- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- iPhone topik
- Mobilhasználat külföldön
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
tserrof77
őstag
válasz
hackeeeee #39118 üzenetére
Nevetni fogsz, pont tegnap hoztak be egy ilyet... Régi ügyfél régi gépe. Asrock P4i65G lap, 2.8GHz P4 2*1GB ram, 250STA hdd, Radeon 9600Pro vga... XP van rajta, húzzam már újra vinhétre... Jajaj... volt az első reakcióm... Nekiestem egy x86 win7home-mal... Az eredmény több mint meglepő... Egész gyorsan indul, megy, teszi a dolgát... Még a jutyub is használható vele... ÉN kérek elnézést a géptől!!!
-
ViZion
félisten
válasz
hackeeeee #39116 üzenetére
erre a kedves
vevőeladó:ugyanmár! tudom hogy eSZT még elaggyátok! Ez csúcsgép volt mikor vettem. Na, az amit mondasz komám, az a szerelon. Ez még most is gép. Csak újratelepíted és már el is viszik.Volt olyan, aki meg akarta magyarázni, h az anno vett legkisebb penyás gépe csúcs vas volt... aham, aki eladta, annak volt csúcs.
-
-
-
DeltaPower
addikt
válasz
hackeeeee #35799 üzenetére
Ez olyan mint anno az "Iksz 800 GéTéÓ Négyzet". Mikor először hallottam, nem tudtam hogy sírjak vagy röhögjek.
-
törölt tag
-
Alg
veterán
válasz
hackeeeee #34745 üzenetére
Tipp: Elromlott a vinyó a gépben, ezért "nincs benne" (Boot azt írja hogy nincs, "nem látja"). Szétszerelni nem akarja/nem tudja (+ valami okos azt mondta neki rakjon rá külsőt). Vagy csak nem is tudja hogy egy notit szét lehet szedni.
USB-ről nem tudja mi az ezért monda hogy nincs.
-
-
madgie
titán
válasz
hackeeeee #34749 üzenetére
Ó, ne is mondd. Munkatársam szólt, hogy a testvérééknél valami miatt a Samsung telefonok nem látják a wifit, csak az iPhone-ok. És hogy XY számú ismerős sem tudta megoldani. Na, hülye ésszel azt válaszoltam, hogy ezt megnézném magamnak. Elmentem, leültem a gép elé, SSID-ben ott figyel az ékezet. Na mondom ez komoly probléma volt, átírtam... és mit adj Isten, akkor térdelt le az internet. Persze az egész család azt hitte, hogy én b@sztam el az egész hóbelevancot
-
LamerGyuri
senior tag
válasz
hackeeeee #34745 üzenetére
1. Behozatod vele az egyik notebook-ját, majd gyorsan guglizol néhány disassembly képet, hogy hol található benne a merevlemez. Majd ennek fényében nekifuttok mégegyszer, hogy mit is szeretne tulajdonképpen.
2. Nincs hozzá türelmed: "Sajnos nem tudsz ilyet adni" és átküldöd a konkurenciához újévi meglepinek, kínlódjanak vele ők.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch
- Autós topik
- Apple MacBook
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Spórolós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen videókártyát?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest