Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Gyuri27
félisten
válasz
salaud #44369 üzenetére
Én a vajákra reagáltam. Konkrétan.
Ha a másik 3 cimre reagáltam volna akkor egyből körberöhögöm az 50k-s 1050ti-t. Mert ezekre a játékokra nemigen alkamas különféle okok miatt (gyenge a kártya, optimalizálatan, bughalmaz stb-stb).
Ráadásul az ajánlatod 50k-ért akkor is fals. Mert kb ennyiért van 570 is. Az meg laza + 30%-ot hoz.
Mint mondtam ennyit a szakmaiságról.
Szép estét. -
FatCutter
tag
válasz
salaud #42389 üzenetére
Én a taxidiszpécsert dugtam meg. Nem is egyszer. Szerencsémre jó alakú szőke csaj volt.
Mostanában már csak fenyegetőzni szoktam ezzel.
- És ha férfi? - taxisofőr
- Mostanában már az sem baj. - én.
Taxisofőr részéről lapos pislogás.Nem mernek velem tekervényeket csinálni.
Hátha "(Zs)Anettnek" nézem őket.
-
Spet
addikt
válasz
salaud #41908 üzenetére
Én azt nem tudom, hogyan jutnak be scam hirdetés (te vagy a 10. a Posta/Google/T-kom/UPC játékában és ha kitöltöd a kérdőívet, akkor nyertél egy S10/Ipone X-t) céges zárt hálózatra
Ráadásul google találat rákattintása után erőszakolja magát rendesen.
Bár otthon is találkoztunk 1 alkalommal (természetesen tűzfal mögött), azóta nem észleltük.
-
SP4C3
veterán
válasz
salaud #41908 üzenetére
Érdekes, nálunk van egy laptop XP SP3-mal, sosem frissített, nincs rajta kártevő.
Tűzfal logban elvétve találok pl. ilyet:
"May 16 17:01:05 SP4C3-H0ST daemon.err httpd[1419]: Request Error Code 401: Authorization required. please note that the default username is "root" in all newer releases"
De ez normális.Megjegyezném, hogy minden OS install úgy kezdődik, hogy kihúzzuk a netkábelt (win10 esetén meg pláne).
-
wolfman
veterán
válasz
salaud #41908 üzenetére
Na akkor nem egydi eset volt ez nálunk baráti körben. Igen hamar rájöttünk, hogy XPt telepíteni internettel egyenlő az öngyilkossággal, ami ráadásul el is vesz vagy 2 órát az életedből. Mire eljutsz a 3. program feltelepítéséhez, már furcsán belassult, töltött a háttérben, leterhelve a HDDt. Miután rájöttünk, csak vírusírtó telepítése után lett belőve bármiféle külvilági kapcsolat.
Addig áramot is alig kapott. -
-
cbmfan
senior tag
-
Pötyi
őstag
válasz
salaud #39931 üzenetére
Hát igen, de pont ez benne a sárkányos, hogy anno a főiskolán azt verték a fejünkbe, hogy
1 vagy 0
van áram vagy nincs áram
igen vagy nem
fekete vagy fehérEhez képest ezek a megmagyarázhatatlan vudu dolgok (kivéve 3Dfx) rohadtul nem férnek bele az én racionális, materialista világnézetembe. Hát hogy jön ahoz, hogy évekig jól működik, aztán egy napsugaras, madárfüttyös reggelen ismeretlen hiba miatt nem találja az én profilomat, betölt egy ideiglenest, aztán egy ujraindítás után eszihöz tér és ez a hiba évekig nem fordul elő többé. Azért benne van a kíváncsiság az emberben, hogy mi okozhatta, csak az építő jellegű, konstruktív hozzáállás miatt, hogy többször ne fussunk bele ebbe a hibába.
-
SP4C3
veterán
válasz
salaud #37883 üzenetére
Épp ezaz, hogy nincs rajta sorozatszám.
+Vevőjelölt A sorozatszám adja meg a méreteket és a csapágy terhelhetőségét. Tessék a 6000-es sorozat táblázata
Mindegy, köszi a tájékoztatást, meglátjuk...
-
Hequila
őstag
válasz
salaud #34349 üzenetére
Le a kalappal... hogy ezt így távolról egyértelműen megállapítottad... hát na. Az évek meg a rutin.
A sok hülye csillámfaszláma szakbarbár kókánymiska meg azt a régi szar POST kártyát használja diagnosztikára... csak hogy utána meg jól lehúzhassák az ügyfelet. Botrány!TaaT:
Én azért még a helyedben futnék vele egy kört... ha nincs POST kártyád (mert mér' is lenne, csak a lúzerek használják, mint pl. én), akkor húzz le mindent, cserélj memóriát és tápegységet, hátha.
Ilyen idős gépeknél sűrű a kontakthiba, leginkább a memóriáknál. Oxidmentesíts.
Új hozzászólás Aktív témák
- Digitus UNIQUE DN-19 07-U, 7U prémium fali rack 600x450
- Szinte új! 3 Hónapos! Playstation 5 Slim Disc (Lemezes) Kiadás! Garancia: 2027.05.15
- Logitech Z333 2.1 (980-000953/1202) Aktív hangfal
- NVIDIA Quadro M2000 4GB GDDR5 profi munkára, CAD, 3D, stabil kártya!
- Csere-Beszámítás! Ajándék ROG Táska! Asus Rog Ally Z1 Extreme RC71L - 512GB SSD + 16GB LPDDR5
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3009
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 1TB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3051
- Lenovo ThinkPad T15 Gen 2 Intel Core i5-1135G7
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest