Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dzsi23
addikt
válasz
xcvbxcvb #262935 üzenetére
De, nagyon is bejött: puha, hajlékony, nem pormágnes, remélhetőleg tartós is, hibátlan.
Viszont a 36 millis órát kicsinek éreztem a 18.5 centis csulkómon, ezért raktam rá fémet. Nagy óráknál mindig bejött, hogy a fémszíjat szövetre vagy gumira cseréltem, ezáltal kisebbnek látszottak, és kisebbnek is éreztem, gondoltam, fordítva is működhet.
Amúgy eredetileg bőrszíjas, de a gyári bőrrel még kisebbnek tűnik, mint a bison gumival, és nem is tetszik ezzel az órával a sima fekete bőr (+ nem hordok bőrszíjat). A fémet most szereztem be, pénteken.Seiko SRPK27K1
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz
xcvbxcvb #261975 üzenetére
Igen, srpj85. Snk már régóta nincs, Berny van helyette. Carnival is megvan még, melóba a legjobb, csak bumszlinak érzem már. Kicsit elszaladt velem a ló, több órának sem bírtam ellenállni. Cserébe párat el kell adnom még, amiket nem használok. Fortis PP marad, az tuti. Laco-t meg nem kapkodom el, talán nem is merném hordani. Az már a "drága" kategória nálam, amire 'rvára kell vigyázni.
-
dzsi23
addikt
-
Faresz1976
aktív tag
válasz
xcvbxcvb #258436 üzenetére
Ááá dehogy ajánlom.
Félreértetted. Minden abból indult ki, hogy 10. húzásra indult el az NH31 és bosszantott. Kíváncsi voltam kinek mennyi koronatekeréssel indul. Dzsi ajánlotta, hogy ellenőrizzem le Accuracy meter-rel és akkor kaptam ezt az eredmény.
Ennyi a történet.
Maradok a japán szerkezeteknél. -
SOAD19
addikt
válasz
xcvbxcvb #256988 üzenetére
Köszi! Szíjból valami ilyesmi k tetszenének: [link] Vagy egy sima fekete tropical stílusú, valami ilyesmik(fekete, nyárra meg narancssárga: [link] Rája is tetszett régebben, de azok gondolom elég drágák, meg talán kicsit túlzás lenne egy 100k-s órához. De, előbb nem ártana eldöntenem, hogy marad-e, de esélyes, mert túlzottan bejön a számlapja. A lünettát nem hiszem, hogy sűrűn fogom tekergetni, úgyhogy annyira nem nagy érvágás, hogy nem lehet könnyebben forgatni, csak kicsit rontott a minőségérzetén. De persze, csodát, azért nem várhatok ennyi összegért. És pont ez is zavart, mármint az ára, inkább kiadtam volna mondjuk egy 50-essel, vagy még többet, ha kicsit még minőségibb lenne.
#256989 dzsi23
Thanks! Nem a G-khez mérem, csak meg vagyok szokva velük, nem tudok vele mit csinálni. Tetszenek is magamon, ezek a nagyobb órák, jól állnak, szerintem.
Emlékszek, korábban láttam vitrinben, ezt az órát is, és olyan kis falat volt, mint egy játékóra, annyira apró volt a számlapján minden. Nagyon félrement nálam valami a gshockok miatt."A Glycine sem ideális összehasonlításhoz, mert ha a DH-nak is akkora lenne a számlapja, akkor talán már túl nagy lenne a tokja.
"
Pedig pont ez van/volt a fejemben, hogy pont a Glycine számlap méretével lenne tökéletes, azaz +2mm. Számlap átmérő 32mm lenne, a tok átmérő ebből adódóan 39 helyett 41mm, a hossza pedig a mostani 42mm helyett 44mm lenne, ami még bőven jó.
Még a körítés, csomagolás az ami már a videókon se tetszett. Jobban örültem volna egy doboznak, amiben tarthatom az órát. De nem akartam inkorrekt lenni, ahogy már írtam ennyiért, 270 dolcsiért nem várhat sok mindent az ember. Továbbra sincs óradobozom, tartóm, az óráim a dobozaiban pihennek az egyik polcon, valami ilyesmi formában (3 db Gshock + Glycine): [kép] Ezért örültem volna jobban egy doboznak. Azt sajnálom, hogy anno nem vettem meg 20k elejéért (Mass)Dropról egy 5-ös Wolf dobozt: [link] -
dzsi23
addikt
válasz
xcvbxcvb #256978 üzenetére
Csak kicsit nagyobb az Orientnél, de a vastagsága miatt sokkal nagyobbnak érződik, a Tissotnál pláne. SNK méretben pedig nagyon szívesen moddolnék Vostokot.
(Egy Seikot már nem szívesen áldoznék be ilyen mókára.)
5-ös kezelő #256974:
Tele van az internet nato szíjas 420-asok fotóival, némelyiket eleve azzal árulják, és nekem nem tűnik ördögtől valónak, sőt, egészen vállalható. Mindenesetre egyelőre vészmegoldásként félreteszem a 420-as tok ötletét, és adok egy kis időt a 020-asnak... sokáig pihent a fiókban. -
válasz
xcvbxcvb #254980 üzenetére
Azoknak is több mutatós szerkezete van... pl. a miyota 2025 is 2 mutatós. Úgy készül, mind a sima, de plusz pénz és idő leszedni róluk a többit mutatót a végén, hogy csak egy mutató maradjon...
Na ezért nehezebb az egy mutatóst elkészíteni....Polarstar: köszönöm...
-
mrbego
aktív tag
válasz
xcvbxcvb #254536 üzenetére
Nem én, édesanyám újíttatta fel egy kis helyi órással, új plexit kapott meg új bőrszíjat is. Egyébként még a nagyapámé volt és most kaptam meg karácsonyra.
Valamikor talán a 80-as években vehette.Nekem tetszik, egy bajom van vele, hogy nagyon kicsi. Múltkor megmértem egy tolómérővel, és valami ~34mm tokátmérőt mértem ha jól emlékszem.
Viszont kb. 20cm kerületű a csuklóm. Így szerintem hordani sosem fogom, de jó helyen lesz a dobozban, megválni sem fogok tőle. Főleg hogy valószínüleg csak eszmei értéke van (számunkra). -
dzsi23
addikt
válasz
xcvbxcvb #254192 üzenetére
Na igen, ez a rázogatás a legfőbb hátránya... vagyis számomra az egyetlen, de egyelőre elvagyok vele, meglátjuk, hosszútávon lesz-e türelmem hozzá.
Kicsit vizsgálgattam: 2 perc visszafogott rázogatással (tehát nem őrült módjára, hogy szétverjem a szerkezetet, vagy ledobja magáról a szíjat)11 órát szuszakoltam bele, vagyis 8-10 percig kellene rázogatnom a teljes felhúzáshoz. 8 óra irodai munka + fél óra séta után pedig 15 órát járt (teljesen lemerülve vettem fel), ez 23.5 órát jelent, fél óra kellett volna még, hogy kihúzza a következő felvételig. Viszont ez azt jelenti, hogy munkanapokon elég 1 percig rázogatni, hogy ne álljon meg. Itt kavar be a többi órám.Pl. a Tissot, ami pont megy a macska szeméhez, akivel amúgy nem lehet normális órás képet csinálni, ha meggebedek sem.
-
5-ös kezelő
senior tag
-
dzsi23
addikt
-
dzsi23
addikt
válasz
xcvbxcvb #252962 üzenetére
Vagyis te sem álltál le, csak szünetet tartasz.
#252961 SOAD19:
Az 1975 nálam is képben van, csak nálam a fekete-arany. Bár elbizonytalanított a makrós videó, ahol a fehér lényegesen jobbnak bizonyult."A mostani óráimat mind más évben vettem."
A mostani óráimat én is mind más évben vettem (majdnem, mert 2018, 20, 20, 21, 22... 19 kimaradt, de 20-ban 2 is), csak közben volt sok másik is. -
momcrew
tag
válasz
xcvbxcvb #250048 üzenetére
Lehet. De lehet, hogy nem. Apósom talált egy hamis Breitling-et. Az üvege törött volt és időnként leállt a nagymutató. Az órás akihez vitte örült neki, hogy javíthat valamit. Kicserélte az üvegét és a nagymutató fogaskerekének a tengelyét kellet javítania. Nyilván egy eleve rossz órát nem lehet elrontani, max működni fog, ezt aláírom. Ennek ellenére azt gondolom, hogy egy képzett órás két szíjbeállítás és három elemcsere között örül, hogy végre jön valami, ami miatt azt a szakmát választotta. Én az órások munkamorálját nem látom ennyire feketének, hogy "nem nagyon akarnak majd hozzányúlni".
-
törölt tag
válasz
xcvbxcvb #242060 üzenetére
Egyszerűen nem fér a fejembe, hogy lehet az, hogy az ilyen sehonnan jött márkák, mint a P.D felfogja azt, hogy az emberek igénylik a színes számlapokkal készült órákat. A Japánok, ha piacra is dobnak, mondjuk sárga számlapos órát, az vagy limited edisön ( Értsd: szemtelenül drágán adjuk a jónépnek.) vagy európában nem is forgalmazzák.
Egy jó példa a Casio mdv-106, röhej, hogy már mindenféle lünetta verzióval gyártják, de a sötét számlapon nem képesek változtatni. Egy sárga, narancssárga számlapos változatból nem tudnának eleget gyártani annyian vennék-vinnék. Ehh... hiába fortyogok, úgysem olvassák el a Japcsik. -
dzsi23
addikt
válasz
xcvbxcvb #240610 üzenetére
Köszi! Azért van még mit gyakorolnom; most is hagytam egy biszbaszt az üveg alatt, pedig nagyon figyeltem, hogy ne maradjon egy porszem se, és maszkban raktam össze.
SOAD19 #240620:
Nagy minecraft-fan vagyok.
Köszi! Próbáltam egy kis Divers 65 érzést belevinni, hogy enyhítsem a vásárlás iránti vágyat. Bár a számlap világos, a mutató is más, nem is akartam 1:1-ben másolni, de a stílus talán hasonló lett. Lett volna olyan kombó, ami sokkal jobban hasonlít, talán majd azt is kipróbálom jövőre, de ez most így tetszik, és legalább egyedi. -
dzsi23
addikt
-
-
dzsi23
addikt
válasz
xcvbxcvb #239977 üzenetére
Ha esetleg puhább lett, akkor csak nagyon minimálisan, de inkább azt mondom, hogy nem lett puhább... sajnos. Emiatt még mindig a másik gofri a kedvencem, de így már azért ez is horható. A képen látható sárgabögregörbebögrében formáztam, forró vizet öntve rá, ahogy a videón is mutatták. A másikban bögrében pedig hideg víz várta. Remélem, tartós lesz, és nem kell kétnaponta főzni.
-
Putyin90
senior tag
-
dzsi23
addikt
-
futizoli
tag
válasz
xcvbxcvb #236998 üzenetére
Akkor én is 'licitálok a legutóbbi órámmal...
Bár már engem sem foglalkoztat annyira a pontosság vadászat, mégis megnyugtató ha szépen teszi az óra a dolgát..
Két hét alatt 3 másodpercet mászott el mindenféle mókolás nélkül. Napközben hordom, este leteszem. Egy másodperc körül mocorog előre és vissza. Mérés nélkül szabályoztam, hétvégén megnézem mit mutat a program.
-
dzsi23
addikt
válasz
xcvbxcvb #236924 üzenetére
Megjött közben a meranomos csomag, és kellett fizetni átvételkor.
17-én rendeltem, 20-án adták fel, ez elég jó menetidő volt. A watches24-től ugyanakkor rendeltem, 25-én adták fel (legalább is akkor jelent meg a holland posta nyomkövetésében), és talán pár órája ért Magyarországra, de egyelőre csak a holland posta szerint, a magyarnál még nem látszik, hogy ideért, szerintem jövőhéten jön meg.
Szerk.: Igen, elvileg Moszkvából indulnak a csomagok.
"All article will be shipped with the Post of Netherlands with tracking number as usually directly from Moscow. The shipment time to Europe is appr. 4-7 business days, to America appr. 5-9 business days."
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Alufelni 4 db., R16 méretű gumihoz (pl. Ford Galaxy II) (az ár 4 db-ra vonatkozik)
- Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro újszerű, nagyon keveset ment
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Alfa Romeo 159 1.9JTD 120le 8v 2009 Facelift
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest