 4050 - 3 év gari
- Redmagic 10 Pro gamer telefon eladó ! Újszerű, EU modell.
- Samsung Galaxy A33 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 16GB 512GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3040, 96% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 91% Akkumulátor
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Eladó egy XMG P406 laptop
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest