- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- iPhone topik
- Mobilhasználat külföldön
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
moorland
csendes tag
válasz
kigyi_23 #43594 üzenetére
Nekem is volt egy ilyen gép, illetve a fiamé volt. Nála a szobában időnként lefagyott vagy újraindult.
Elvittük a barátomhoz a számítógép szaküzletébe, tesztelte, de nem tudta a hibát reprodukálni.
Hazavittük, ugyanaz...
Felvittük az én lakásomba, két-három hetet nálam volt, ott játszott a fiam is vele naphosszat, de semmi hibajelenség, egyszer nem indult újra, nem fagyott le.
Otthon ismét ugyanaz. Vettünk egy szünetmentest és az megoldotta, azután sosem fagyott vagy indult újra. -
TESCO-Zsömle
titán
válasz
kigyi_23 #43600 üzenetére
"Az a baj, ha áthúzott egy hosszabbítót onnan ahol a gép amúgy megy rendesen akkor is ugyanezt produkálta."
Amit tope mond! "Valószínű van ott valami sugárzás, ami bezavar"
Ha nem maga a konnektor a baja, akkor valami EM sugárzás van, ami vagy magára a gépre, vagy az adott konnektorhoz vezető kábelekre hat. És ezen ugye az se feltétlenül segít, ha elosztóval máshonnan hozol áramot, mert az is kábel.
Tápegység milyen a gépben? -
Pötyi
őstag
válasz
kigyi_23 #43612 üzenetére
Bakker, én nagy X-akták rajongó vagyok, szerettem azt a sorozatot! 25 év rendszergazdaság után hiszem és vallom, hogy néha a számitógépek is menstruálnak, illetve mit is mondok, megérzik a napkitöréseket, na! Hajlandó vagyok leugrani vidékre és személyesen megnézni azt a szobát egy laptoppal és/vagy egy asztali géppel, ha privátban elárulod a kisváros nevét. Valaki más jönne Pestről? Egy feszmérő, Voltmérő jól jönne, rámérni a konnektorokra.
-
domerator
veterán
válasz
kigyi_23 #43605 üzenetére
Bocsi hogy belevau, de ha ennyire egzaktul bizonyítható, hogy csak abban a szobában görbül a tér, akkor ezt miért neked kell megoldani? A gép máshol hibamentesen működik, hívjon egy ingás embert, látót, akárkit, a te gépednek nincs baja (ha jól értelmeztem az előzményeket)
-
Adamis
őstag
válasz
kigyi_23 #43594 üzenetére
Nálunk is van egy ilyen konnektor.. Bedugom - APC Surge Arrest túlfeszvédelemmel megy a gép, ami jelzi, hogy valami nem stimmel a feszültséggel - és így megy jól. De bárhol máshol kifogástalan a hálózati feszültség. Egy szálnál valamiért nem. Simán lehet, hogy az a baja..
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Béta iOS-t használók topikja
- Autós topik
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- Milyen videókártyát?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Sorozatok
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gamer számítógép Asus B150M i3 6100 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon 500W
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
- Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged