- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
TESCO-Zsömle
titán
-
Pötyi
őstag
válasz
Jester01 #39076 üzenetére
Valahol van igazságod, de azt előre soha nem lehet tudni, hogy mennyi idő lementeni minden cuccát, aztán valahol a szíve mélyén titokban reméli az ember, hogy _talán_ rövid idő alatt helyre tudja pofozni. Főleg úgy, hogy hirtelen felindulásból elkövettem azt hibát, hogy megígértem neki, hogy nem gyalulok. Meg a levelezés gépre lementett archive.pst és .ost fájljait is utálom ki-be másolgatni.
Ja, meg eszembe jutott a vicc arról, hogy a szegény falu kis papját lebassza az ellenőrzést végző püspök, hogy miért nem harangoztak délben?
- Ezer okot tudnék mondani kifogásnak - mondja a pap - de legyen elég annyi, hogy nincs harang.Na, hát most per pillanat nekem sincs egy szabad, minimum öccá' gégás külső vinyóm ilyen célra. Előbb vetetnem kell a gazdaságissal egyet.
-
Littoral
aktív tag
válasz
Jester01 #38879 üzenetére
Nem belekötés, észrevétel amúgy. E-I-E-I-O, így adja ki a ritmust és a dallamot, amit ő írt, az nem.
Mc->Mac, az jogos, ja.A szintaktikai megjelölés utal arra, hogy a szavak a felsőbb nyelvi egységben, a mondatban kapcsolatba kerülnek egymással, s köztük egyfajta szoros viszony alakul ki. Ezt az összetartozást több tényező is jelezheti: a szószerkezetet többnyire közös hangsúly tartja össze (...)
-
-=RelakS=-
veterán
válasz
Jester01 #35545 üzenetére
Háde ha ViZion leelenőrzi, kijavítja, rászól, stb, akkor hogy fognak olyan problémát csinálni, ami fáj a cégnek?
Ha a kiccsaj kiküldi azt a papírt is, amihez a címzettnek semmi köze, még ViZiont veszik elő, hogy miért nem ellenőrizte.
Legalábbis erre következtetek a korábban olvasottakból -
szumo
senior tag
-
draco31
veterán
válasz
Jester01 #17591 üzenetére
Az esetemben opera minit használok, és úgy ahogyan pc-nél van nem tudom beszúrni, rákattintok a link gombra, bejön az ablak beillesztem leokézom, de nem kerül be a hozzászólásba. Lehet csak az operával van gond. Sokszor inkább várok fél napot, hogy géphez kerülve rendesen beillesszem.
A kódot pedig nem tudom fejből, és a tied is csak szövegként van jelen.Ha már itt vagyok, lenne egy kérdésem mindenkihez ha lehet, azt hiszem Ti vagytok ebben a legjártasabbak.
LCD monitor tápegységében kondenzátor csere megoldható igaz? Tünet: áramszünet után nem mindig kapcsol be, 6-7 éves Fujitsu Siemens. -
Rival
aktív tag
válasz
Jester01 #16980 üzenetére
Pár hete egy 10 éves HP Proliant szerverben kiment a táp. Gyárit aranyáron sem kapni, kukázni meg nem akartam. Szerencsére szabvány ATX dizájn, a 24 pines csati mellett viszont ott figyelt az alaplapon az EPS12V is. Kellett keresni egy olyan tápot, amin van ilyen csati, ugyanis hiába nem volt nagy teljesítményű gép, ha nem csatlakoztattam, egyszerűen meg sem röccent a masina. Az egyik izmosabb Chieftec modellen volt ilyen, berak, örül, hogy negyed áron megoldódott. Sokáig nem kell kibírnia, mert a merevlemezeknek már olyan hangja volt, mint egy porszívónak.
-
Nordic
Közösségépítő
válasz
Jester01 #15081 üzenetére
Nem is akartak kötelezni, nem is hagytam volna magam, pláne ilyen ellentmondásos végkifejlet után. Azt hiszem rákérdezek náluk e-mailben, hogy mi a helyzet olcsóbb vásárlás esetén, csak azt nem tudtam, hogy a teljes összeg levásárlására kötelezhetnek-e. Köszönöm a gyors választ!
-
-
Jester01
veterán
válasz
Jester01 #14428 üzenetére
Kipróbáltam, a belső szélénél kb 4x4 mm-es területen lekapartam a lemezt. Az elejét nem tudja olvasni, nem lehet csatolni, nincsenek fájlok. De a későbbi részét gond nélkül lehet olvasni, igaz meglepő módon ez a kis kaparászás majd' 50 megabájtnyi adatatot érintett. Persze minden bizonnyal abból a régióból is sok szektor olvasható, én annyit nem szőröztem vele. Azt tudom, hogy onnan kezdve már minden hibátlan.
Azt pedig nem mondtad mennyi adat volt rajta, ne nézz már gondolatolvasónak.
-
cbmfan
senior tag
-
cbmfan
senior tag
-
cbmfan
senior tag
válasz
Jester01 #14423 üzenetére
b+ ember, olvasd el újra. cd felső felületén, szitázás alatt van hordozóréteg ellenben dvdknél, ahol két réteg között található.
mivelhogy közvetlenül belső perem után volt fizikailag eltávolítva a hordozóréteg (lekaparta a HP), ezért szó szerint egy lyuk volt rajta, ergo ezt még Kürt se vállalná be, nemhogy bárki más.
tipikus "ha csendben maradtál volna, okosabb lettél volna" effektus.
-
Vangelis
félisten
válasz
Jester01 #1722 üzenetére
nagykerek egyáltalán nem válálják, azt ami rá van irva a dobozra, meg nem is magyarul van rajta... tehát a vevőnek nem kötelező angolúl tudni
de ki tudja... érdekes ez az egész , nekem egyik ügyintéző azt mondta, hogy ha dobozon elet gar van akkor küldjem ki egy év után a gyártónak.. ha akarom
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest