- One mobilszolgáltatások
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
válasz
ViZion #39684 üzenetére
fenn a prémium funkciók menüpontban, a privát üzenetes rész mellett. Ott van egy opció, hogy mindenképp el akarod titkolni hogy megérkezett a sheriff a városba
hupon valaki érdeklődött, milyen olcsó netbookra hajazó laptopot lehet/érdemes venni...
erre valaki belinkelte az aldis 30 ezres csodát, ami egy régebbi fajta tablet procit és 1GB ramot tartalmaz meg valami lassú emmc-t. Szerintem valami előéletük lehet, hogy ennyire rosszat akar vele tenni
Persze gyárilag win10 home van rajta, bár ilyennél a frissítés is kétvállra fektetheti a gépet, már hogy fel sem tud menni esetleg rá. Egyik kolléga faterja vett egyet és még linuxot sem lehet rátenni, mert a szokásos bugos, kókányolt efi van rajta és a tablet alkatrészek maitt a normál kernel sem ismeri a touche, wifi és más funcióit. -
válasz
ViZion #39659 üzenetére
Az a vicces, hogy ezt úgy küldtem ki anno a csapattársaknak, hogy "Megjött a storage upgradeünk", majd volt olyan kolléga, aki a petabájtok végiggondolása nélkül (messze elég kicsik vagyunk, hogy ekkora értékek irreálisak legyenek) elkezdett flammelni, hogy mekkora nyomorult vagyok, hogy Windows7-et kezdek telepíteni az új vasakra
-
planbmokus
senior tag
-
Pötyi
őstag
válasz
ViZion #39496 üzenetére
Hát de nem fagy le! Nem fosik maga alá, nincs kék halál, nincs széteső képernyő-kép! Nincs memhiba! Ha elindult, utána tök jól működik, teljesen jó sebességgel! Csak az elindulással van gond! Ez benne a sárkányos! H. Irén boot cédéjével csináltam egy-két tesztet, scandisk, memtest, de ott minden rendben volt.
-
wolfman
veterán
válasz
ViZion #39483 üzenetére
Ennyi reklámmal akkor is letöltöm/online nézem, ha épp azt a filmet adják.
Ennyi, mert nem reklámot akarok nézni, hanem műsort/filmet.
(#39484) -=RelakS=-: Meg a retek klub nem vágja ki a véres jeleneteket
Egyik kedvencem, amikor kb. 7-8 éve leültem megnézni az Alien 2-t és konkrétan szinte jelenetek maradtak ki a filmből úgy hogy késő este ment és 18-as karikát kapott. Na de hol vannak már azok a 90-es évekbeli TV3-as idők, amikor a Született Gyilkosokat lenyomták este főműsoridőben VÁGATLANUL!?
Kaptak is 48 óra adásszünetet érte.
-
wolfman
veterán
válasz
ViZion #39449 üzenetére
Milyen hibáról beszélsz pontosan? Eddig az volt a bajotok, hogy régi, már semmire se jó gépeket kellett kimaxoljak, amire nem akartak pénzt fordítani. Ok, ezekkel leálltam, beláttam, hogy hülyeség.
Most az van, hogy jöttek sok pénzzel, hogy tegyek össze egy gépet, amit én akarok, ahogy akarom. Még reális is volt a kívánt értékhatár, csak persze várni kell a jó használtpiac árakra, de ki lehet fogni a jó üzleteket.
Sikerült is a feladatom, de én arról hol tehetek, hogy nem számoltak saját oldalon dolgokkal?
- pár napja derült ki, hogy kis méretű brand DELL házba kellett volna beépítsem, amibe az alaplap nem fér bele, nem hogy a GTX 780-as.
- 80Gb-os winyót akartak adni (adtak is), hogy az jó lesz, de nem tudták, hogy ez pics@füst méret. Majd mikor felajánlottam, hogy szerzek nekik 4-5eFt fejében 500Gb körülit, akkor inkább önerőből próbálták elintézni, de megint csak egy 80Gb-osat hoztak.
- Amiről megint csak nem tudtam, hogy ők a játék korábban nálam járt példányát akarták feltelepíteni, amivel nincs baj, de az a gyerek tesójáé, tehát csak felváltva fogják tudni tolni, mert egy kulcs van. Mikor legutóbbi talinál közöltem, hogy újra meg kell vegyék, megint elképedtek és megkértek, hogy töltsem le virágboltból. Mikor közöltem, hogy az működhet, de akkor se fognak tudni egymással játszani, se interneten, mert ezeknek ez a funkciója szinte sose működik, akkor megint ment a matek.Szóval ezeknél a problémáknál hol is hibáztam én? Akár hogy is nézzük, most teljesen új hibákba futottam bele.
-
törölt tag
válasz
ViZion #39372 üzenetére
Telenor Hello Data Start-ot nézegettem, amikor lejárt a vodás, az full korlátlan 6.5 ha jól emlékszem, és hűségmentes
Csak éppen most még nincs mibe belerakni. Pontosabban pont most lett mibe belerakni, mert a Telekom leküldte a másodtelefonomra az unlock kódot.
De most meg már látom, ledobálták a faoszlopokat, rajtuk az optika, bármelyik pillanatban jöhet az ftth-s 30-as állami net...
Addig lehet beérem 1890-ért a funkciókorlátos Telekomos nettel, de ezt szerintem akkor sem mondom vissza ha rendeződik a helyzet. -
-
-=RelakS=-
veterán
-
customer114
őstag
válasz
ViZion #38967 üzenetére
De ez egyszerű lehúzás, felismerted, ő nem ismerheti be, kötelező tennie a hülyét, mire te is teszed a hülyét. De a lényeg, hogy a végén a te igazad szerint folytatódjanak a dolgok, mert ha nem akkor ugyan te vagy a balfék.
(a "te" most egy kitalált személy
nem rád írtam) -
Ittnemaz
aktív tag
-
-
azbest
félisten
válasz
ViZion #38711 üzenetére
tegnap elgondolkodtam, hogy vajon a 2001-es születésű gyakornok lánynak milyen érzés lehet átvennie tőlem a 1995ös kiállítású papírt ügyintézéshez
Meg hogy a két kislány együtt is fiatalabb, mint én
Wow, a big boss 1 évvel idősebb nálam. Hm, fogalmazzuk át: fiatalos a csapat
-
*Ropi*
félisten
válasz
ViZion #38680 üzenetére
Az alapvető etikett / netikett formulák is kikopnak a fiatalabb korosztályokkal arról nem is beszélve, hogy a legtöbben abszolúte nem tudnak a saját korosztályukon kívüli társaságban viselkedni. A kommunikációs protokollok mellett olyan alapvető dolgok sincsenek meg sokuknál, hogy pl. melyik evőeszköz mire való egy többfogásos terítéknél.
-
E.Kaufmann
veterán
válasz
ViZion #38653 üzenetére
Na pont ez az, a LO Writer megjelenítő és szerkesztőmotorjával sokat lehetne dobni a TB-n, valamint egyszere frissülne, nem kellene külön fejlesztőbanda, ahogy az Outlook-nál is volt régebben Word integráció, mostanában nem tudom, hogy oldják meg, de gondolom, közösek ott is az alapok (Word-Outlook).
-
netpeti98
addikt
válasz
ViZion #38645 üzenetére
Az Adblock alapból az EasyList listát használja. A uBlock is az EasyListet használja alapból, plusz más listákat.
Amit írtam elsősorban a kiegészítőkre értettem, nem vontam kétségbe a host lista hatékonyságát. Anno a Firefox topikban is visszatérő probléma volt az Adblock erőforrásigénye, ezért ajánlottam helyette a uBlockot, ami takarékosabb, nyílt forráskódú, és igény szerint jobban konfigurálható.
-
netpeti98
addikt
válasz
ViZion #38642 üzenetére
Általában ezek között a listák és kiegészítők között szokott lenni átfedés. A uBlock Origin a megfelelő listákkal kiváltja az összeset.
Ha kevés lenne, vagy kellene részletes script blokk, akkor mehet mellé a uMatrix, bár ez több konfigurációt igényel.Gépigény szempontjából is jobb választás a uBlock, jobban van optimalizálva mint az Adblock, és a Ghosteryt is feleslegessé teszi.
-
bucihost
senior tag
válasz
ViZion #38554 üzenetére
Nagy az isten állatkertje....
ez az üzlet régen (~ 4 hónapja) még hentes volt. Azóta "kicsit" átalakult. Kirakatban tv, telefonos kiegészítők stb. Nézik az üzletet, majd bejönnek:- ez már nem a hentes üzlet?
Vagy:
- itt hitelt lehet venni?
vagy:
- borotva pengét árultok?
a legjobb:
könyékik benne vagyok egy telefonban, ripityára szétszedve. Mellettem multiméter + forrasztó állomás, csipeszek csavarhúzók. Bejön az ipse, majd:
- had kérdezzem már meg, szervizeléssel foglalkoztok?
- NEM!!! -
quailstorm
félisten
válasz
ViZion #38423 üzenetére
VoIP, group video chat, rendes file sharing peer-to-peer. Erre se az FB se a Viber nem jó, Viber asztali klienséről mostanában azt nem hallottam hogy működik.
Akinek kicsit több kell, mint hehehe kiskutya, szívecske matrica, sőt, ezt látni se akarja, annak a mostani Skype nagyon is jó. Előre félek az elbarmoló frissítéstől, amivel behozzák azt a sok retket. (amúgy nálam is a Skype ismerősök azok 2010-ben meg 2007-ben meg azelőtt is Skype userek voltak...)
-
scarabaeus
őstag
válasz
ViZion #38368 üzenetére
(Ehhez illeszkedik a #31099 - #31100)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged