- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szakbarbár
aktív tag
válasz
Adamis #43114 üzenetére
Suzuki Vitara műszerfal középső óra is 26.000 Ft-ba kerül.
Ezen kívül a középkonzolon és a műszerfalon is mutatja az időt. A három órát természetesen két külön módszerrel kell beállítani.
-
Tim82
félisten
válasz
Adamis #42844 üzenetére
Late to the party, bár másik topikban válaszoltam már a kérdésedre.
A kollégák által írtakkal ellentétben - tapasztalat alapján írom, nem spec-eket nézegetve, én bővítettem T8300-zal konkrétan egy ilyen gépet a családban, ami most is itt van nálam Win 10 újratelepítés miatt - megy a Li3710-ben a T8100, T8300.
-
tserrof77
őstag
válasz
Adamis #42851 üzenetére
Az a GL40 az egyik legnagyobb @#&˘˘°° chipset volt, hogy finoman fogalmazzak. Amit papíron tudnia kell, sokszor vagy el se indul benne, vagy random kékhalált okoz. Hiába tud 800-as FSB procikat fogadni, jó eséllyel sem a CoreDuo sem a C2D nem fog benne menni. Emlékeim szerint viszonylag könnyű benne procit cserélni, ha van kéznél, érdemes próbálkozni. Ha venni akarnál bele nagyobbat, inkább engedd el
Más... Mi a fene történt, ma már a negyedik laptopot hozzák be, hogy win10 alatt vagy totál eltűnt a wifi, vagy random ledobál... És egyik se frissített az elmúlt napokban, és vírusmentes mind...
-
salaud
aktív tag
válasz
Adamis #42844 üzenetére
Google keresés arra, hogy Amilo Li3710.
Első találat:
Keresés arra hogy Intel GL40. Első találat: [link]
Olvasgatsz és kiderül, gyártófüggő, vagy megy benne, vagy nem, a chipset 800-as fsb-ig támogat c2d cpu-kat. Elvileg mindkét cpu-nak mennie kéne benne, ha a fujitsu nem volt olyan kedves és tiltotta le/hagyta ki a támogatást a bios-ban. Ez meg majd kiderül ha beleteszed... -
-
Adamis
őstag
válasz
Adamis #42839 üzenetére
A támogatási oldalon érdekes módon a G.Skill 3000-es ram 4 GB-os kiszerelése támogatott.. A 8-as meg nem...?
-
válasz
Adamis #42226 üzenetére
pászmek, és tényleg. ez valami új hülyeség lehet, remélem nem jön divatba
szerk: azt írják valahol, hogy YouTube allows the video uploader to provide alternative language translations for their titles and descriptions. ez alapján nem automata fordítás, csak ha van angol alternatív cím, akkor angol nyelvre állított yt azt fogja mutatni.
-
wolfman
veterán
válasz
Adamis #40228 üzenetére
Iszonyat sok PS megfordult már a kezeim közt, sose volt ilyen nagy baj. Annyi a legnagyobb, hogy lassú volt a munka, mert számolt, nem bírta, de mindig befejezett minden gép mindent idővel. Most itt valami nagy gebasz van.
A beállításokba bementem, hogy adjak neki egy kis plusz virtu memóriát. Bármelyik menüpontra rákattintok minden működik, de amint a 'preferences'-re lépnék, hibaüzenettel visszadob, DE utána már a többi menüpont is használhatatlan lesz. Nem mellesleg a 4Gbból 1.9Gb használódik, szóval meg se emelkedik a RAM szükséglet.
-
SityiSXT
őstag
válasz
Adamis #36475 üzenetére
Nálunk kezdenek elszaporodni, de nagyon - jön a főszezon. De sajna nem viccesek, hanem szánalmasok és agresszívak azok, akikkel gond van. De már csak egy hetet kell kibírjak, utána másik meló - hátha az jobb lesz, és nekem is több mesélnivalóm lesz. Mert lássuk be, ez inkább szánalmas, semmint nevetséges:
- A beállítási útmutató negyedik pontjánál vagyok, itt mit is kell csinálni pontosan?
- (Oda van írva egyértelműen, olvasni csak tudsz, ha már chaten kérsz segítséget.) Le kell tölteni a Puttyt és bejelentkezni a routerbe.
- Oké, sikerült. És most?
- Talán olvassa el az 5. lépést és cselekedjen aszerint.
- Ja, oké. És utána?
- (Anyád hogy van? Remélem, csuklik!) Mondjuk a 6., utolsó lépéssel fejezze be a beállítást, és próbálja ki, működik-e a cucc?Vagy ott a másik lelkiekben és szellemiekben felettébb szegényes, amelyiknek napokig kellett magyaráznom, mi is a különbség a router azon IP címe között, amit a saját magánhálózatán kapott és ami a hotspot hálózaton lett beállítva neki. Meg persze az útmutató szépen leírja, hogy tudja beállítani az egyes portokat a hotspot és a LAN hálózathoz (írd és mondd, négy egérkattintásból megvan - sőt, az egyik KB cikkünknél screenshotokat benyilazva kvázi képregényt rajzoltam hozzá), de hát ennek értelmezéséhez minimum az MIT-s diploma kell. (Az persze derogál, hogy utánanézzen, mi az, hogy hálózat, alhálózat, meg hogy egyáltalán a különböző hálózatok hogy is kommunikálnak egymással.)
Illetve ott az a szerencsétlen, aki pár hónappal ezelőttig a hálózatokról se tudott semmit azon kívül, hogy van a mazzagos, meg van az aeroszolos. Erre most pampog, hogy az egyik hotspotja behal, ha 400 ember cuppan rá egyszerre, pedig a hotspot routert is kicserélte már egy olyanra, ami bírja (én javasoltam neki, mert az eredeti nem bírta ezt a terhelést). Neki csak két napig kellett mondogatnom, hogy nálunk minden redben, a beállítási metódusunkkal sincs gond, mert többezer másik operátor gond nélkül használja (ekkora és nagyobb uservolumennél is), így marad az, hogy a hálózat többi részén kiszórja a SOHO eszközöket és olyat rak be, ami bírja az enterprise szintű terhelést. De nem, de a mi rendszerünk lesz a rossz, mert máskor nincs ilyen, blablabla... Ühüm. Máskor is rászabadul 400 ember? Hát, ööö, izé, nem. Na, akkor emésztgesd, mit jelent az, ha egy hálózati eszköznek 500 vagy 50000 TCP/UDP kapcsolatot kell kezelnie.
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell XPS 3K Érintős,core i7,16GB RAM,256-512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- AKCIÓ!!!Acer V3,FullHD core i5 6200u(4X2,8Ghz),8GBRAM,nVme
- Újszerű Lenovo,15,6"FullHd IPS,Ryzen 5(8x3,7Ghz)VEGA 8 VGA,12-20GB RAM,SSD+HDD
- Lenovo 14,1"Áthajtható Érintős FullHd,Ryzen 3,VEGA VGA,8-16GB DDR4 RAM,256-512SSD,Szép állapot
- ASUS GeForce GTX 1650 Phoenix OC 4GB GDDR6
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PLUS GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest