- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speed®
titán
válasz
bucihost #39613 üzenetére
25 körül 7950 pl., az korrekt tempót tud. Bár használtan garival nem találsz valószínűleg, egy halott VGA után gondolom ez is szempont. Ezzel együtt viszont nehéz a keretbe értelmes karit varázsolni, GT1030 van boltban ekörül vagy RX460 picit feljebb.
Ami a fórumon hirdetést illeti, legyen az kereslet vagy kínálat, tilos. Nem azért, mert ez a heppünk, hanem mert ez a szabály, okkal. Köszi a megértést, neked is kellemes ünnepeket..
-
solena
tag
válasz
bucihost #39342 üzenetére
A vinyód ezek szerint egy SATA2-es green... mennyi idős? (gondolom, nem mai darab) Mindenesetre, mivel megjelent egy szektorhiba, ez csak gyarapodni fog. Már ne tarts rajta semmi lényegeset, használd, amíg tudod.
A Super Flower melyik fajta? (ebben a méretben van nekik egypár darab, szám szerint 7 fül van nálam megnyitva, ami 550w-os tápjaik vannak). Ha a tápkábel, amin a wd van, cserélgetős, akkor ellenőrizd a csatlakozást, hogy rendben érintkezik-e, esetleg tedd másikra (és ne legyen más arra a kábelre rákötve).
-
macilaci78
nagyúr
válasz
bucihost #38557 üzenetére
Olyan üzlethelyiségben nyitottunk fegyverboltot, ami korábban 3 évig üresen állt, azt megelőzően kb 15 évig bútorbolt volt. Anyóka a nyitás után 1 évvel bejött, körbejárta a fegyverboltot, mire megtalált és megkérdezte, hogy a bútorrészleg merre van?
Ugyanide bejött két civil ruhás nyomozó, kicsapták a flekót, bemutatkoztak, én meg hanyagul karba tettem a kezem és megtámasztva a pulton a seggem megkérdeztem, hogy mit adhatok? Akkor megszeppenve körülnéztek, hova is jöttek be, és elmondták, hogy csak egy címet keresnek.
-
tserrof77
őstag
válasz
Tegnap, dettó, ugyanez... nyakig vagyok egy G6-osba, venticsere, gép ropira szétteregetve... csaj be, laptoptáskával...
- Ööö.. izé... laptop takarítást vállaltok???-
...amúgy egy megtört sarkú Samsung NP300... takarítás mellé "ajándék" zsanérjavítás-könnyítés... de már rakom össze, lájtos 15k-t fizet... ja, persze TEGNAPRA kész kellett volna lennie (6.-ig vagyok nyitva, fél 6-kor esett be, a zsanértörést lehet, simán rámveri, csak ugye ki akartam nyitni a gépet, akkor szembesültem az np300 típushibájával, pechjére...) Nem baj, így most TÉNYLEG lesz egy frankó gépe még pár évig...
-
ViZion
félisten
válasz
annó németben dolgoztam, fagyizóban. Német humor herold odajön az ablakhoz, a fagyispult elé áll:
- van fagyi?
- Megyek, megkérdezem a főnököt...
És besétáltam. Mondtam a főnöknek röhögve a sztorit, de közbe már a polgár is jött, hogy hát ez mi?
Mondom értem a viccet, de nem szeretem...#38563 azbest: bocs, de nem igaz amit írsz. Mindenki tudja, h ha kórházba mész, akkor ezeket is (meg gyógyszert, kötszert, etc.) vinned kell...
jah, és kaját is, az a biztos.out: ehh, kapja bé neked a fűnyíró. nem kellene olyan proxy-t használni, ami szűri a legjobb oldalakat.
-
ViZion
félisten
válasz
bucihost #38553 üzenetére
hogy ezek miért nem halnak ki?
Nálunk aláírásbélyegzőt akart csináltatni egy asszonyka még anno a nyomdában, mondtuk, h 4-5 aláírás kell, amit scannelünk és a használhatót kapja bélyegzőn. Aláírt egy papírlapra, majd nem akarta odaadni, mert hát na, veszélyes. Mondtam, h így ránézésre ha tudnám csinálni, már nem itt dolgoznék... elsétál, vagy kell a bélyegző?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Yettel topik
- Újabb videón a Mafia: The Old Country
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Asztalos klub
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- Prémium gépház most fantasztikus áron!
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest