- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- iPhone topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
Új hozzászólás Aktív témák
-
ViZion
félisten
válasz
-=RelakS=- #35628 üzenetére
-
-=RelakS=-
veterán
válasz
-=RelakS=- #35627 üzenetére
Hátha a pákás történetet lezárhatjuk ezzel a giffel, és megint jöhetnek hülye vevők
-
DeFranco
nagyúr
válasz
-=RelakS=- #35605 üzenetére
you won one internet
-
ViZion
félisten
válasz
-=RelakS=- #35546 üzenetére
eeegen, kb. ez van. Szal. a lényeg, h az értelmes, szorgalmas munkatársakat meg kell becsülni. Szerencsére nekem is jutott ilyenekből sok.
-
válasz
-=RelakS=- #35460 üzenetére
Csinálsz neki accountot dropboxon/boxon/vagy ahol akarsz, és beállítod, hogy a documents mappáját szinkronizálja oda a kliens.
-
törölt tag
válasz
-=RelakS=- #35473 üzenetére
#zippobenzinlehozza -
F.E.K..
senior tag
válasz
-=RelakS=- #35475 üzenetére
-
azbest
félisten
válasz
-=RelakS=- #35473 üzenetére
gondolom ultrahangos mosóval nem kihívás, a gazdáját belekényszeríteni a mosóba, na az már valami
-
UnSkilleD
senior tag
válasz
-=RelakS=- #35460 üzenetére
rakj fel valami backup progit, beállítasz valami schedulet, és ment automatán, én anyámnál is így van
-
Balinov
titán
válasz
-=RelakS=- #35420 üzenetére
talan sonka-gomba-kula?
-
válasz
Pizzafeltet.
-
azbest
félisten
válasz
sonka-gomba-kukorica
-
azbest
félisten
válasz
-=RelakS=- #35417 üzenetére
son-go-ku
-
opr
nagyúr
válasz
-=RelakS=- #35400 üzenetére
Tudommár! Unalmas családi videó a bécsi városnéző turistabuszról?
Wien-viewer -
wolfman
veterán
válasz
-=RelakS=- #35335 üzenetére
Ennek így kb annyi értelme van mint az android HDTV felokosító eszközöknek. HDMI csatlakozóba dugva mutatják, hogy milyen egyszerű, közben meg még egy vagy ne adj isten két USB aljzatba is be kell dugni, hogy áramot kapjon. Persze sokat nem ront a képen, mert a készülék hátulján vannak a csatik, de mennyivel egyszerűbb lenne ha HDMI képes lenne póvert adni ezeknek a készülékeknek.
-
válasz
-=RelakS=- #35328 üzenetére
Igaz, ujragondoltam, 120 fok van kozottuk, igy jon ki a 220/230-bol a 380/400V.
-
pycur
tag
válasz
-=RelakS=- #35302 üzenetére
Azok igen, de 2009-ben átálltam a winyókra, mert olcsóbb volt 1 TB HDD mint 1 TB DVD és bemásoltam mindenem rá. Azóta mennyivel több hely van a szobámban
Pedig de szépen is nézett ki
-
cbmfan
senior tag
válasz
-=RelakS=- #35299 üzenetére
az semmi, van egy Miro Studio PCTV kártyám BT848 vezérlővel 97-ből. mai napig benn lenne gépben, de csak egy PCI van lapon amit elfoglal Audigy ZS és nincs működő Win7 driver.
...és 35300.
-
ViZion
félisten
válasz
-=RelakS=- #35192 üzenetére
Az másik cég, nem Medion. Azt nem ismerem. Biztos rosszul bántál a pendrájvoddal, kimostad meg ilyesmi
-
snecy20
nagyúr
válasz
-=RelakS=- #35101 üzenetére
Magának a Win7-nek a 40GB bőven elég, ha mellette már nem nagyon lesz semmi......
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
-=RelakS=- #34935 üzenetére
A képig olvastam, alatta már nem.
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
-=RelakS=- #34928 üzenetére
Az gáz, hogy a rakoncátlankodó Seagate vinyó matricáján ott a jellegzetes Maxtor felirat vége?
-
Darkness
aktív tag
válasz
az, hogy 18 éve müxik az nem egy nagy dolog. nálam van még 486 -os gép ami még mindig működik és használjuk. majd azt mutassák meg, mi az a gép ami egyfolytában, újra indítás nélkül mennyi ideig ment. jelen pillanatban, csak 134 napnál tartok...
-
gozso
őstag
válasz
micsoda szöveg...
Érdekesség, hogy a gép nem valamelyik nagy szervergyártó terméke, hanem egy olyan doboz, amit alkatrészekből szerelt össze valaki.
másból is lehet???
-
PhilBrick
őstag
válasz
-=RelakS=- #34907 üzenetére
-
ViZion
félisten
válasz
-=RelakS=- #34879 üzenetére
úúúúúúúbazzzzmeeeeg!
Ezért remélem bannolnak az univerzumból -
ViZion
félisten
válasz
-=RelakS=- #34719 üzenetére
Wolfman-t keresed...
-
ux1
addikt
válasz
-=RelakS=- #34675 üzenetére
havi 98 nettóért
'mér nem tudok ciscoul? -
LamerGyuri
senior tag
válasz
-=RelakS=- #34616 üzenetére
Egy napja jelent meg a cikk, azóta is visszajárok oda röhögni, meg a fejemet fogni
-
pycur
tag
válasz
-=RelakS=- #34584 üzenetére
Lehet hogy nem néztem meg mi az utolsó olyan verzió ami még működik, mert macera lenne minden verziót egyessével installálni és uninstallálni... Azt tudom, hogy ezt a verziót tettem fel egyszer, és később valamiért frissítettem, ami tojt működni, így visszatettem a működő verziót és addig kapálództam amíg meg nem oldottam az akkori problémám.
Most egy érdekes probléma miatt kell használnom. Az új gépemben i5 proci van, a régiben i3 volt és nvidia vga, az mind a kettőben. Viszont az új gépen nem működik a virtualdubmod 100% ugyanabban a környezetben. A tv felvételeimet megadom neki, hogy kódolja be szépen, és kb 4 gb adat feldolgozása után valamiben túlcsordul, konvert sebesség 0-ra esik, cpu pörgetés fullra, venti fullra és nem csinál semmi hasznosat a fűtésen kívül.
Ugyanez a progi, ugyanezzel a batchal a virtualboxban szépen végigmegy, és nem jövök rá mi az oka. -
tsiga18
tag
válasz
-=RelakS=- #34581 üzenetére
vmware nekem a hálókártyámmal akad össze mindig
-
Melack
veterán
válasz
-=RelakS=- #34491 üzenetére
Wireless egér, oszt csókolom. Falon az is megy
Nálunk a VDI userek tudnak alkotni...
-
válasz
-=RelakS=- #34310 üzenetére
Altalaban inkabb ez tortenik. Kiveve, ha kirugjak a tobbieket
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
-=RelakS=- #34267 üzenetére
A spéci vázat elintézem egy rekesz sörből, de az a sz*r 1500€...
(#34266) TaaT: Hogy amikor ráállsz a pedálra az a bicikli el is induljon valamerre, mert amit linkeltél az meg nem mozdulna még a 100 kilóm alatt se...
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
-=RelakS=- #34254 üzenetére
Azt hiszem kiállításon láttam valami hasonlót. Mondjuk ha ezt bekombinálod a 18 sebességes pinion monoblokk-váltóval, akkor az úgy már 198 sebesség.
Mostani lovamon olyan a szett, hogy ha mindkét koszorún a legnagyobb kerékre váltok, akkor a láncfeszítő kifekszik és többé képtelenség kivenni abból a sebességből. Szét kellett szedni a láncot.
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
-=RelakS=- #34207 üzenetére
Ismerek a fórumról embert, aki szintén csinál ilyet és hasonló árakkal operál. Legalábbis havernak egy 5-ösbe fájt a VGA-reball + posta + formarács. És azt is biztosra tudom, hogy nem sütővel dolgozik.
-
Mr X
veterán
válasz
-=RelakS=- #34207 üzenetére
Lehet valami gagyi hely volt, ahol reball néven csak rámelegítenek hőlégfúvóval, az megvan ennyiből.
-
Mr X
veterán
válasz
-=RelakS=- #34204 üzenetére
Feltételezem, BGA reball-ra gondolhatott, csak nem tudta, eszik-e vagy isszák.
-
shteer
titán
válasz
-=RelakS=- #34197 üzenetére
tehát az eredeti sztori kamu. "kicsit"
-
shteer
titán
válasz
-=RelakS=- #34186 üzenetére
Kamu. Tápanyag es víz nélkül nem nő gomba.
-
PhilBrick
őstag
válasz
-=RelakS=- #34186 üzenetére
Kétségeim vannak, a gombák nem szoktak fejjel lefelé nőni.
-
ViZion
félisten
válasz
-=RelakS=- #34180 üzenetére
Sterilizálós/szabályozós pl. a Gattaca vagy a christopher Lambertes valami, a börtönös de nem jut eszembe a neve... bakker, agyban már pakolom a cuccaim (fizikailag is), keddtől péntekig németbe.
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
-=RelakS=- #34136 üzenetére
Ezüstnyíl. Álmatlan medvétől volt ám nekem is pár álmatlan éjszakám... Pedig nem volt sok realitása, hogy egy 4 emelet magas félvak medve felosonjon a 9. emeletre, de gyerekként az ember még nem mindig gondolkodik reálisan...
-
Solad
addikt
válasz
-=RelakS=- #34136 üzenetére
Ezek közül csak a Nils, meg a Kanálka néni van meg gyerekkoromból, utáltam is őket mint a pics@
-
F.E.K..
senior tag
válasz
-=RelakS=- #34123 üzenetére
A telepítés 2013-as, szóval kissé mintha túllépte volna azt a 30 napot...
-
ViZion
félisten
válasz
-=RelakS=- #34061 üzenetére
BaCCátok meg, miért nem tudtok rendes animéket nézni, mint a Blood+, Parasyte, Attack on Titan, Lamb, Full Metal Alchemis, GitS, ésatöbbi...
Blue Exorcistot elkezdtem, de ráuntam. Valamit keresek majd, Blue Gendert mutattam a fiamnak, túl véresnek találta... igazi SW-Naruto-Hero Factory néző, ilyen ámerikásakat szeret...
-
válasz
-=RelakS=- #34059 üzenetére
Gondolkodtam hogy linkelem a képet, na meg a Yaoi stílust is.
Én történetfüggő vagyok.
2012 végén mikor a Dexter már nagyon gáz lett. A Grimm meg a feleséggel szenvedett. Az Odaát már csak vánszorgott, akkor váltottam a japán stílus felé. -
TESCO-Zsömle
titán
válasz
-=RelakS=- #34059 üzenetére
Magyarul beszélj! Mi az a Yaoi?!?
Én akkor mondok ilyesmit, mikor telibe rúgom reggel az ágy lábát...
@ Ariel: A másiknak viszont eléggé érdekes feje van...
(#34061) -=RelakS=-: Szóval ilyennel van nyomtatva az öngyulladó papír.
-
válasz
-=RelakS=- #34057 üzenetére
-
válasz
-=RelakS=- #34055 üzenetére
Neee. Tudom hogy hol a határ.
-
Lord Myn
senior tag
válasz
-=RelakS=- #33913 üzenetére
Én is szoktam a "melós" laptopon játszani a gyerekekkel, mondjuk azért, mert a céges laptopnak megfelelő a hardvere akár mostani játékokra is (i7 3740QM, 16GB RAM, Quadro K4000M 4GB, 2x 256GB SSD)... Mondjuk nekem könnyebb dolgom van, mert én vagyok a cégnél az IT support, tehát valami elb*szódik rajta, úgyis nekem kell megjavítani.
-
mongi
senior tag
válasz
-=RelakS=- #33922 üzenetére
Az sem kutya, mikor a szervizelésre beadott gép automatikusan belép a skype-ba majd jönnek az üzenetek
Éppen ezért szoktam kapásból tiltani az auto-startos cuccokat a beadott gépeken -
törölt tag
válasz
-=RelakS=- #33913 üzenetére
Egyik osztálytársam még anno mikor MSN volt a menő. Ha olyanok jöttek, hogy te ki vagy? Akkor tudtam, hogy az anyja ült épp át.
MILF -
westcoastog
veterán
válasz
-=RelakS=- #33866 üzenetére
Há dikmánn túlmelegszik.
Kitudja hova lett a venti, jáj nem tud a lány tanúni a kresszre mer nemjó a géép.(#33867) TA68
Konkrétan vissza fogom adni így ahogy van, honnan tegyek én bele ventit meg minek?Ha maga a pápa áldja meg szentelt vízzel is szar marad.
(#33868) Met
Szerintem ezt szépen tedd vissza a zacsiba és holnap add neki vissza.
Így fogok tenni, ez még arra sem méltó hogy kib@sszam az udvarra és ráhugyozzak.
(#33869) LamerGyuri
-
LamerGyuri
senior tag
válasz
-=RelakS=- #33733 üzenetére
Hűha
akkor nem csak nálam komoly a baj
teljes csendben nekem is halkan sípol a fülemben-fejemben "valami"
Én 2 hetes Arctic TC ventit cseréltem ilyen miatt, mert falnak mentem tőle, hogy a hőfokszabályozó elektronika "csipog" benne
SSD topikban meg kiröhögtek és leoltottak, hogy én már hallottam SSD vinyót cincogni -
biker
nagyúr
válasz
-=RelakS=- #33677 üzenetére
ez a mypcbackup, basszus, 10-ből 9,5 user gépén fent van
-
Utka
aktív tag
válasz
-=RelakS=- #33677 üzenetére
Idegen forrás... vagy a Daz-loadert.
Cimbi hozta a gépét:
valami lehet vele... Nézz rá, lécci! Pedig Win7 frissen rakva és daz is frissen lett lehúzva. Hogy-hogy honnan? hát amit a kereső kiadott...A legújabb!! 2.5.5 -
TA68
őstag
válasz
-=RelakS=- #33665 üzenetére
-
Akybron
aktív tag
válasz
-=RelakS=- #33579 üzenetére
Mit kell látni? már eltávolították
-
rgeorge
addikt
válasz
-
Adamis
őstag
válasz
Ohhh...
-
Met
nagyúr
válasz
-=RelakS=- #33493 üzenetére
Inkontinencia
-
bullseye
addikt
válasz
-=RelakS=- #33473 üzenetére
Nem, de az adhatta hozzá az alapötletet.
-
válasz
-=RelakS=- #33439 üzenetére
Nekem amikor dokkolóm volt, sokszor a laptop tápot az RJ45-be raktam véletlenül. De ezt úgy, hogy hónapokig fogalmam se volt róla, azt hittem kontaktos a dokkoló tápcsatija.
Még szerencse, hogy a külseje az föld, különben csak egyszer csináltam volna meg.
-
opr
nagyúr
válasz
-=RelakS=- #33425 üzenetére
Naja, lehet. Kifejezést se nagyon ismertük előtte, akkoriban más volt nálunk a szleng (tezsvírnagyker, fél/másféltulajos, stb).
Ezt az MM-reklámot meg nem is ismertem, kb 2004 óta nincs TV-m, de ez nem is rossz, annyira nem idegesítő, mint amire emlékszem, hogy milyenek voltak a tv-reklámok.
-
Akybron
aktív tag
válasz
-=RelakS=- #33366 üzenetére
Csak újra kell rakni a windowst...
-
wolfman
veterán
válasz
-=RelakS=- #33346 üzenetére
Amiről én beszélek, egyiknek sincs postaládája, mert utcára néző ajtajuk van (értelem szerűen), a postás bemegy a boltba odaadni a cuccokat. Ez akkor okés, ha a bolt rendel árut, akkor ugye eleve megszokott ember megy, tudja melyik bolt az, de ha te magadnak vettél valamit, nem a bolt nevére, vagy oda küldtek valamit neked nem a boltnak, akkor nincs rajta melyik üzlet. És ekkor megint az szokott lenni, hogy az oda kirendelt postás már tudja melyik boltban ki dolgozik. Ez addig jó míg le nem cserélik a postást.
Ismerősömnek volt hogy direkte ráíratta a csomagra az üzlet nevét ahova hozni kell, aztán a bolt baszott odabiggyeszteni ezt a picike információt. Egy hétig várta, majd bement a postára és odaadták neki, hogy már rég ittvan.
-
Syl
nagyúr
válasz
-=RelakS=- #33346 üzenetére
Vagy nem.
Rendelsz pl. webshopból, megadsz minden adatot (név, cím, üzlet stb.) aztán a csomagra már csak a vásárló neve és címe kerül rá. -
Met
nagyúr
válasz
-=RelakS=- #33307 üzenetére
Naugye
-
totron
addikt
válasz
-=RelakS=- #33254 üzenetére
Amennyire csak lehet. Azt is kispályán, céltudatosan.
-
*Ropi*
félisten
válasz
-=RelakS=- #33241 üzenetére
Látszik, hogy a 2. gép tulaja nem kocka, csak négyzet.
-
wolfman
veterán
válasz
-=RelakS=- #33241 üzenetére
Létezik egyébként olyan települő toolbar, amit használni is lehetett ténylegesen?
-
wolfman
veterán
válasz
-=RelakS=- #33169 üzenetére
Laptopok okosok ilyen tèmában azok kezelik, de ez kèt asztali lett volna. Mèg az is biztos hogy egyik se èri el a 775ös tokozást, de azt is amd fronton nem.
-
válasz
-=RelakS=- #33148 üzenetére
Nekem most cserélt a GEIL DDR1-es ramot DDR3-asra.
Megköszönték, hogy a terméküket választottam
Igaz a gari levélen is 10 év szerepelt, de a bolt ahol vettem, már megszűnt. -
Mr X
veterán
válasz
-=RelakS=- #33152 üzenetére
Az IDDQD + IDKFA ugyanaz a hatás.
-
törölt tag
válasz
-=RelakS=- #33150 üzenetére
IDDQD
-
shteer
titán
válasz
-=RelakS=- #33142 üzenetére
Legjobb az aprókban ezt olvasni: "örökéletgarancia"
-
Met
nagyúr
válasz
-=RelakS=- #33145 üzenetére
Én simán írnék nekik. Úgy rémlik hogy mintha olvastam is volna, hogy valakinek küldtek másik ramot. Nem biztos hogy a Kingston.
Egy levele mindenképpen megér. -
Josi
aktív tag
válasz
Addig van rá garancia, míg "él" a ram.
Ha meghalt, akkor már nincs garancia. -
Met
nagyúr
válasz
Az eladó ánuszában fogja tovább élni az élettartam garanciáját a ram
A gyártót érdemes lenne megkérdezni.
-
totron
addikt
válasz
-=RelakS=- #33087 üzenetére
Nekem is csak magnó volt mindvégig, a floppy álom volt és mivel mai viszonyok közt már a lemezes bravúrok is lassúnak, érdektelennek hatnak, marad is beteljesületlenségében ez az egész, sajnos.
-
Darkness
aktív tag
válasz
-=RelakS=- #33087 üzenetére
olyan volt nekem is. két csipesz és egy pedálos moszkvics autó pillanat kapcsolója, a magnó porton az 1 és 3 lábra kötve.menő dolog volt...
-
Mercutio_
félisten
válasz
-=RelakS=- #32948 üzenetére
Engem már ismer, vágás előtt csak spricnivel bevizez, mosás -szárítás vágás után, így nem vagyok tele hajdarabokkal mire hazaérek és pár napig be van lőve a séró
-
wolfman
veterán
válasz
-=RelakS=- #32898 üzenetére
Jajj, de szeretnék egy ilyet, de 60-80eFt-ért nem fogok venni.
-
törölt tag
válasz
-=RelakS=- #32809 üzenetére
-Az én gépem portalan és tiszta belülről. Mondjuk nem is valami fos pc.
-a fos maced is pcből vanAz év párbeszéde díjra jelölöm.
-
SityiSXT
őstag
válasz
-=RelakS=- #32756 üzenetére
- Ottó, ittál?
- Nem, Ottó ott áll! -
Gondwana
addikt
válasz
Szögedön mög Bànàtba' ötté!
Szerk: ttttt
(mentem vissza fotòzni, kezdik a menyecsketàncot) -
wolfman
veterán
válasz
Pfff, utoljára ez még közép suliban (12 éve) hallottam. Egyik osztálytársam folyton elsütötte, de mindig nevettünk, mert jól adta elő.
Farsangkor baráti társaságban fejtörőket oldottunk meg játékból. Szerencse hogy savnak öltöztem, így mindet megoldottam!
-
ViZion
félisten
válasz
Öttevény neve miért 2 t?
...mert 1 kevés, három meg má' sok lenne -
Hequila
őstag
válasz
-=RelakS=- #32522 üzenetére
Explorer csak annyit ír, hogy az Adobe Flash Player hiányzik. Ad egy linket a gyártó honlapjára, ahol az oldal megvizsgálja, hogy milyen böngészőből nyitottad meg, és az eredménynek megfelelően tölteti le veled a flash playert.
Egyedül standalone verziónál van feltüntetve, hogy az ActiveX-es vagy nem ActiveX-es böngészőhöz való. -
quailstorm
félisten
válasz
-=RelakS=- #32144 üzenetére
Lol cat 5 cat o nine tails
that thing he's holding
it's a fetish whip
called a cat o nine tailsand i said "cat 5" because it's made out of category 5 utp, so it's a Cat 5 Cat 'o 9
No comment...
még frissen hatása vagyok az agyrohasztásnak
veszélyes a klánchat -
macilaci78
nagyúr
válasz
-=RelakS=- #32514 üzenetére
Megnyomtam a Win gombot, kurzorral navigáltam, Enterrel indítottam a Futtatást, és már gépeltem is a kívánt parancsot: cmd, calc, notepad, regedit, msconfig...
-
macilaci78
nagyúr
válasz
-=RelakS=- #32495 üzenetére
Nálam a Win+r a futtatást hozza elő, ahová ugyanúgy be kell pötyögni a cmd-t.
Amúgy egy ilyen nyugalmazott számtechtanárnak nem bonyolítanám az életét holmi billentyűkombinációkkal.
Ha megtenném: <Win>+<E> <Win>+<balra> <Win>+<E> <Win>+<jobbra> drag&drop -
Gézengúz
addikt
válasz
-=RelakS=- #32331 üzenetére
Anno régen mikor kis winyók voltak 160-320-500, sokat használtam RAID0-át, fene érti sose dobta el, nagyon elégedett voltam vele...
-
törölt tag
válasz
-=RelakS=- #32331 üzenetére
Több értelme van mint 1-be kötni.
-
ViZion
félisten
válasz
-=RelakS=- #32250 üzenetére
-
válasz
-=RelakS=- #32228 üzenetére
Win 2000-et is fel lehet lapatolni, ha eleg kitarto az ember.
-
MR_Joe
senior tag
válasz
-=RelakS=- #32228 üzenetére
Mondok jobbat... Lumia 630-on win 3.1... áruházból felpakoltam a DOS-t és gyárilag benne van a win 3.1 végül is wp így is úgy is
A képet a korábbi művemről majd előkeresem. (Alcatel 995-ön dosbox, alatta futott a win
)
-
ViZion
félisten
válasz
-=RelakS=- #32219 üzenetére
a nedvescicás linkért nagy UP!
-
Syl
nagyúr
válasz
-=RelakS=- #32210 üzenetére
Még 1-szer:
Volt a lakásban egy modem, ami a szolgáltató tulajdona. Azt a szerelő cserélte.
Pont.
Ami a modem mögött van, az nem az ő dolga.Annyiban igazad van, hogy modemcsere után minden tyúkbelet vissza kellett volna dugni, ahol korábban is voltak. Ezt elbacta. De hogy nem köteles konfigurálgatni az otthoni hálózatot, az tuti.
(#32211) gozso
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest