- Honor Magic V2 - origami
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
Új hozzászólás Aktív témák
-
-=RelakS=-
veterán
válasz
Lord Myn #33965 üzenetére
Így azért könnyű
mongi
TED2 megvan?
Can I use your laptop?
(sajna magyarul nem találtam) -
quailstorm
félisten
válasz
Lord Myn #31016 üzenetére
Kösz b+. Erről láttam egy táblázatot, az én gépemen lenne határeset. Inkább nem.
Windowsos SW renderer már sokkal korrektebb. Meg a Symbianos.Amúgy ezzel most tényleg nagyot mondtál. A megfelelő vassal. Nekem már a DX2-es 486-oson futhatott volna winquake-ben. Szóval amin muszáj lett volna, hogy DOS-ban menjen, ott volt a legkevesebb erő.
-
wolfman
veterán
válasz
Lord Myn #29807 üzenetére
Amióta van 1 uncsiöcsém és 3 uncsihugom biztosra megtanultam, hogy a nagyszülőknek egyetlen feladata, hogy a szülők által felállított szabályokat és rendet tökéletesen hazavágják.
Nagyon imádja egy nagyszülő az unokáit, de már nincs ahhoz türelme, hogy a beszabályozásokat sokáig tartsa, így mikor fáradnak az idegek, akkor engedmény van. Amikor a gyerek pl. nagyon szereti a csokit, de otthon ritkán kap, akkor a nagyszülőnél tuti ki lesz zsarolva, aminek az eredménye, hogy legközelebb már az lesz az utolsó megoldás, ha a gyerek földhöz vágja magát annyira hisztizik valamiért, mert addig is csendben lesz. Ekkor a nagyszülő, hogy mentse a saját irháját, előrukkol azzal a védőbeszéddel, hogy a gyereket nem ő cseszi el szép lassan, módszeresen, hanem a szülők a túl szigorúak.
Ez a helyzet a tablettel is. Gyerek nem tűnik el, szem előtt van, nem ordibál, nem fenyegeti veszély, hát hagy nyomogassa azt a "tabellet vagy mi a rossebet", hát úgy élvezi. -
azbest
félisten
válasz
Lord Myn #25750 üzenetére
Van pár gpu-z kép itt . A bios verzió - egyik fórum alapján - arról árulkodik, hogy g94 chipes, ami valami 9600 gt mutáció talán, de az adatok nagyrésze fake lehet.
A régebbi hasonló sztorik alapján akár radeon is lehetne
Úgyis csak a mellékelt kamu adatokat mondó driverrel megy az ilyen
Volt valahol régen egy képes beszámoló, aminél talán ati kártyáról kiderült, hogy egy mókolt geforce mx volt.
-
SityiSXT
őstag
válasz
Lord Myn #24033 üzenetére
KJK konyvek letoltheto formaban, ingyen
Itt az osszes, csak PDF, Word, ilyesmi formatumokbanDeFranco: Ezeket az ujakat meg nem tudom, hogy kell, de a regieknel (masodik link) az "egy ujj - ket ujj - huszonegy ujj" technikat nem sikerult alkalmaznom...
-
-
ML320
senior tag
válasz
Lord Myn #2528 üzenetére
Drága biztonsági őrünk le szokott űlni a gépeinkhez, ha éppen nem vagyunk ott. Megismerni, melyiknél ült, mert ékezetes karakterekkel írja be a webcímeket, valamint fonetikusan. A képernyő meg a másik. Néha ujjal követi, hogy hol tarta az olvasásban. Vagy a szemüvegével, legrosszabb esetben tollal. Az egyik panelen már van egy karcunk. De ő nem volt!!!
Ja, és fából készült pulton tud legjobban szikével vágni. -
adik
őstag
-
BeBe
csendes tag
válasz
Lord Myn #317 üzenetére
Teljesen igazatok van, viszont a srác 10 éve még nem volt igazából a top-on ilyen téren és mikor bevitte a cuccost, szó se volt róla, hogy a vinyóhoz egyáltalán hozzányúlnának, akkoriban még azt se nagyon tudta, hogy mi az (miért is kellett volna tudnia mindenkinek, pláne '94-'95 körül, végülis ezért vannak a szervizesek, nem?) Mondták neki, hogy vigye be a gépet, ő pedig törvénytisztelő állampolgár módjára ezt meg is tette. Szóval az a legkevesebb sztem az ilyen esetben, hogy felhívják, mire készülnek. Ha pedig ezt elmulasztják valamilyen titokzatos oknál fogva, legalább nézzenek szét, nem-e vágnak haza valamit, vagy csináljanak bckup-ot. Asszem ez lenne a legkevesebb, ami elvárható. Persze gondolom, nem ez az általános.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged