- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- iPhone topik
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
Új hozzászólás Aktív témák
-
wolfman
veterán
válasz
negyedes #40081 üzenetére
Nekem ebben az évben február végéig nem is volt csak SOS feladatom. Valahogy minden mocsokfontos volt. Ezzel csak az a baj, hogy döntsem el én, hogy melyik SOS feladat a fontosabb a másiknál, melyik várjon a másikra. Én rendszerint 2 megoldást szoktam eszközölni. Egyik amikor nem érdekel melyiknek van szűkösebb határideje, beérkezési sorrend van. A másik amikor idebasznak 5 dolgot, majd amelyik számomra az egyszerűbb, azt csinálom meg előbb, hogy legyen hely az asztalomon és környékén.
-
ViZion
félisten
válasz
negyedes #39298 üzenetére
nah, akkor thunderbirdről nem lenne érdemes váltani...
Apple levelező fapad, minden fut frankón, keresője egyszerű, de jobb, mint a TB-nek. Akkor tudtuk csak meg, h mennyi mail van, amikor win-re átálltunk. Botrányos, apple alatt jobb volt dolgozni, csak ugye a mérnököknek win kellett, minket is kényszerítettek a váltásra, most meg páran visszasírjuk a gondtalan apple éveket. -
-
DeltaPower
addikt
válasz
negyedes #39192 üzenetére
Ez az elmélet, amíg:
- nem kérnek mellé adatmentést ("minden maraggyon rajta")
- full telepítést ("tegyél már rá programokat vírusirtót videólejáccót internetet")
- belefutsz olyan gépbe amihez a világon nincs driver (gyári cd persze sosincs)Ha minden menne magától, akkor tényleg jó lenne 10-15 perc aktív munkáért 2-3 ezer, a maradék időben a gép úgyis teszi a dolgát. Ez viszont a gyakorlatban elég ritkán jön össze.
-
Badman 4ever
őstag
válasz
negyedes #15877 üzenetére
A videokártya miatt a HD videókkal letöltve nincs gond, YouTube-al pedig 480p-ig nem szokott gond lenni. De egyébként se onnan akarok HD videózni, úgyhogy nem zavar.
Amúgy ajánlom figyelmedbe: Egy-két szó a minimális rendszerigényről...
Például a Half-Life 2 az abszolút maximum közelében megy 1280x960-on, csak az élsimítás nem tetszett a HD 3650-nek, ezért 8x-ról le kellett vennem 4x-re, de ez is csak kis szaggatásként jelentkezett és a játék felénél kezdett feltűnni.
Ja igen és amikor 1,6 GHz-en járattam a gépet a régi lapban, akkor EVEREST/AIDA64 CPU Queen-ben leütötte Pentium III-S a 2,8 GHz-es P4-et is (meg a 2,5 GHz-es Celeron D-t, és az alatt az összes P4 és Celeronjai kombinációt), 1,4 GHz-en kicsit lemarad tőle, de a 2,5-ös Celeron D-t még így is fogja, a 2,4 GHz-es P4-et szintén és nem csak ebben a tesztrészben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Notebook hibák
- Autós topik
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Programozás topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nincs kill switch az NVIDIA chipekben
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- TCL LCD és LED TV-k
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (GTX 1070 8GB, I7-7700, 16GB RAM, SDD) Beszámítás Posta ok (32)
- iPhone 11 128GB fekete, gyárilag független, újszerű karcmentes állapot, 87% akku, legjobb ár!
- iPhone 12 128GB FEHÉR, gyárilag független, újszerű karcmentes állapot, 94% akku, doboz, legjobb ár!
- iPhone 12 128GB fekete, gyárilag független, karcmentes kijelző szép állapot, 86% akku, legjobb ár!
- Félkonfig Asus z690, i7-12700k, 4x8gb 4400mhz, 1tb Ssd,
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Update 08.08. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest