- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Kiborult a Nothing Phone (3) pletykakosara
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Vegyen? Igényeljen! Fel kell menni a HR-re, és elsírni, hogy a produktivitása rovására megy az X havonta történő jelszócsere melletti napi munkaköréből adódó elmászkálás miatti jelszóbeírás, és ahogy másnak a térde miatt lebegőszéket írnak ki, úgy neki az agya miatt kell egy ilyen izé.
-
-
-=RelakS=-
veterán
Ezt kommenteltem oda én is, hogy megveszed az USB3.2-es cuccost, aztán csodálkozol, hogy csak 5Gb/s-et tud. Jobban megnézve meg majd észreveszed, hogy a 20-as betűmérettel szedett USB3.2 mellé 2-es mérettel oda van biggyesztve, hogy Gen1
Soha nem fogom megérteni, miért nem lehetett 3.0, 3.1, 3.2. Nem lenne összekeverhető?
-
wolfman
veterán
Járok edzeni, fogyás időszak, mert van pocak, aztán a pia is szénhidrát. Mondjuk nem mintha múlt héten eljutottam volna terembe sajnos.
Na de a kaját tartom.
Egyébként látszik, hogy ez a balkán, mert haverok mióta mondtam, hogy nem iszok, nem is nagyon hívnak sehova.Utoljára anyámékkal koccintottam. Nem egyszerű megállni.
-
wolfman
veterán
Volt hog szoptam ilyennel. Már csak úgy rakok újra, hogy elmondom, hogy mindent el fogok menteni és visszapakolni, de megkérdezem mindig, hogy van-e olyan dolog amit mindenképen mentsek el, aminek meg kell maradjon. Ha erre az a válasza, hogy nincs semmi, akkor nincs felelősség, ha mégis eszébe jut valami. Én megkérdeztem.
-
opr
nagyúr
Bizony, az a zene valahogy meg 2005-2008 kozott is ugyan ezt a hatast valtotta ki, ahanyszor felkeverte a DJ, kiveve, hogy esetunkben az asztalokon tancoltak a holgyemenyek.
Nem mondom, hogy eletem legjobb "pillanatai" kozott vannak ezek az estek, de a top50 listaban azert boven benne vannak. Barmikor eszembejutnak ezek az emlekek, csak mosolygok, mint a tejbetok. -
kigyi_23
addikt
Kedvencem az volt amikor mondja a csaj, hogy nem nyit meg semmit a gép mindegy mit csinál. Mondom neki mégis hol. Hát egyik mappában sem nyitja meg a képeket. Jól van rendben bármit megnyithatok? Persze, de úgy sem nyitja meg nem csinál semmit!
Hát jó érzékkel kiválasztottam azt a mappát amiben nem a publikus képei voltak
És láss csodát megnyitotta
Ott állt mellettem nem szóltam csak nyugtáztam, hogy megnyitja és látod ezt is.... és ezt is....
-
-
thesound
addikt
Ezt nem tudtam.
Írja ki, hogy pl. 5500 a tejbegríz. Mindkét esetben lehet ennyi. Ha elviszed akkor is, ha ott burkolod be, akkor is.
1. alapár + x áfa + szervízdíj
2. alapár + y áfa + csomagolás
Aztán a nyugtán úgy csavarja, ahogy akarja. Tisztában voltam a végösszeggel és avval is, hogy mit kapok érte. Megvettem. Megettem. Elégedett vagyok. Megyek máskor is. Én így működöm.Persze, meg lehet érteni ha az ő szemszögükből nézem, csak néha fárasztó, hogy mindenhol azt kell nézni, hogy ez vajon miért nem az aminek látszik. Lehet öregszem, de eljutottam oda, hogy nem szeretem az ilyen jellegű b@sz@kodást.
-
macilaci78
nagyúr
A szemüveg még oké, de munkavédelmi bakancs, védősisak, láthatósági mellény is elő van írva néhol tiszta környezetben.
A képhez: azt értem, hogy ott a forrasztóón és szivacs a pákához, de minek, ha a páka nincs áram alatt? Ha meg használni is kellene, hol a pákatartó?
Na meg a halványkék fodros blúz jobban megy a munkavédelmi szemüveghez, mint a halványkék köpeny? -
-=RelakS=-
veterán
Ez teljesen rendben van az előző munkahelyem alapján
Amint a teszt területre léptünk, védőszemüveg, védőcipő. Nem értették meg, hogy a 800*800*2000mm-es Rittal szekrény nem megy a szemünkbe, ha meg a lábunkra esik, akkor a vasalt bakancs sem véd meg. Végül annyi engedmény lett, hogy ha számítógéppel foglalkozunk éppen, akkor a szemüveget levehetjük. -
wrongduke
aktív tag
Szerintem csak fordítási hiba, hiszen az Új Reményben is mikor megközelítik az árkot, azt kiabálják, hogy erős az elhárító pajzsuk. Gondolom itt a tornyokra gondolnak, nem konkrétan az energia pajzsra, hiszen akkor átrepülni sem tudtak volna.
Engem inkább az piszkált, hogy miért kellett pont ott elrepülni, miért nem a bolygó túloldalán és radar alatt oda lopakodni? -
-=RelakS=-
veterán
Mert a hold körül nem volt erőtér?
Amúgy meg ezért tudja igazából Luke, hogy hol van Vader.
-
SP4C3
veterán
Jó-jó, vajdaság... A legszomorúbb, hogy egy amúgy 5 éves gépet vettek üzletből, faszájos kis FM2+ foglalat, "négymagos" (ami amúgy kettő) Athlon x4 840 8GB RAM, meg egy GT 1030-as társaságában, 1TB HDD, természetesen mindezt a lehető leggázabb gépházban. 340€
Fejlemény, visszakapják holnap a pénzt a bolttól.
-
Mercutio_
félisten
mert én meg a nagyfőnökkel járok teremfocizni és sörözni
Vagy szarul passzolsz, vagy túl sokat iszol, különben ilyenkor nem te raknád újra a rendszert csak intenél a padavanodnakbtw végeredmény szempontjából te döntöd el mi a fontosabb: az erkölcsi "győzelem" vagy a felesleges meló.
-
brd
nagyúr
Én még sosem láttam ilyet saját szemmel, de nagyon kíváncsi lennék rá, mitől lehet. Azt gyanítom, ez úgy, hogy semmilyen más hiba nem jelentkezik, leginkább a háttértároló valamilyen elérési gondja lehet (pl. hibás sector), esetleg egy enyhébb, ideiglenes filerendszersérülés, számítási hiba okán (CPU/RAM/másszar).
-
salaud
aktív tag
A ma reggeli hibáról van az eseménynaplóba bejegyzés, Egy helyi szolgáltatás nem indult el és ezért nem fért hozzá a "futtatási alkalmazástároló" tartalmához. De hogy miért nem indult el, majd reboot után mi változott, na azt találd ki. Ha előfordul megint, majd utánanézek.
Ezen a gépen semmi pótolhatatlan nincs, így nem izgat.
-
wolfman
veterán
Nekünk van olyan eset, hogy úgy fogadjuk az irodában a telefont, mint egy másik jelenetben, amiben Roy evett valami csirkét, majd csöng a telefon, 4x csöngés után idegesen letette a dobozt, megtörölte a kezét (eddigre már 15x csörgött), majd gondosan lenyalta minden ujját, kiélvezte az utolsó íz foszlányokat is a szájában, belekortyolt a kávéjába, majd a 23. csörgésnél felvette.
-
ViZion
félisten
ehhez két dolog, egyik, h a minap a könyvelésre hívtak, nem kapcsol be a nyomtató. Már korábban is hosszan kellett nyomni, de most már arra sem. OK, lássuk. Hmmm... tényleg nem. Viszont a tápkábelt kirúgta/kihúzta vki... vicces. És csoda történt, rövid gombnyomásra is indult.
Másik, titkársági scan nem működik. PC-ről igen, nyomtat, látja, stb. De a scannerről nem scannel a gépbe. Elvileg mindenkinél tartományi bejelentkezés van, ezt vmiért megunta a w7 és váltott egyet, aminél a hálózati kapcsolat nyilvánoson van, szal nem engedte be a doksit a scannerről. Persze ehhez sem nyúlt senki... én elhiszem, nem mondom, h ufók voltak, de...
-
Spet
addikt
Kazetták +1 védelmi lemezzel vannak ellátva (hagyományos fizikai védelem, megspékelve roncsolásos behatolás esetében automatikusan robbanó festékpatronokkal).
HDD-t azért cserélik mert nagy eséllyel, egy registry key-t átírtak vagy beleírtak a rendszerbe egy új folyamatot (XP-s gépekről beszélünk), így ahogy újraindítják a gépet (mert nagy eséllyel rendelkeznek tartalék tápegységgel is, ezért nem játszik a kihúzom a tápegységet dolog), az automatikusan kiköpi pénzt, és nem robban a jelölő.
-
pycur
tag
Igen, a mappába bele tudok lépni. A benne lévő fájlra viszont nincs meg a fájl hibát ad a commander még belenézéskor is.
Ez az a progi, ha kell valakinek.
[link]
1 hátránya van: nem lehet célzottan állítani a műveletet. A gépben lévő összes betűjelet kapott partícióra létrehozza ezt, avagy el is lehet vele tüntetni.
További érdekesség, hogy ha átnevezed az exe fájlt akkor többé nem indul el, amíg vissza nem nevezed az eredeti nevére. -
scarabaeus
őstag
(Nem lehet egy könyvtáron belül két ugyanolyan nevű fájlnév és alkönyvtárnév. Védett fájlt nem akartak létrehozni, mert az oprendszert megzavarhatná, míg egy védett alkönyvtárt nem néz fájlnak az oprendszer, viszont a vírus sem tudja létrehozni a fájlját ugyanolyan néven)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Delta Force (2024)
- EA Sports WRC '23
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motoros topic
- Gumi és felni topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- TV antenna és jelerősítés
- iPhone topik
- További aktív témák...
- HP Victus 16-d10008tx 16.1" FHD IPS i7-12700 RTX 3060 16GB 512GB NVMe gar
- Lenovo Legion 5 Pro Gamer Laptop 2év garanciával (i7 13700HX, RTX 4060)
- IPhone 11 Pro max 64GB megkímélt új emelt kapacitású akku!
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- Nitro ANV15-51 15.6" FHD IPS i5-13420H RTX 4060 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Gainward Phantom RTX 4070Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
- Lenovo Legion 5 15ACH6 Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- SZÜNETMENTES TÁPOK
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Bontatlan SteelSeries QcK 3XL egérpad
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest