- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Netfone
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Gyuri27
félisten
válasz
salaud #44369 üzenetére
Én a vajákra reagáltam. Konkrétan.
Ha a másik 3 cimre reagáltam volna akkor egyből körberöhögöm az 50k-s 1050ti-t. Mert ezekre a játékokra nemigen alkamas különféle okok miatt (gyenge a kártya, optimalizálatan, bughalmaz stb-stb).
Ráadásul az ajánlatod 50k-ért akkor is fals. Mert kb ennyiért van 570 is. Az meg laza + 30%-ot hoz.
Mint mondtam ennyit a szakmaiságról.
Szép estét. -
FatCutter
tag
válasz
salaud #42389 üzenetére
Én a taxidiszpécsert dugtam meg. Nem is egyszer. Szerencsémre jó alakú szőke csaj volt.
Mostanában már csak fenyegetőzni szoktam ezzel.
- És ha férfi? - taxisofőr
- Mostanában már az sem baj. - én.
Taxisofőr részéről lapos pislogás.Nem mernek velem tekervényeket csinálni.
Hátha "(Zs)Anettnek" nézem őket.
-
Spet
addikt
válasz
salaud #41908 üzenetére
Én azt nem tudom, hogyan jutnak be scam hirdetés (te vagy a 10. a Posta/Google/T-kom/UPC játékában és ha kitöltöd a kérdőívet, akkor nyertél egy S10/Ipone X-t) céges zárt hálózatra
Ráadásul google találat rákattintása után erőszakolja magát rendesen.
Bár otthon is találkoztunk 1 alkalommal (természetesen tűzfal mögött), azóta nem észleltük.
-
SP4C3
veterán
válasz
salaud #41908 üzenetére
Érdekes, nálunk van egy laptop XP SP3-mal, sosem frissített, nincs rajta kártevő.
Tűzfal logban elvétve találok pl. ilyet:
"May 16 17:01:05 SP4C3-H0ST daemon.err httpd[1419]: Request Error Code 401: Authorization required. please note that the default username is "root" in all newer releases"
De ez normális.Megjegyezném, hogy minden OS install úgy kezdődik, hogy kihúzzuk a netkábelt (win10 esetén meg pláne).
-
wolfman
veterán
válasz
salaud #41908 üzenetére
Na akkor nem egydi eset volt ez nálunk baráti körben. Igen hamar rájöttünk, hogy XPt telepíteni internettel egyenlő az öngyilkossággal, ami ráadásul el is vesz vagy 2 órát az életedből. Mire eljutsz a 3. program feltelepítéséhez, már furcsán belassult, töltött a háttérben, leterhelve a HDDt. Miután rájöttünk, csak vírusírtó telepítése után lett belőve bármiféle külvilági kapcsolat.
Addig áramot is alig kapott. -
-
cbmfan
senior tag
-
Pötyi
őstag
válasz
salaud #39931 üzenetére
Hát igen, de pont ez benne a sárkányos, hogy anno a főiskolán azt verték a fejünkbe, hogy
1 vagy 0
van áram vagy nincs áram
igen vagy nem
fekete vagy fehérEhez képest ezek a megmagyarázhatatlan vudu dolgok (kivéve 3Dfx) rohadtul nem férnek bele az én racionális, materialista világnézetembe. Hát hogy jön ahoz, hogy évekig jól működik, aztán egy napsugaras, madárfüttyös reggelen ismeretlen hiba miatt nem találja az én profilomat, betölt egy ideiglenest, aztán egy ujraindítás után eszihöz tér és ez a hiba évekig nem fordul elő többé. Azért benne van a kíváncsiság az emberben, hogy mi okozhatta, csak az építő jellegű, konstruktív hozzáállás miatt, hogy többször ne fussunk bele ebbe a hibába.
-
SP4C3
veterán
válasz
salaud #37883 üzenetére
Épp ezaz, hogy nincs rajta sorozatszám.
+Vevőjelölt A sorozatszám adja meg a méreteket és a csapágy terhelhetőségét. Tessék a 6000-es sorozat táblázata
Mindegy, köszi a tájékoztatást, meglátjuk...
-
Hequila
őstag
válasz
salaud #34349 üzenetére
Le a kalappal... hogy ezt így távolról egyértelműen megállapítottad... hát na. Az évek meg a rutin.
A sok hülye csillámfaszláma szakbarbár kókánymiska meg azt a régi szar POST kártyát használja diagnosztikára... csak hogy utána meg jól lehúzhassák az ügyfelet. Botrány!TaaT:
Én azért még a helyedben futnék vele egy kört... ha nincs POST kártyád (mert mér' is lenne, csak a lúzerek használják, mint pl. én), akkor húzz le mindent, cserélj memóriát és tápegységet, hátha.
Ilyen idős gépeknél sűrű a kontakthiba, leginkább a memóriáknál. Oxidmentesíts.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Futás, futópályák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Medence topik
- TV antenna és jelerősítés
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Dune: Awakening
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Netfone
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 (újszerű, független , 128 GB, 6 GB RAM, Kék)
- Samsung 55" QE55QN700CTXXH 8K UHD Smart Neo QLED Mini LED TV
- Asus VivoBook S15 S513 OLED (S513EA-L12917) Fekete - Garancia 2026.06.22.
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 16GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged