- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
válasz
tsiga18 #44769 üzenetére
nekem a régi t61 lenovohoz van advanced dock, amibe asztali gt610 kártyát tettem
(mint itt). Leginkább az opengl támogatás miatt az android szimulátorokhoz, akkoriban azzokkal dolgoztam. Külső kijelzőkkel használom őket főleg, szóval annyira nem volt fontos a beépített nekem. A t430-akhoz meg néha exp gdc dokkban lévő gt1050-et használtam.
Most meg egy fekete asus vivobook s 14 masina lett
12th gen i7-12700h (némileg visszafogva) és 8 integrált mellé betettem 32GB modult. És nemrég egy lenovo legion booststation dokk lett mellé az apróról, amibe áttettem a gt1050et. Elveszik benne
Amúgy nem is a játék miatt főleg, csak mocsok drágák a type-c dokkok ahhoz képest mit tudnak és szívtam a rajtuk átvezetett töltéssel is, mert kevesli úgy a gép. Az asztali gpu dokk meg 96W-ot átad. Azért a t430 3 háttértár helye hiányzik a mai vékony gépekből, most külső m.2 dongleket tudok használni tartalék rendszerként. -
azbest
félisten
válasz
tsiga18 #44762 üzenetére
Nekem egyik thinkpadben i7-3720qm megy 6 éve. A másikban meg i7-3612qm 3 éve
Manapság is sokmindenre elég, ha nem kell 4k monitorra kötni, utóbbi eléggé korlátos a régi intel gpu-val. A 3720qm -nél kb 2x olyan gyors egy mai 11tg gen i5-1135g7. Annál meg 2x olyan gyors egy 12th gen H-s szériás proci.
-
opr
nagyúr
-
-
-
opr
nagyúr
válasz
tsiga18 #33420 üzenetére
és LamerGyuri:
És igen, basszus, azonnal. Mi csak néztünk ki a fejünkből, hogy mi a francot akar ez a marha...
Én már ott tartottam, hogy veszek neki egy Qrva esernyőt és a kezébe nyomom.
Out: Lehet, bár őszintén szólva azóta se értem, hogy lopott cuccért miért pont egy boltba menne be akárki. Nekünk nem esett le, őszintén szólva eszünkbe se jutott, specifikációkat böngésztünk, típusneveket, mindent, hogy mire gondolhatott. Hát na, fiatalok voltunk és (ártatlanok) hülyék, ez van.
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
tsiga18 #27812 üzenetére
Vidékről jött fel valaki alaplapért, 15k-ban egyeztünk meg. A ház előtt közli, hogy tulajdonképpen neki csak 10k-ja van...
Mondtam neki jó lesz az benzinpénzre, míg hazaérnek, mire a haverjától csak előkerült még 3-ezer, majd még egy, majd végül még egy. Lement a bolt én meg elküldtem a francba...
De aktívabb időmben tipikus volt a 20k-s hirdetésnél a "10k-ért vinném". És csodálkozott, mikor visszaírtam, hogy "Hozzad!"
-
ViZion
félisten
válasz
tsiga18 #27808 üzenetére
hehe...
Nekem az Asetek cuccokat megvette egy srác, adtam extrát, stb.
Egy hónap múlva ír, h hangos így, meg mittomén nem szabályozza a mobo. Mondom OK, eltelt kis idő, akkor mi legyen, visszabótoljuk vagy mire gondolt? Eltelt megint egy hónap, megint ír, h másik lap sem szabályozza, neki így nem jó.Mondom már eltelt pár hét, amikor kérdeztem, h milyen megoldást javasolsz, nem is válaszoltál. Döntsd el mit szeretnél és írj, megbeszéljük, nem tűnök el.
Azóta is semmi, talán 2 hónapja. Majdnem 4 k-ról van szó amúgy...
-
tatabike
őstag
válasz
tsiga18 #27808 üzenetére
Az szép baleset. Nekem még nem volt ilyen, de én általában megjelölöm a dolgaimat, vagyis pl. alaplapoknál, vga-kártyánál alkoholos filccel teszek egy jelet valahova a sorozatszám környékére és lefotózom, de eddig még nem volt rá szükség, viszont jobb, ha felkészül az ember.
-
tatabike
őstag
válasz
tsiga18 #27804 üzenetére
Azt én sem értettem soha, hogy miért alap az alkudozásra az, hogy Ő "messze" lakik. Mert sokan azzal érvelnek, hogy innen meg onnan jönnek, és sokba kerül az utazás. Ilyenkor meg szoktam kérdezni, hogy esetleg lemaradtam valamiről? Talán életbe lépett egy új szabályozás, hogy az eladó állja a vásárló útiköltségét, vagy mi? Persze ezen aztán besértődnek egyesek, mintha tehetnék róla, hogy én itt lakok, Ő meg ott lakik. Másik gyakori szitu, mikor féláron adok valamit a többiekhez képest, és még abból akarnak alkudozni. Ilyenkor szoktam tanácsolni, hogy esetleg annál alkudozzanak, aki 2x ennyiért adja.
Másik bevett trükk, hogy vasárnap felhív, most azonnal kell Neki a telefon, amit hirdetek, de nem 32-ért, hanem 30-ért, mert hétfőn már tudna venni 30-ért, szebbet is akár, csak aki azt árulja, éppen nem ér rá. Semmi gond, én ráérek, 32-ért vihető, nincs alku. Erre "befenyít", ha nem adom oda 30-ért, inkább vár egy napot, és hétfőn megveszi mástól. Erre én nagyon megijedtem, és azt mondtam, jó, akkor 30 a teló, meg 5ezer a vasárnapi felár, ha egy órán belül itt vagy, 35-ért máris a Tiéd lehet...Erre letette a telefont szó nélkül. Nem is értem...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Argos: Szeretem az ecetfát
- RAM topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- World of Tanks - MMO
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- 512 Gb-os NVME-k
- Eladó autós gyerekülések, Römer és Peg-Pérego márkák
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Lenovo Thinkpad T14 üzleti i5-10310u 10th gen. 8-32Gb RAM 256GB-1TB SSD gar.
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest